Chcel by som sa spytat .... na jednu vec... chcel by som si pridelit ku kontaktu zvonenie ... ale nejako to na N95 nejde celkovo na nokiach som to este asi ani nevidel .... mozno zo zaciatku .... SE to ma.... aaa stiahol som si z lamiek zvonenie mena aaa chcel by som ich pouzit ... tak ci na to neexistuje nejaka aplikacia ... a ci je to vobec na NOKII moznee....? dakujem
no mne to na mojej E50 ide bez problemov
idem na kontakt otvorim si ho dam volby / ton zvonenia ... skus pouzit nejaky externy soft napr FSCaller, Skyecaller a pod ... urcite sa to da pomocou niektoreho z nich
kekso2 napísal:Chcel by som sa spytat .... na jednu vec... chcel by som si pridelit ku kontaktu zvonenie ... ale nejako to na N95 nejde celkovo na nokiach som to este asi ani nevidel .... mozno zo zaciatku .... SE to ma.... aaa stiahol som si z lamiek zvonenie mena aaa chcel by som ich pouzit ... tak ci na to neexistuje nejaka aplikacia ... a ci je to vobec na NOKII moznee....? dakujem
Ja som sa pytal na toto ... nie na obrazok cez display ked mi niekto bude volat....ale na zvonenie ci si mozem pridelit ku kazdemu kontaktu ineee