Daju sa tieto repraky zapojit priamo do mobilu?
Daju sa tieto repraky zapojit priamo do mobilu?
Caute
daju sa tieto reproduktory zapojit priamo do mobilu cez 3.5 jack tak aby hrali vsetky? http://www.alza.sk/reproduktory-genius- ... d94165.htm
THX za odpoved.
daju sa tieto reproduktory zapojit priamo do mobilu cez 3.5 jack tak aby hrali vsetky? http://www.alza.sk/reproduktory-genius- ... d94165.htm
THX za odpoved.
Re: Daju sa tieto repraky zapojit priamo do mobilu?
Áno. V sekcii PRIPOJENIE je to napísané
.
ano ale za
1. je tam napisane ze takto je mozne zapojit stereo (pod tym myslia asi len dva repraky)
2. Je tam napisane ze taketo zapojenie je mozne cez 3x 3.5 jack a mobil podporuje len 1x jack
1. je tam napisane ze takto je mozne zapojit stereo (pod tym myslia asi len dva repraky)
2. Je tam napisane ze taketo zapojenie je mozne cez 3x 3.5 jack a mobil podporuje len 1x jack
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mas tam jack pre predne repro, zadne repro a subak. Aby hrali vsetky, musis ich vsetky zapojit. Ak to budes chciet pustat cez mobil, tak pichnes len predne (zeleny), no budu hrat len dva.
Ja som si to myslel ze je to tak
ale urcite to tak je? Nedaju sa zapojit vsetky cez redukciu nejaku?
ale urcite to tak je? Nedaju sa zapojit vsetky cez redukciu nejaku?
Existuje ale či to neskreslí zvuk, tak to neviem.
a u tychto je napisane ze podporuju pamatovu kartu a USB kluc znamena to ze nepotrebuju zdroj zvuku a ze sa da priamo do jedneho z tych repro vlozit karta alebo USB a prehravat hudbu priamo z toho? Ide o tieto: http://www.alza.sk/genius-home-theater- ... 470040.htm
-
Ryan Giggs
VIP
Cez redukciu to vies pripojit ale aj tak to bude len stereo. Redukcia ti nepomoze.
Pochopil si to dobre s tym usb, ale kupovat 5.1 repraky kvoli hudbe nedava ziaden zmysel.
Pochopil si to dobre s tym usb, ale kupovat 5.1 repraky kvoli hudbe nedava ziaden zmysel.
Niektore smartphone podporuju surround zvuk, takze to by mozno islo aj priestorovo, ale nenapisal co ma za mobil.
Skoro kazdy hovori, ze najlepsie sa hudba pocuva na stereo, ale ja musim povedat, ze mne sa paci pocuvat na 7.1 sluchadlach hudbu.
Pri reproduktoroch ale tiez uprednostnujem radsej streo pre hudbu.
Skoro kazdy hovori, ze najlepsie sa hudba pocuva na stereo, ale ja musim povedat, ze mne sa paci pocuvat na 7.1 sluchadlach hudbu.
Pri reproduktoroch ale tiez uprednostnujem radsej streo pre hudbu.
-
Ryan Giggs
VIP
Priestorovo by to neslo. Urcite nie cez sluchadlovy vystup.
Nehovoriac o tom ze hudba je stereo takze pseudopriestorovy zvuk z toho vyrobia len repraky. A to zvuk akurat tak zprzni.
A pocuvat to na 7.1 sluchadlach je este vacsiq zhovadilost. Tie nikdy nezahraju dobre.
Nehovoriac o tom ze hudba je stereo takze pseudopriestorovy zvuk z toho vyrobia len repraky. A to zvuk akurat tak zprzni.
A pocuvat to na 7.1 sluchadlach je este vacsiq zhovadilost. Tie nikdy nezahraju dobre.
čaf ja mam doma o tiredu nižšie Genius Home Theater SW-HF 5.1 5005 a v pohode sa to da na jeden 3,5 jack napojiť aby ti hrali všetky repro v zadu máš vstup na 2xcinch L a P a potom ti to sám subak prehodí na všetky repro, samozrejme že z 2.0 nespraví 5.1 dokonale ale hrajú všetky.
Nato aby si mohol počúvať hudbu v 5.1 dokonale musíš mať aj taku mp3 a to je veľmi zriedkavé zohnať album alebo song v 5.1 ak sa nejedna o napr. DVD
Nato aby si mohol počúvať hudbu v 5.1 dokonale musíš mať aj taku mp3 a to je veľmi zriedkavé zohnať album alebo song v 5.1 ak sa nejedna o napr. DVD
takze by som to musel prepojit cez redukciu ktora ma na jednej strane 2x cinch a na druhej 1x 3.5 jack?
Jop taky kabel zozenies hocikde dokonca ja som ho mal ako sucst balenia
ja viem len sa pytam ci to musi byt zapojene cez ten kabel aby hrali vsetky?
-
Ryan Giggs
VIP
Stale nechapem prečo si radšej nekupiš poriadne stereo bedne, ktore zahraju oveľa, oveľa lepšie ako na hudbu nepoužiteľne priestorove...
No máš tam oba dve možnosti
3x 3,5 mm stereo jack (PC, TV, herné konzoly, MP3) ktorý vytvoríš pripojenim 2xcinch
6x cinch (DVD prehrávač)
a následne si na prednom panely alebo na ovládači vyberieš to zariadenie ktoré chceš použiť ja to mam doma napojené na TV na PC a jeden kábel mam na fon, a vyberám si to čo v tej chvíli chcem používať.
3x 3,5 mm stereo jack (PC, TV, herné konzoly, MP3) ktorý vytvoríš pripojenim 2xcinch
6x cinch (DVD prehrávač)
a následne si na prednom panely alebo na ovládači vyberieš to zariadenie ktoré chceš použiť ja to mam doma napojené na TV na PC a jeden kábel mam na fon, a vyberám si to čo v tej chvíli chcem používať.
-
Rocker_finck
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Neviem preco ho zavadzate, staci kabel na ktorom bude z jednej strany jack (ten da do mobilu) a z druhej 2x cinch, ktore zapoji bud do tv alebo game alebo cd/mp3 vstupu. Potom staci zapnut prislusny vstup a pustit hudbu z mobilu. Zvuk bude sice stereo ale pojde zo vsetkych reprakov
Rocker_finck napísal:Neviem preco ho zavadzate, staci kabel na ktorom bude z jednej strany jack (ten da do mobilu) a z druhej 2x cinch, ktore zapoji bud do tv alebo game alebo cd/mp3 vstupu. Potom staci zapnut prislusny vstup a pustit hudbu z mobilu. Zvuk bude sice stereo ale pojde zo vsetkych reprakov
presne to som mu napísal o pár príspevkov vyššie