D750i
D750i
Ahojte, mam taky problem mam SE D750i a stratil som instalacne cd!a potrebujem teraz spojit D750i, s kompom, cez kabel. ono ked to spojim tak to spozna, ale trikrat to viete ten zvuk!a proste nic, skusam aj manulane to spojit cez pridanie hardweru, soft co som nasiel na nete ani ten nereaguje!viete mi pomoct?mam aj nokiu E65 a tam mi to funguje dokonale
Ten soft mam, ale ovladace nevem kde stiahnut, hladal som nic, proste comp mi neve najst ten telefon ale zaujimave je ked tam hladat telefon manulane cez pridanie HW tak je tam D750i ale len ako otaznik, to asi preto lebo nemam ovladac na kabel ale ja nechapem!ale potrebujem to surne do riti!Toy M@ch!n3 napísal:sosni si ovladace zo stranky Sony Ericssonu a sosni soft My Phone Explorer, ten je lepsi ako ta sunka od SE
ovladace mas tu: http://www.sonyericsson.com/downloads/7 ... rivers.zip
sosni ich, rozbal, daj pravym na Tento Pocitac -> Spravovat -> Spravca Zariadeni -> Universal Bus Controllers, niektory vyber,daj aktualizovat ovladac a vyber nech hlada ovladace v zlozke kde ich mas
sosni ich, rozbal, daj pravym na Tento Pocitac -> Spravovat -> Spravca Zariadeni -> Universal Bus Controllers, niektory vyber,daj aktualizovat ovladac a vyber nech hlada ovladace v zlozke kde ich mas