Da sa zistit trava v moci?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
snbalinosk8
Novice
Novice

Re: Da sa zistit trava v moci?

Príspevok od používateľa snbalinosk8 »

Vy retardi , foter ma dal na testy ...vsetci ste mudry,..tatko je doktor ..on vie najlepsie ..testy THC stoja v lekarnach 18-20 evro ...Pri mojom uzivani mi v moci ganja ostane 1-3 tyzdne , a este ake vzorky kadím no dead :) ..no ked si das salatik raz po dlhej dobe , dáme tomu ze rok nic a potom bác , tak ti to vyprchne z mocu behom 1-3 dní ...Vsetci ste múdry , no hovno z toho ..Radím vám bud s tým zacnite , alebo ak ste uz tak závislý ako ja :) ...tak sry nepomozem vam :D :) :P :P :P A ked uz viete ze idete na testy , prípadne vám ich dajú doma , vzdy ked sa pojdete vystat do misky prípadne kelýmku , vzdy si dopredu kúpte citrón , nakvapkajte tam tak stvrt az pol citróna :) ..a rodicia budú mat plnú doveru ..A NAJHLAVNEJSIE !!! PITE BRUTÀLNE VELA MLIEKA :)- ....Uvidíte vsetky tieto rady stoja zato :) ..Kadím uz 2,5 roka , takze myslím ze mám ovela vacsie skúsenosti ako hociktorý z vás :) ..Drzim palce :P
Rad8)
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rad8) »

to si pocul v miestnej krcme? KKT! aj keby sa tu vsetci, mylili, tak nam tu nemusis nadavat!
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa pryja »

min01 napísal:Využitie pri dlhodobom používaní:

* zvýšená duchovná úroveň (u ľudí, ktorí sú dostatočne zrelí na užívanie tejto látky)
* postupná ignorácia materiálnych hodnôt
* lepšia schopnosť sústrediť sa na daný problém (lepšia schopnosť prejavenia emócií)
* zvýšené estetické vnímanie
* zmenená orientácia v čase a priestore
* lepší prehľad (schopnosť myslieť aj ďalej, ako určuje dnešný systém)
trochu off topic :D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Re:

Príspevok od používateľa ithory »

min01 napísal:Takto clhapci :

Po vyfajčení jednej marihuanovej cigarety (joint) sa dá preukázať 40%-50% THC v bunkových membránach, po 4–8 dňoch v krvi, 10%-20% po 30 dňoch a 1% po 48–138 dňoch v tukovom tkanive a vo vlasoch. Pri pravidelnom užívaní sa účinná látka THC hromadí v organizme.

Testy na obsah THC v krvi sú náročné a drahé. Jeden test stojí približne 3 000 Sk. Testy, ktoré sú schopné zistiť THC po jednom mesiaci stoja približne 4 000-5 000 SK a trvajú okolo 18 hodín.

Najskor zvazte ci sa vam to oplati fajcit:

Nasledky pouzivania :

Dopady zriedkavejšieho používania:

* znížená kapacita vnímania a porozumenia
* sťaženie koncentrácie, apatia
* zmeny nálad
* zvýšenie reakčného času
* impulzívne chovanie

Dopady chronického užívania:

* znížená kapacita vnímania a porozumenia
* zhoršenie krátkodobej pamäti
* fajčenie drogy je karcinogénne (nikdy nebolo lekársky potvrdene)
* zvýšenie reakčného času
* kolísanie nálad, chronická apatia
* u ľudí s predispoziciou k psychickym poruchám môže pôsobiť ako ich spúšťač

Vedľajšie príznaky:

* rozšírené zornice
* červené oči, silne stimulujúce afrodiziakum
* zvýšená chuť na jedlo, hlavne sladké
* zvýšená spotreba tekutín
* sucho v ústach

Vyhody :

Výhody používania

Využitie pri dlhodobom používaní:

* zvýšená duchovná úroveň (u ľudí, ktorí sú dostatočne zrelí na užívanie tejto látky)
* postupná ignorácia materiálnych hodnôt
* lepšia schopnosť sústrediť sa na daný problém (lepšia schopnosť prejavenia emócií)
* lepší prehľad (schopnosť myslieť aj ďalej, ako určuje dnešný systém)

Využitie pri zriedkavejšom používaní:

* zvýšená duchovná úroveň
* zvýšená chuť do jedla a sexu
* čiastočne utlmuje bolesť /sedatívum/
* eufória a veselosť
Este k tej mariske/hasu prip/tiez napriklad zmiernuje rakovinove procesy/priebeh choroby/tak ako pozitivne vplyva na pribeh na onkolog.liecby,dalej na astmu,vela ocnych ochoreni,medzi inymi glaukom a atd

//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 23:44)
desannX napísal:

neda. nemas hulit ked si teraz s toho nameko... pokial mas 18 a si svojpravny tak ti thc testy spravit nemozu bez tvojho suhlasu. normalnymi testami ti to nezistia a aj keby ti to chceli zistit moze im to byt na prd pretoze si si tie testy robit nechcel. ale ani po 18tke to nie je vyhra, sice napr v praci alebo v skole ta prinutit nemozu, ale povedia ti "bud si ich sprav alebo koncis."

lenze ak nemas 18 staci ked o drogove testy poziada tvoj zakonny zastupca a mas....

nuz ked sa bojis tak si nemal hulit teraz je uz neskoro...

pishta: ano vecsina tvrdych drog je do 3 dni prec... aj z krvy. THC ostava zo vsetkych drog v tele najdlhsie. aaaa pockat najdlhsie ostava LSD pretoze sa v tele nerozklada a ostava v nom po velmi dlhy cas (pricina flashbackov)
Uz som o tom nieco citala,a len ciste pre zaujimavost,ako dlho skladuje telo,napr pravidelne uzivanie,nejakych 50 mrg LS tripu pri casovom rozpeti csa dvoch mesiacov?
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

LSD je vylucene a prakticky nezistitelne v tele este skor ako nastupi trip...cize tak do polhodinky ti to nemaju ako zistit ze si uzila
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

kubooo napísal:LSD je vylucene a prakticky nezistitelne v tele este skor ako nastupi trip...cize tak do polhodinky ti to nemaju ako zistit ze si uzila
dik,aj ked ja LS nemusim,dobre vediet :D ..aprp,skor ma zaujimalo ohladom tych flashbackov
Patres47
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Patres47 »

no takže...zaregistroval som sa sem len kvoli tejto jednéj správe lebo ako to tu čítam tak píšete nehorázne pi*oviny........keď vám rodičia kúpia THC test ( na moč) v lekárni stojí tak 3-4 € tak tam je písané že sa to dá zistit do 7 dní..hulil som 2 roky pomaly každý den...INDOORE a také pecky....dal som si bongo a o 6 dní mi dali ten test a bol som už negatívny (|-pozitív,||-negatív) 2x čo mi dali ten istý test tak som hulil 2 dni dozadu...zjedol som 3 citrony no blee hodinu pred tím ako mi dali ten test ale pomohlo to bol zase negatívny.........potom mi doma našli šluk a fotrík ma zaviedol k psychologičke lebo ma bral ako fetáka ale to už je vedlajšie :D psychologička mi povedala že budem chodit každé 3 týždne na močové testy alias toxikologia (pýtala sa ma že kedy som naposledy hulil povedal som jej že tak 3 týždne dozadu a ona mi povedala že sa može ešte stať že bi som bol pozitívny) naštastie som už nebol...ked chodíte na tu toxikologiu tak neradím doniesť moč nekoho druhého na 2x lebo má inakšie pomery cukru a tích ďalších vecí :D......teraz už nechodím ven s huličmi radšel si zajdem na pivo už to je pomaly 2 mesiace čo nehulím,cítim sa ovela lepšie doma sa to uplne ukludnilo všetci su spokojný..už si dokonca aj pamatám čo som mal predvčerom na obed napríklad xD tak vela štastia vyhulenci :P
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

neviem no, k tejto teme sa nejdem ani vyjadrovat ked vidim ake tu mate problemy s mocenim pre psychologov a podobne a to fajcite 2-3 rocky :D proste ja k tomu len poviem ze clovek ktory pochopil co to robi, ako to na neho posobi a podobne, nema problem. ide o to ze to vsetko zavisi od jedinca a situacie, ja palim dlhsie roky a nikdy som nemal problem a to co pises o zapamatani si veci ako obed, to ja berem ako samozrejmost a mozno by som dokazal aj 2 tyzdne s5 to zdokumentovat :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja si takisto nepamätám čo som mal pred dvoma dňami na obed a to nehúlim.
Napísať odpoveď