Ctihodný občan - SPOILER

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Ctihodný občan - SPOILER

Príspevok od používateľa begbeee »

Ctihodný občan

Tento film vo mne zanechal hlboký dojem - iste bolo tam pár chýb, ale ide mi tam o pointu. Zatiaľ väčšina ľudí s ktorými si o tom komunikoval, zhodnotili, že viac nadržiavali Clyde-ovi (Gerard Butler) ako v podstate hlavnému klaďasovi Nick-ovi (Jamie Foxx). Film podľa mňa zďaleka nekončil happy-endom keď "dobrý policajt" porazí "zlého zločinca" a posledná hláška: "Já už s vrahy nevyjednávam." bola v podstate tragikomická. Vyhrala spravodlivosť, ale aká? Kamarátka (vyštudovaná teoretička umenia) konštatovala, že tým filmom si američania dali vlastný gól, lebo film síce ukazuje výhru zákona, ale zákona, ktorý nie je spravodlivý.

Len tak moje malé zamyslenie, film vo mne zanechal dojem, samozrejme kvôli celkovému dojmu som dal ****. Film má podľa mňa veľmi nevyužitý potenciál. Keby na konci filmu na koncerte výbuch zabil Nickovi dcéru, ktorá by mu umrela v náručí, asi by sme na ten film spomínali dlhšie ako pár hodín, dní po pozretí...

Discuss :)
qwerty-xyz

Re: Ctihodný občan - SPOILER

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

begbeee napísal:Ctihodný občan

Tento film vo mne zanechal hlboký dojem - iste bolo tam pár chýb, ale ide mi tam o pointu. Zatiaľ väčšina ľudí s ktorými si o tom komunikoval, zhodnotili, že viac nadržiavali Clyde-ovi (Gerard Butler) ako v podstate hlavnému klaďasovi Nick-ovi (Jamie Foxx). Film podľa mňa zďaleka nekončil happy-endom keď "dobrý policajt" porazí "zlého zločinca" a posledná hláška: "Já už s vrahy nevyjednávam." bola v podstate tragikomická. Vyhrala spravodlivosť, ale aká? Kamarátka (vyštudovaná teoretička umenia) konštatovala, že tým filmom si američania dali vlastný gól, lebo film síce ukazuje výhru zákona, ale zákona, ktorý nie je spravodlivý.

Len tak moje malé zamyslenie, film vo mne zanechal dojem, samozrejme kvôli celkovému dojmu som dal ****. Film má podľa mňa veľmi nevyužitý potenciál. Keby na konci filmu na koncerte výbuch zabil Nickovi dcéru, ktorá by mu umrela v náručí, asi by sme na ten film spomínali dlhšie ako pár hodín, dní po pozretí...

Discuss :)
malo sa to skoncit vybuchom toho sudnictva, skonstatoval to kazdy v mojom okoli urcite, podobne ako sa skoncil film SEDEM kde som sral kocky z toho co bolo na konci ..... Amerika chcela dat do popredia cernoska, lebo maju aj prezidenta takeho a ccheli ukazat aki su super a dokonali, dodrbali sa akurat sami aj v tomto filme a kazdy sa na nich len smeje .... pretoze tomu pravnikovi nedrzal nikto palce, ..... aspon co ja viem, a ani by ma nenapadlo, ten nas proste povedal ako veci budu a len ten pravnik dodrbaval veci tym ze si z neho robil prdel a nedodrziaval to co mu hovoril....
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Mne osobne by sa to tiez pacilo o dost viac, keby to neskoncilo klasickym Happy-Endom. Sakra, mam chuť si to pozret znovu.
Veru idem. ^^
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

jj aj ja si myslim ze te hlavy štátu mal vybuchnuť a potom mal prist čierny ujo a clyda doslova popraviť v jeho vlastnej cele načo by sa do toho začali montovať novinári a nakoniec by sa stoho všetkeho zbláznila žena toho pravnika ktory by sa zabil :smt033 asi som to prehnal už ale už mi lezu na nervy film kde dobro zvýtazí
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

po dlhej dobe film ktory ma zaujal a poukazal na to aky je dnesny svet prehnity
v3t0
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa v3t0 »

Tento film bol naozaj ze bomba.Strasne sa mi pacil ako to vsetko pripravil.Proste genialita
Napísať odpoveď