CS HOJKO CUP
Ventrilo
Dalsia vec ktora by nam pomohla. Kto nema ventrilo a nema zabrany si ho instalovat tak by som poprosil aby si ho nahodili do PC. verzia 2.1.4 IP adresa a port budu dodane. ak by boli nejake problemy na tuto temu tak poradim. Bol by som rad keby ste boli vsetci na ventrile a ja si vas budem postupne volat. Velmi jednoduchy kontakt na vas. Nemyslite? Kto nebude mat ventrilo tak nech si ma prida do friendlistu na ICQ alebo skype
SKYPE NICK: Psychos, meno miroslav a este som aj z Bratislavy
Poprosil by som archona by tiez zverejnil svoje kontakty.
SKYPE NICK: Psychos, meno miroslav a este som aj z Bratislavy
Poprosil by som archona by tiez zverejnil svoje kontakty.
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: dinoso
Tak čo ide niekto so mnou som volny... 
// Ked chce niekto so mnou SS
// Ked chce niekto so mnou SS
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Losovanie
pochybujem ze ti budu 30 ludia kempit 2 dni non stop pred PC a cakat kym im napises, ze mozu ist hrat .. ja teda urcite nie .. sprav rozpis zapasovPsychoS napísal://autoeditácia príspevku ( 26 Feb 2009, 0:43 )
Este chcem pripomenut aby ste nezabudli ze sa bude hrat od soboty rana az do nedele vecera. to je vyhradeny cas na zapasy. takze nechcem pocut ziadne: nemohol som prist... "lebo ja som myslel" taketo neberem. Ak mate problem treba sa vcastne odhlasit zo sutaze. Takze ucasnikov sutaze dvojdnovej prosim aby si na dany den urobili aspon 3 hodiny cas. Za 3 hodiny si mozete odohrat vsetky zapasy a este mozete skocit aj na pivo ci ine pochutiny. (dle libosti) Dufam ze to je jasne.
to potom nebude "2v2 all guns" ked nie je povolene awp .. a je sprostost zakazovat awp, na takom poolday s awp ajtak nema sancu, pokial ma enemy brain a nebude po nom fulloutit a pritom cupiet na jednom miestePsychoS napísal:KINGSTREET (nebo li MACKO) uz som ti urcite rikal ze na awp bude vyhradeny osobitny turnaj. Ted bude 2v2 all guns
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aktualizacia dvojic
aviceN + Shamway
PAIN + PepoJr
Drago + FIKY
PsychoS + ArchoN
NOTORIK TEAM=/vodka+brzda/(MATO) + Mastros
lekvarklatim + Filipito
r3mi + SuFFeL
milan dead + Kacer Maros
kingstreet + Destroyer
e.g ↨mozno↨ + ^!(-_-[D]EA[D]-_-)!^
heRoo + namrazza
Gigabyt + Gigabyte
CzechHorde l MINKO + Karambola_iron_pecen_SVK_ZV
pegasusss_iron_pecen_SVK_ZV + Nadeo_Svk
Gaspo.sk + RedlineR
Volni hraci:
T-Bee
4fuN DARKWAR
DeFeAt
d-_-b
ducky
.:M4jco:.
aviceN + Shamway
PAIN + PepoJr
Drago + FIKY
PsychoS + ArchoN
NOTORIK TEAM=/vodka+brzda/(MATO) + Mastros
lekvarklatim + Filipito
r3mi + SuFFeL
milan dead + Kacer Maros
kingstreet + Destroyer
e.g ↨mozno↨ + ^!(-_-[D]EA[D]-_-)!^
heRoo + namrazza
Gigabyt + Gigabyte
CzechHorde l MINKO + Karambola_iron_pecen_SVK_ZV
pegasusss_iron_pecen_SVK_ZV + Nadeo_Svk
Gaspo.sk + RedlineR
Volni hraci:
T-Bee
4fuN DARKWAR
DeFeAt
d-_-b
ducky
.:M4jco:.
hero?
Ty si necital HERO???? napisal som ze ak na danej mape bude Awp tak ho smie pouzit. Ale awp mapy do cupu nedam lebo na to bude vyhradeny AWP CUP. to je tak tazke pochopit?! A ked si budes organizovat vlastny CUP tak potom si mozes zaviest co budes chciet. Ked tu budeme mat samich spekulantov a budu stale podrivat moje pravidla tak tento CUP dopadne ako ten predosli tak uz prosim dost!
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ja iba hovorim ze je sprostost pauzovat hru kvoli podozreniam na cheating a volat "admina CUPoveho" ked si to mozu hraci vyriesit sami ..
bud zaviest non stop HLTV (den/1gb) alebo zaviest natacanie in eye dem .. pri podozreni si hrac poziada podozrievaneho o demo, ten napise do konzole "record blabla.dem", po mape "stop", demo zabali a uploadne .. je to vyriesene ovela jednoduchsie a je to bez zbytocneho pauzovania hry ..
bud zaviest non stop HLTV (den/1gb) alebo zaviest natacanie in eye dem .. pri podozreni si hrac poziada podozrievaneho o demo, ten napise do konzole "record blabla.dem", po mape "stop", demo zabali a uploadne .. je to vyriesene ovela jednoduchsie a je to bez zbytocneho pauzovania hry ..