Potrebujem si nastavit heslo na wifi no ked chcem ist do menu routra ziada to meno heslo no to je napisane v tich papieroch teras by som chcel vediet ci kazdy router ma ine meno heslo alebo maju to iste ? Ak to iste a ma niekto taky router prosim neposlali by ste mi ho Dakujem za odpoved
D-Link DI-524 Wifi heslo
D-Link DI-524 Wifi heslo
Cavte potreboval by som poradit sestra mi dala jej stary router D-Link DI-524 no papiere od neho stratila.
Potrebujem si nastavit heslo na wifi no ked chcem ist do menu routra ziada to meno heslo no to je napisane v tich papieroch teras by som chcel vediet ci kazdy router ma ine meno heslo alebo maju to iste ? Ak to iste a ma niekto taky router prosim neposlali by ste mi ho Dakujem za odpoved

Re: D-Link DI-524 Wifi heslo
Dakujem
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2012, 12:18)
Ak mozem pri zadani hesla ked to potvrdim napise "Only administrator can submit this request or change the settings.
" Co stym prosim
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2012, 14:44)
Lock
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2012, 12:18)
Ak mozem pri zadani hesla ked to potvrdim napise "Only administrator can submit this request or change the settings.
" Co stym prosim
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2012, 14:44)
Lock