Czech Soccer Manager
-
Fodbalista
Amateur
Czech Soccer Manager
Hráte niekto tú finálnu verziu CSM ? Rád by som vedel, či niekto , kto to hrá nechystá update sezóny 2014/15.
Re: Czech Soccer Manager
Niekedy som to hraval ale to bolo uz strasne davno este s ocom
teraz uz iba football manager a tie supisky na novu sezonu urcite budu.
-
Fodbalista
Amateur
Nj, ale ja hľadám na sezónu 2014/15. Ináč ak nehráš už CSM tak učrite skús tú najnovšiu verziu. V jednoduchosti je krása podľa mňa
Dik že ste sa aspoň pokúsili :3
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2014, 20:38)
Na fóre píšu, že sa im nechce takže vážne neviem čo a ako. FM to istí, ale chcel by som si aj CSM s novými súpiskami zahrať. Proste Suarez,Rakitic,James,Kroos,Falcao,Balo a hlavne Lord vo Wolfsburgu
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2014, 20:38)
Na fóre píšu, že sa im nechce takže vážne neviem čo a ako. FM to istí, ale chcel by som si aj CSM s novými súpiskami zahrať. Proste Suarez,Rakitic,James,Kroos,Falcao,Balo a hlavne Lord vo Wolfsburgu
Tak ja som tu novu hral je to dobre ale uz ma to tak nebavi 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co koho bavi na CSM, hlavne, ked si to kvalitou porovnam s nejakym Fifa Managerom a pod.???
No je to jednoduche a sezonu odohras za pol hodinku takze pre ludi co nemaju cas je to idelalne asi
ale Fifa manager je shit sorry 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hraval som kedysi, ale s updatmi to byvalo uz biednejse. Teraz uz hravam len online manazer na ktory netreba vela casu (len sprvu). www.sokker.org . Vlasni hraci, tym, taktiky atd 
-
Fodbalista
Amateur
Presne, mne sa na tom páči tá jednoduchosť. Určite sa to nedá porovnať s FM, ale páči sa mi to. Je to fakt v jednoduchosti je krása
Ďalej sa mi páči tá komunita a to s tým spojené, možnosť aby si fanúšikovia tvorili vlastné scenáre a tak. Každý má ale názor no.