Dá sa spojiť viac súborový archív s rôzným heslom ?
Dá sa spojiť viac súborový archív s rôzným heslom ?
Dá sa spojiť viac súborový archív s rôznym heslom ?
Mám viac súborov ktorého jedna polovica je zaheslovaná a druhá nie. Dá sa takýto archív spojiť ?
Vďaka
Mám viac súborov ktorého jedna polovica je zaheslovaná a druhá nie. Dá sa takýto archív spojiť ?
Vďaka
Problém
Je to problém lebo, je to jeden veľký súbor rozdelený na viac časti. A keď dáš rozbalovať jeden začne rozbalovať celý a na konci vypíše chybu archívu.brm napísal:Oba rozbaľ a nanovo zarchivuj s heslom podľa potreby.. Problém?
Babo raď (o:
Zbavenie hesla
Možno by sa dalo použiť niečo čo ma zbaví hesla v jednotlivých archívoch. Ale čo?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dá sa spojiť viac súborový archív s rôzným heslom ?
to akoze mas jeden archiv ktory ked sa normalne spoji tak vznikne jedna vec ? alebo vec ktora bola spakovana na jeden krat ? a na polke je heslo a na druhej polke nie je ? to co za kkt ?duf napísal:Mám viac súborov ktorého jedna polovica je zaheslovaná a druhá nie. Dá sa takýto archív spojiť ?
Iso rozdelene do viac casti od dvoch autorov. Jeden dal heslo a jeden nie. Co je na tom k k t na?Šu-Do napísal:to akoze mas jeden archiv ktory ked sa normalne spoji tak vznikne jedna vec ? alebo vec ktora bola spakovana na jeden krat ? a na polke je heslo a na druhej polke nie je ? to co za kkt ?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
duf napísal:Iso rozdelene do viac casti od dvoch autorov. Jeden dal heslo a jeden nie. Co je na tom k k t na?
//aha.. vid. prispevky nadomnou
[quote="Šu-Do"]
zbytocne sa snazis potom.. ak su balene od inych ludi nie je to to iste nemas sancu to rozbalit.. aj kebyze sa snazis ako chces vzdy dostanes CRC chybu.. preto som sa cudoval ze ako sa da zbalit a zaheslovat polku a druhu nie 
Ak porovnávaš oba mam niektore aj duplicitne je to to same.
Ak porovnávaš oba mam niektore aj duplicitne je to to same.