Yos napísal:konecne mam po sichte a vidim same dobre spravy. vyvyja sa to dobrym smerom a snad to aj uskutocnime, mne sobota vyhovuje az po 4, robota nepovoli a myslim ze ostatni budu pri PC tiez az okolo vecera. Co sa tyka mounikacie, tak mikrkak mam len ja, len problem je v tom, ze ho neviem rozchodit na cs . Ak by sa nasla dobra dusa, ktora by mi pomohla bol by som vdacny.
Ja hádam do soboty kúpim nový... Síce mi ide aj tento ale musím pridržať jeden káblik, takže tu by to až tak nevadilo... Potom potrebujem pomoc s tým ventrilom, lebo nejak mi nešlapalo naposledy, ani nikdy
Mastros napísal:A neda sa na serveri nastavit taka vec, ze by sme sa v hre cez mic poculi vsetci bez rozdielu prislusnosti k timu?
ano da, v lige ked sme nastavovali server sme vzdy omylom toto prestavili, hlavne ked sme hrali proti lamam....bolo to fajn, z takych cw sme mavali ako klan fragvideo..ach spomienky...
ale k veci: pridam sa i ja, ked bude treba
Yos napísal:hovorim tu o komunikacii celkovo v cs, nielen na tejto akcii,cize by som rad poriesil mikrak v cs
kto chce nech porata. a cas ani datum sa nevie. Ja mam kazdy den cas az po 18:00. takze nejaku tu nedelu alebo sobotu by sme mohli skusit. Ale neviem ktoru.
//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2009, 14:28 )
Baj dz vej, ked uz je tato tema zalozena. tak po uskutocneni rekrodu by sme mohli spustit jump server. co vy nato? Nebavi ta strielat, mas pocit ze uz bolo dost krvi prelievania. Pojdes si zaskakat. hmmm?