Cyklodres a trening
Cyklodres a trening
Zdravim neviem ani ako to pomenovať a či som to vôbec dobre zaradil ale chcel by som vedieť ako mam riešiť smrad toho cyklodresu počas treningu keď sa potím rad objednam ďalší ale keby mali moju veľkosť, a musim čakať alebo, čo použivať na pranie aby nesmrdel tak silno
Re: Cyklodres a trening
Z interpunkcie len jedna ciarka aj to zle. Decka co kurnik robite na hodinach slovenskeho jazyka, ked nedokazete sformulovat myslienku, aby mala hlavu a patu? Uz sa nepisu slohove prace? Vsak toto je volny prud myslienok, ktore ked si to po sebe precitas, ani nevies co si napisal.
K teme - umelina bude smrdiet ked ju prepotis. Vzdy. "Se s tím smiř."
Nepredpokladam, ze sa cyklodresy robia aj z merinovlny - to by pomohlo.
K teme - umelina bude smrdiet ked ju prepotis. Vzdy. "Se s tím smiř."
Nepredpokladam, ze sa cyklodresy robia aj z merinovlny - to by pomohlo.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja som popravde moc nepochopil o co ide, ziadny otaznik, ziadne oddelenie viet...
Nevie ci to ma prat tak casto alebo kupit dalsie aby ich striedal
....kup si viac a striedaj, ked sa nakopia tak vyperes, kup si sietkovany ked sa tolko potis, alebatohy ho trhaju
-
hojko
Site Admin
Netreba prat, da sa preplachnut v umyvadle s troskou samponu a to staci na to, aby dres nesmrdel.
Ok, takže pre nechápajúcich čo máju problém prečítať par viet, ste fakt zaujímavý lebo ja som sa nikdy nesťažoval že to neviem pochopiť asi som ďalší evolučný stupeň ľudstva
Skúsim to dať ako otázku:
Ako najlepšie zamedziť smrad z cyklodresu počas tréningu? - keď dres ma už pomaly rok a dačo
A ku gramatike, používam to čo je v opere na opravovanie slov a ďalej to neriešim aby som sa zamýšľal nad tým či je to správne alebo nie svet ide do predu, a ja osobne nemám na to náladu opravovať všetky chyby a uvažovať či tam náhodou nieje chyba..
Skúsim to dať ako otázku:
Ako najlepšie zamedziť smrad z cyklodresu počas tréningu? - keď dres ma už pomaly rok a dačo
A ku gramatike, používam to čo je v opere na opravovanie slov a ďalej to neriešim aby som sa zamýšľal nad tým či je to správne alebo nie svet ide do predu, a ja osobne nemám na to náladu opravovať všetky chyby a uvažovať či tam náhodou nieje chyba..
staci oprat a uz nesmrdi, tiez mam rocny a po oprati v pracke krasne vonia
obycajny cyklodres z intersportu
obycajny cyklodres z intersportu
-
hojko
Site Admin
Precitaj si tu skomoleninu co si napisal v jednej ci dvoch vetach bez bodiek, ciarok, otaznikov, proste veta bez zmyslu, ktora sa nedala ani precitat.
Mam dres, ktory ma par rokov, 3x sa pobicyklujem a dres smrdi. Davam to vzdy po jazde na balkon vyfukat, aspon tak nesmrdi. Obcas to oplachnem len vo vode s trochou samponu, pripadne to hodim do pracky na 15 minutovy cyklus s troskou tekuteho prasku. To mi plne staci na to, aby dres nepachol. Kedze mam 2 kratke a jeden dlhy dres, tak nemam problem ani s tym, ze mi este neuschol a nemozem ist na bicykel, proste si vezmem druhy.
Mam dres, ktory ma par rokov, 3x sa pobicyklujem a dres smrdi. Davam to vzdy po jazde na balkon vyfukat, aspon tak nesmrdi. Obcas to oplachnem len vo vode s trochou samponu, pripadne to hodim do pracky na 15 minutovy cyklus s troskou tekuteho prasku. To mi plne staci na to, aby dres nepachol. Kedze mam 2 kratke a jeden dlhy dres, tak nemam problem ani s tym, ze mi este neuschol a nemozem ist na bicykel, proste si vezmem druhy.
asi zoberiem ďalšie dresy
a ten smrad myslim počas treningu že či neni už prepoteny niečo take, ako keď bezdomovec smrdi po alkoholu a nejde to z neho dostať ten smrad
hojko ako je možne že tomu rozumiem čo som napisal?
a ten smrad myslim počas treningu že či neni už prepoteny niečo take, ako keď bezdomovec smrdi po alkoholu a nejde to z neho dostať ten smrad
hojko ako je možne že tomu rozumiem čo som napisal?
Tiež tak podobne po každom výjazde musí ísť dres na balkón aby vyschol od potu kedže nosím na chrbte vak takže chrbát je stále mokrý po každom druhom výjazde musí ísť do práčky na polhodinu na 30-40 stupňov predchádzajúci dres som mal už šesť rokov a nič mi nesmrdelo momentálne som si kúpil niečo voľnejšie z lidla a tiež nič nesmrdí a žiadny extrémny zápach ktorý by mi prekážal a vadil alebo neviem čo ak máš problém s nadmerným potením skús nejaký prípravok proti poteniu napríklad driclor alebo potom skús navštíviť doktora ale inak si myslím že to prevetranie a častejšie pranie by ti mohlo pomôcť prípadne neviem odkiaľ si kupoval svoj súčasný dres túto správu mi tiež skontrolovala oprava gramatiky vo firefoxe tak verím že všetkému pochopíš čo som tu napísal neukazuje mi to tu žiadne chyby.
ja praveže sa nesťažujem na gramatiku 
dobre vďaka za tipy druha vec čo by ma zaujimala:
Aké oblečenie na trening v tomto počasí, mokro bolo, pršalo, niečo v čom neprechladnem počas behania a iných aktivít a tak aby ma to neobmedzovalo v pohybe
stačí aj termo kraťasy termo triko a isť von? alebo mikinu ešte, keď skonči tréning aby som išiel zahriaty domov?
dobre vďaka za tipy druha vec čo by ma zaujimala:
Aké oblečenie na trening v tomto počasí, mokro bolo, pršalo, niečo v čom neprechladnem počas behania a iných aktivít a tak aby ma to neobmedzovalo v pohybe
stačí aj termo kraťasy termo triko a isť von? alebo mikinu ešte, keď skonči tréning aby som išiel zahriaty domov?
navleky na nohy, na ruky, pripadne funkcne pradlo, ziadna mikina a pod...
mikinu som myslel tak, že keď budem odchádzať z tréningu domov peši, tak natiahnem na seba nech nevychladnem
trenuj az po branu domov 
ale logicky, hej daj si
ale logicky, hej daj si
Tak oblecenie na bicykel alebo dres? Pocas cyklo ti dost fuka, takze navleky na nohy, ruky a hlavne nieco na hrudnik, trebars vestu alebo tenucku plastenku co neprefuka. Na beh kludne termo a na to nieco lahke, ale termo sa ti dost spoti.
citujem sam seba "DRUHA VEC čo by ma zaujimala"
ale tak v terme je teplo neprechladnem v tom, zas nejdem cez zimu behať keď bude vonku snežiť..
ale tak v terme je teplo neprechladnem v tom, zas nejdem cez zimu behať keď bude vonku snežiť..