Da sa niceo taketo kupit na slovensku?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
prosim?DESIGNER napísal:jajajnespomenul si nic o mnozstve ortute napisal si ze maju ortut a nie kolko .
A nauc sa upravovat prispevky
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
taka moda ako kedysi s pointermi pri tomto podla man nehrozi, kedze hento si kupil v celku za 80 ..a tuto musis rozmysla, vyrobit, a vycalujes za to 2000SK najmenej ...
... a k tym deckam .. ano vzdy sa najde nejaky hajzel ...
//uplink ? .. neprehanas ? .. myslis ze by decka zohnali liter ortute ? ( 1 LITER ? ) .. vies aka je ortut nedostupna a tak ??? .. s tym litrom by som skor tipoval nejaku firmicku, ktora necela platit za jej likvidaciu
...
//uplink: noze trosku pohladaj aj tu na fore
//uplink ? .. neprehanas ? .. myslis ze by decka zohnali liter ortute ? ( 1 LITER ? ) .. vies aka je ortut nedostupna a tak ??? .. s tym litrom by som skor tipoval nejaku firmicku, ktora necela platit za jej likvidaciu
//uplink: noze trosku pohladaj aj tu na fore
-
uplink
VIP
narazam konkretne na to, ze ked boli pointery v mode, tak som este byval v Petrzalke a tam sa stal nejeden uraz, sposobeny tymito "hrackami"...Bohu zial aj s trvalymi nasledkami...nordkapp_pb napísal:taka moda ako kedysi s pointermi pri tomto podla man nehrozi, kedze hento si kupil v celku za 80 ..a tuto musis rozmysla, vyrobit, a vycalujes za to 2000SK najmenej ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
uNreal_saTch^
Professional
-
uplink
VIP
satch a ako vznikaju debaty? Prave na "nepodstatnych" detailoch moze vzniknut zivna poda pre dobru debatu. Tych 80% tem co vzniklo za poslednych par mesiacov na fore nestoji za vela. Politika, problemy so sekzom a vo vztahoch, ktore boli XY krat riesene, ale prave moralne problemy ostavaju skryte pod poklickou...uNreal_saTch^ napísal:omg nepolemizujte...urcite by sa to deckam do ruk dostalo...
a ortut drogy atd boli spomenute ako priklad, tak sa nechytajme za slovicka...
btw. hras dobre na gitare...
OT ktore vzbudi plodnu debatu je lepsie ako povodna tema, nemyslis? Ci vsetko musi byt presne nalinkovane ako za rezimu?whisper napísal:táto téma je o laserovej dióde
Veď v pohode, ale tá polemika o množstve ortuti v Petržalke je už predsa len trošku moc offtopic... Aspoň to je môj názoruplink napísal:OT ktore vzbudi plodnu debatu je lepsie ako povodna tema, nemyslis? Ci vsetko musi byt presne nalinkovane ako za rezimu?OT ktore nema zmysel je blbost, ale ktore vedie ku niecomu...
PS: aj tak smrdíš (sorry, ale nemohol som si to odpustiť)
-
uplink
VIP
v Petrzalke? Po celom Sovensku. Smrdim? lol?whisper napísal:Veď v pohode, ale tá polemika o množstve ortuti v Petržalke je už predsa len trošku moc offtopic... Aspoň to je môj názor
PS: aj tak smrdíš
diq za vysvetleniewhisper napísal:k tej zubárke: Vytvrdzovanie kompozitných stomatologických materiálov sa deje na princípe polymerizácie, k čomu je nevyhnutné osvietiť daný materiál ultrafialovým svetlom o vlnovej dĺžke 430nm až 500nm.
táto téma je o laserovej dióde
P.S.: Skuste sa na to pozriet z tejto strany. Z debaty o laserovej diode vznikla zivna poda pre temu moralky dnesnej mladeze, vychovy a koniec koncov aj toho co tvori zivot samotny
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
uplink
VIP
neviem, az skoncim v base tak dam vedietnordkapp_pb napísal:a ekby si sem nepostoval ty, tak je uz mozno zamknuta a poovica z nas ma basy![]()
![]()
...
... btw.: na aku vzdialenost moze byt ten laser zeleny v tom videu nebezpecny .. ako tak ze sa popalis ( pretoze na oko to nerobi dobre vobec, je jedno ako si daleko, je to moc osre svetlo ) ...
Vyrábajú sa rôzne lasery a okrem iných vecí sa líšia napríklad aj tým, či je ich lúč viditeľný alebo nie... Inak niečo viac o druhoch laserov a ich použití môžete nájsť naSRneC napísal:zarazalo ma to ze bolo vidiet cely luc nie len koncovu bodku to musi byt aka ziara ...podla mna je to dost nebezpecne ak to ma v rukach pubertak
Kód: Vybrať všetko
http://cs.wikipedia.org/wiki/Laserveď vravím, že smrdíš... Hojko má na to nosuplink napísal: asi 3x ma supol do basy len preto ze som zle citoval prispevok...to nerobi ani userom...len mne
![]()
![]()
-
rixo
Light Professional
viete co nechapem ze na tom obrazku co tu nekdo dal bol 50mW laser a stal nad 1000sk a potom tam bol tusim 200mW laser a stal pod 1000 sk.ale nechajte to uz tak,ja by som potreboval vedet ci sa da niekde v elektroshope kupit 1000voltovi capacitor ,existuje taky?ak ano kolko by stal ?kolko najvac moze mat kapacitor mikrofaradyov? na zaciatku tohto videa je kapacitor z fotaku (330voltov,240mikrofaradayov)a ten srob to dost daleko vystreli tak si cchem zohnat nejaku velku cievku a obrovsky kapacitor a spravit si masivnu COIL GUN!!!qwerty-xyz napísal:Ked naskrabem tolko penazi na laser VER TOMU ze sa ozvem