Daň z príjmu
Daň z príjmu
Zdravim.
Mam par otazok ak mi pridu penaize na učet a podpišem aj zmluvu o tom diele no proste formality, išlo by o cca 200€ mam z toho odviesť daň?
Problem je že nemam 18rokov niesom na živnosti a som študent no na zmluve som ja napisany
Mam par otazok ak mi pridu penaize na učet a podpišem aj zmluvu o tom diele no proste formality, išlo by o cca 200€ mam z toho odviesť daň?
Problem je že nemam 18rokov niesom na živnosti a som študent no na zmluve som ja napisany
Re: Daň z príjmu
Mas zivnost alebo si niekde zamestnany? Ked nie tak nic nemusis odvadzat...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
200 eur je maly prilezitostny prijem, ten sa nemusi ani deklarovat. Teda ak je to jednorazovo. Ked sa toho za rok nazbiera tak potom bud to mozes skusit zatajit alebo zdanit.
-
hojko
Site Admin
Danove priznanie sa podava az od nejakej sumy okolo 1700 eur, neviem presne kolko to bolo. A dan sa plati az od nejakych 4000 tisic eur (tiez neviem presne kolko to je, treba vygooglit).
A tie sumy sú myslím súhrn všetkých príjmov za rok..
aha no práve že neviem ani čo hľadať mam a na daňovom ani veľa neprezradia stačia nejake slova indicie ja si už pohľadam
-
kukiak
Addict
a co chces hladat, ked ti to tu napisali? Ale ja by som skusil hladat "povinnost podat danove priznanie" 
no pokiaľ viem tak neznalosť zakona sa neospravedlňuje keby mali byť neskôr z toho problemy lebo ako som vravel neni to posledny prijem čo dostanem
omg...tak potom neber radsej ziadne peniaze...lebo za okradanie na daniach dostanes nepodmienecne zo 10 rokov...