Zdravim vsetkych,
Obraciam sa na Vas s prosbou, nakolko sam si uz neviem rady. Jedna sa o wifi siet u mna doma. Neviem prist na to ci je to v NTB alebo v routri. Posielam obrazky pingov pri pripojeni cez wifi (vzdialenost ntb a routera cca 0,5 m horizontalne a priama viditelnost) a pri pripojeni cez kabel. Je to teda sakra rozdiel. Ako hovorim, neviem co to moze sposobovat. Wifi router nenastavujem prvy raz, ale mohol som nieco prehliadnut. Skor si ale myslim, ze chyba bude v ntb, pretoze predtym som mal iny ntb (cca tyzden), starsi, kde to vsetko bezalo pomalsie, ale bezalo. Teraz je sice stroj rychly, ale robi to co to robi. Mam podozrenie, ze cely problem bude v tom ich ThinkCentre, mozno nieco stale kontroluje, co ma potom za nasledok vypadky, inak si to neviem vysvetlit. Ako by som mohol obist ten ThinkCenter? Ma s tymto ntb niekdo skusenosti? Vdaka za kazdu radu, skusenost, cokolvek.
D-LINK DI-254 vs. Lenovo ThinkPad SL300
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
Andrew007
Guru wannabe
Ono ten problem je v notase na 100%, prednedavnom bratrancovi robilo to iste (ma T-com a DSL router, notas HP).Skusal som mu nahodit ini driver ako ten ktory je prilozeni alebo na stranke vyrobcu. Nesorsie na jednom angl. fore som nasiel driver (len samotny subor x.inf) nahodil som ako "vybrat prisl. driver z miesta" a odvtedy mu to ide...

btw. len tak neskusal si update fw ?
btw. len tak neskusal si update fw ?
-
Don_Pipino
Darca