Da sa niceo taketo kupit na slovensku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Designer
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Je to ajtak jedno

EDIT:// Uplink nechaj to tak riesime tu kktiny (a naco ??)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

DESIGNER napísal:jajaj :roll: nespomenul si nic o mnozstve ortute napisal si ze maju ortut a nie kolko . :roll: A nauc sa upravovat prispevky :wink:
prosim? :twisted: nepis uz radsej. <censored> vies a este si aj drzy. Bez robit radsej nieco comu sa rozumies, ale urcite nereaguj na prispevky o ktorych problematike <censored> vies.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

taka moda ako kedysi s pointermi pri tomto podla man nehrozi, kedze hento si kupil v celku za 80 ..a tuto musis rozmysla, vyrobit, a vycalujes za to 2000SK najmenej ...

... a k tym deckam .. ano vzdy sa najde nejaky hajzel ...

//uplink ? .. neprehanas ? .. myslis ze by decka zohnali liter ortute ? ( 1 LITER ? ) .. vies aka je ortut nedostupna a tak ??? .. s tym litrom by som skor tipoval nejaku firmicku, ktora necela platit za jej likvidaciu :-) ...

//uplink: noze trosku pohladaj aj tu na fore ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:taka moda ako kedysi s pointermi pri tomto podla man nehrozi, kedze hento si kupil v celku za 80 ..a tuto musis rozmysla, vyrobit, a vycalujes za to 2000SK najmenej ...

... a k tym deckam .. ano vzdy sa najde nejaky hajzel ...
narazam konkretne na to, ze ked boli pointery v mode, tak som este byval v Petrzalke a tam sa stal nejeden uraz, sposobeny tymito "hrackami"...Bohu zial aj s trvalymi nasledkami...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

to ze stal uraz to mi pomoze .. napis aspon co sa stalo .. pretoze aj ja ti mozem teraz napisat ze bicykle kategoricky odmietam ,pretoze sa aj u nas stal jeden uraz na biku s trvalymi nasledkami ...
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Nerieste to uz :wink:
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

omg nepolemizujte...urcite by sa to deckam do ruk dostalo...
a ortut drogy atd boli spomenute ako priklad, tak sa nechytajme za slovicka...

edit// vdaka...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

k tej zubárke: Vytvrdzovanie kompozitných stomatologických materiálov sa deje na princípe polymerizácie, k čomu je nevyhnutné osvietiť daný materiál ultrafialovým svetlom o vlnovej dĺžke 430nm až 500nm.

táto téma je o laserovej dióde
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

uNreal_saTch^ napísal:omg nepolemizujte...urcite by sa to deckam do ruk dostalo...
a ortut drogy atd boli spomenute ako priklad, tak sa nechytajme za slovicka...
satch a ako vznikaju debaty? Prave na "nepodstatnych" detailoch moze vzniknut zivna poda pre dobru debatu. Tych 80% tem co vzniklo za poslednych par mesiacov na fore nestoji za vela. Politika, problemy so sekzom a vo vztahoch, ktore boli XY krat riesene, ale prave moralne problemy ostavaju skryte pod poklickou...

btw. hras dobre na gitare...
whisper napísal:táto téma je o laserovej dióde
OT ktore vzbudi plodnu debatu je lepsie ako povodna tema, nemyslis? Ci vsetko musi byt presne nalinkovane ako za rezimu? :) OT ktore nema zmysel je blbost, ale ktore vedie ku niecomu...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

uplink napísal:OT ktore vzbudi plodnu debatu je lepsie ako povodna tema, nemyslis? Ci vsetko musi byt presne nalinkovane ako za rezimu? :) OT ktore nema zmysel je blbost, ale ktore vedie ku niecomu...
Veď v pohode, ale tá polemika o množstve ortuti v Petržalke je už predsa len trošku moc offtopic... Aspoň to je môj názor :wink:
PS: aj tak smrdíš (sorry, ale nemohol som si to odpustiť)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

whisper napísal:Veď v pohode, ale tá polemika o množstve ortuti v Petržalke je už predsa len trošku moc offtopic... Aspoň to je môj názor :wink:
PS: aj tak smrdíš
v Petrzalke? Po celom Sovensku. Smrdim? lol? :)...to ako co?
whisper napísal:k tej zubárke: Vytvrdzovanie kompozitných stomatologických materiálov sa deje na princípe polymerizácie, k čomu je nevyhnutné osvietiť daný materiál ultrafialovým svetlom o vlnovej dĺžke 430nm až 500nm.

táto téma je o laserovej dióde
diq za vysvetlenie ;)...

P.S.: Skuste sa na to pozriet z tejto strany. Z debaty o laserovej diode vznikla zivna poda pre temu moralky dnesnej mladeze, vychovy a koniec koncov aj toho co tvori zivot samotny ;)...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

a ekby si sem nepostoval ty, tak je uz mozno zamknuta a poovica z nas ma basy :-D :-D :-D ...

... btw.: na aku vzdialenost moze byt ten laser zeleny v tom videu nebezpecny .. ako tak ze sa popalis ( pretoze na oko to nerobi dobre vobec, je jedno ako si daleko, je to moc osre svetlo ) ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

zarazalo ma to ze bolo vidiet cely luc nie len koncovu bodku to musi byt aka ziara ...podla mna je to dost nebezpecne ak to ma v rukach pubertak
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:a ekby si sem nepostoval ty, tak je uz mozno zamknuta a poovica z nas ma basy :-D :-D :-D ...

... btw.: na aku vzdialenost moze byt ten laser zeleny v tom videu nebezpecny .. ako tak ze sa popalis ( pretoze na oko to nerobi dobre vobec, je jedno ako si daleko, je to moc osre svetlo ) ...
neviem, az skoncim v base tak dam vediet :)...hojko s tym nema problem, ver mi ;)...asi 3x ma supol do basy len preto ze som zle citoval prispevok :)...to nerobi ani userom...len mne :? :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

SRneC napísal:zarazalo ma to ze bolo vidiet cely luc nie len koncovu bodku to musi byt aka ziara ...podla mna je to dost nebezpecne ak to ma v rukach pubertak
Vyrábajú sa rôzne lasery a okrem iných vecí sa líšia napríklad aj tým, či je ich lúč viditeľný alebo nie... Inak niečo viac o druhoch laserov a ich použití môžete nájsť na

Kód: Vybrať všetko

http://cs.wikipedia.org/wiki/Laser
Čo sa týka bezpečnosti, tak máš pravdu, laser nad 50mW by sa určite nemal dostať do rúk nezodpovedným ľuďom... Môžu ublížiť nielen sebe, ale hlavne iným... O poškodení sietnice (prípadne spôsobení úplnej slepoty na dané oko) ani nehovorím...
uplink napísal: asi 3x ma supol do basy len preto ze som zle citoval prispevok :)...to nerobi ani userom...len mne :? :D
veď vravím, že smrdíš... Hojko má na to nos :wink: ... edit: peace, musím sa íst učiť na prijímačky :lol:
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Hm, "Initial hardening takes place with light at a wavelength greater than 470 nm, and final hardening takes place with light having a wavelength of around 470 nm." :) Ale za správnosť samozrejme nemôžem ručiť, to som všetko len našiel na nete :wink:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

7iro napísal:vazne
Ked naskrabem tolko penazi na laser VER TOMU ze sa ozvem :D
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

qwerty-xyz napísal:Ked naskrabem tolko penazi na laser VER TOMU ze sa ozvem :D
viete co nechapem ze na tom obrazku co tu nekdo dal bol 50mW laser a stal nad 1000sk a potom tam bol tusim 200mW laser a stal pod 1000 sk.ale nechajte to uz tak,ja by som potreboval vedet ci sa da niekde v elektroshope kupit 1000voltovi capacitor ,existuje taky?ak ano kolko by stal ?kolko najvac moze mat kapacitor mikrofaradyov? na zaciatku tohto videa je kapacitor z fotaku (330voltov,240mikrofaradayov)a ten srob to dost daleko vystreli tak si cchem zohnat nejaku velku cievku a obrovsky kapacitor a spravit si masivnu COIL GUN!!!
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
Napísať odpoveď