mysli mci nato nie je nejaka stranka napr co to zisti lebo zdrojak studovat si netrufam ak tam nie je link na to cms samozrejme uz v nom
da sa zistit ci je stranka cms
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
da sa zistit ci je stranka cms
da sa? myslim aj konkretne ake ci drupal, joomla...
mysli mci nato nie je nejaka stranka napr co to zisti lebo zdrojak studovat si netrufam ak tam nie je link na to cms samozrejme uz v nom
Ak nemä v "pätičke" odvolávku na názov CMS, tak najskôr to asi zistíš cez kód stránky.
Napr. štadnardný WordPress má hneď na začiatku kódu odkaz:
<meta name="generator" content="WordPress 2.5" />
V Drupale som zase nenašiel žiadnu takú odvolávku.
Skús hodiť stránku, ktorú potrebuješ zistiť.. a niekto skúsený možno poradí.. Pochybujem, že existuje nejaký web, ktorému hodíš link a on Ti vybafne názov CMS.. po technickej stránke si to neviem predstaviť.
Napr. štadnardný WordPress má hneď na začiatku kódu odkaz:
<meta name="generator" content="WordPress 2.5" />
V Drupale som zase nenašiel žiadnu takú odvolávku.
Skús hodiť stránku, ktorú potrebuješ zistiť.. a niekto skúsený možno poradí.. Pochybujem, že existuje nejaký web, ktorému hodíš link a on Ti vybafne názov CMS.. po technickej stránke si to neviem predstaviť.
-
awtt
Medium Professional
no kontretne by som chcel vediet toto, je mi jasne ze ked clovek pozna dane cms tak vidi ze je to v nom podla kodu, ale poznat vsetky nemoze kazdy 
Kód: Vybrať všetko
http://www.eso-reality.cz/-
audiotrack
VIP