Ahojte, mám problem s jedným webom. IE 7, Opera, FF3, FF2 fungujú v pohode. ale IE6 mi robí problém s Linkami. Vytvoril som si fotogalériu. Pri výbere fotogalérie sa mi zobrazujú dva obrázky .(niečo ako fotoalbumy na pokeci) ...
Cieľom bolo aby sa po prejdení myškou na link zmenila farba borderu. lenže, pri IE6 mi to nefunguje.
Taktiež mi to nefunguje pri názve fotogalérie:
Ten je riešený cez span.
Sheep napísal:Ak zo 4 prehliadacov to v 3 ide a v 1 nejde tak kde je chyba?
No tak na to sa pýtam ja. ale pravda je taká... " Pri IE vlastnosť hover môžeme uplatniť len na odkaze (<a>), kdežto v moderných prehliadačoch, ako je Opera či Firefox môžeme využiť vlastnosť hover na ktorýkoľvek html tag."
no.. ale dá sa to vyriešiť cez javascript... http://www.meldo.sk/index.php?read=78
lenže to nechcem písať do každého tagu.. a je tam jeden komentár, cez css behavior .. ale to mi dako po prechode myškou blbne.. neviem to asi rozbehať, ale prejdem myškou na obrázok, jeho border sa mi zmení ale ked odídem s myškou tak sa mi celá stránka rozhádže
Ak chceš v starších IE hover aj na inom elemente (a nie len na <a>), tak sa tomu asi nevyhneš (je podľa mňa zbytočné tam dávať javascript aj pre prehliadače, ktoré s hover problém nemajú).