Da sa na 6100 posielat obrazky na IRDA?
Da sa na 6100 posielat obrazky na IRDA?
Moj kamos ma tento mobil ale ten mobil moze posielat cez irda spravy a take blbosti ako vizitky, neviete mi poradit ci existuje na to nejaky hack, aby islo posielat aj obrazky a tony?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
pokial viem tak nie, mozno keby si tam vedel novy firmware, ale neviem o nikom kto by to rozbehal, kazdopadne lepsie bude ked zajdes na forum na www.mobilmania.sk tam ti urcite poradia, ale nerob si velke nadeje
Re: Da sa na 6100 posielat obrazky na IRDA?
pokial viem tak nic take neexistuje, infraport funguje len na vizitky a nie na obrazky a melodielukyyy napísal:Moj kamos ma tento mobil ale ten mobil moze posielat cez irda spravy a take blbosti ako vizitky, neviete mi poradit ci existuje na to nejaky hack, aby islo posielat aj obrazky a tony?
Re: Da sa na 6100 posielat obrazky na IRDA?
presne,ja som som ten bobil mal tak viem o com hovorim(pisem)pahreba napísal:pokial viem tak nic take neexistuje, infraport funguje len na vizitky a nie na obrazky a melodie
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak sa to posnazim strucne vysvetlit:
IrDA funkovalo len na prenos vizitiek, kontaktov a podobnych veci. Aj ked prisli mobily s farebnymi dispalymi vzdy sa to snazili udrzat pri tom, hlavne preto, aby sa nesiril multimedialny obsah a operatori a ine firmy tym nestracali na ziskoch. Ale Siemens prisiel s prevratnou novinkou a umoznil posielat cokolvek. A ostatni, aby boli konkurencie schopni, museli sa podvolit...
A preto jediny Siemens (pokila viem) umoznuje posielat cez infru (alebo BT) aj Java hry... Dufam, ze ste pochopili... Ano ten siemens na ktory kazdy nadava, mozte mu za to dakovat
Takze tie obrazky nijak nerozchodis, pretoze je to z tej "predmultimedialnej" ery...
IrDA funkovalo len na prenos vizitiek, kontaktov a podobnych veci. Aj ked prisli mobily s farebnymi dispalymi vzdy sa to snazili udrzat pri tom, hlavne preto, aby sa nesiril multimedialny obsah a operatori a ine firmy tym nestracali na ziskoch. Ale Siemens prisiel s prevratnou novinkou a umoznil posielat cokolvek. A ostatni, aby boli konkurencie schopni, museli sa podvolit...
A preto jediny Siemens (pokila viem) umoznuje posielat cez infru (alebo BT) aj Java hry... Dufam, ze ste pochopili... Ano ten siemens na ktory kazdy nadava, mozte mu za to dakovat
Takze tie obrazky nijak nerozchodis, pretoze je to z tej "predmultimedialnej" ery...