dalsie repro k hifi
dalsie repro k hifi
caute nikde na nete nemozem najst odpoved. kupil som hifi vezu philips fmw154 a repraky sa do nej zapajaju zacvaknutim drotika. otazka znie kolko reprakov mozem do veze zapojit? standardne su dva ale ja chcem zapojit este dalsie 2 cize dokopy 4 aby hrali. dalsie droty z reprakov sa tam do toho otvoru zmestia ale nebude potom nizsi vykon tych reprakov? vopred vdka za odpoved 
Re: repro hifi
Zalezi kolko ohmovy vystup na repraky ma ta veza. Ak ma 8 ohm tak tam nemozes na ten vystup davat menej nez 8 ohm. Takze ak ma napr 16 ohmove repraky tak ich v klude mozes zapojit spolu do jedneho vystupu (spolu budu mat 8 ohm).
Ak ale mas repraky rovnako ohmove ako vystup, tak ich mozes dat seriovo ale logicky to bude hrat tichsie.
Ak ale mas repraky rovnako ohmove ako vystup, tak ich mozes dat seriovo ale logicky to bude hrat tichsie.
Re: dalsie repro k hifi
repraky vsetky 4 maju po 4 ohmy a tie dalsie repro co chcem pripojit su z hifi veze lgxc62 stara veza nefunguje ale repro ano.
Vsetky 4 ? Si kupil tu vezu philips fmw154 so styrmi reprakmi? To sa mi nejak nezda.
nie vezu som kupil iba s dvoma reprakmi ale tie dasie dva repraky mam zo starej veze a tie starsie repraky co mi ostali zo starej veze chcem pripojit k tejto novej vezi chapes?
Aha, som ta pochopil ze mas dokopy 6 repro. No ked maju originaly 4 ohmi tak pravdepodobne aj vystup na vezi je min. pre 4 ohmove.
Takze skus to zapojit do serie a uvidis ako to bude hrat.
Takze skus to zapojit do serie a uvidis ako to bude hrat.
-
Ryan Giggs
VIP
Fungovať to bude, otazka však je aky zmysel to ma.
mali ste pravdu funguje a zmysel to ma taky ze sa vyuzuju aj tie repraky co mi ostali. a este posldna otazka nevadi to tej vezi ked je tam viac tych reprakov ? nemoze nieco odist?
-
Ryan Giggs
VIP
To že ich využiješ nie je zmysel. Využiť ich nevyužiješ keďže takto pripojene hraju pod svoje možnosti. Prinos to nema vôbec žiadny.
Odisť by nemalo nič, ale optimalna prevadzka zosilovača to rozhodne nie je.
Odisť by nemalo nič, ale optimalna prevadzka zosilovača to rozhodne nie je.
co pozeram manual tak ten zosik ma ledva 2x20W Rms, takze naozaj nevidim zmysel v pripajani dalsieho paru repro