darcek k narodkam
Re: darcek k narodkam
to nemusi byt zly napad, ist niekde na veceru a potom do wellnes. Ak si z okolia BB, tak by som o niecom takom vedel 
-
Peter_Retep
VIP
takze dnes sme boli nakupovat a sa jej pacila kabelka a nejake topanky tak to uz ma kupene
vseko sa vyriesilo chvalabohu samo 
zdravíčko, mám serious problém, priateľka za chvílu slávi narodky, lenže sme spolu krátko, v den jej narodenín to bude cca mesiac čo sme spolu, ide sláviť 2Otku, myslím, že nejaký šperk nie je to pravé takto na začiatku, veľmi rada má kvetiny, najradšej slnečnice, lenže živé dlho nevydržia (samozrejme nejaký živý kvietok mám v pláne)... teraz vôbec neviem, nejaká rada by sa zišla 
-
KaptMichal
King
Tak tu asi bude namieste nejaka vtipna vec ktora ju urcite rozosmeje a potesi
alebo ak nieco zbiera tak jej prispej do zbierky (toto bol taky spontanny napad)
to presne aj chcem, hľadal som niekde na nete plyšové kvietky
také čo sa usmievajú alebo čo... ale márne, nič som také poriadne v SK shopoch nenašiel... všetko je robené na štýl pre dojčatá
ale asi aj to využijem
aspon bude vačšia sranda
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
psík bude ten správny darček 
jo a živý nie?? 
-
kabul
Expert
samozrejme zivy
najlepsie nejaky bernardin
najlepsie nejaky bernardin
-
KaptMichal
King
ved na psika su malo spolu aspon ja by som si pockal az na jej dalsie narodeniny...minimalne 
ako to si niekto aj myslel, že by som kúpil holke živého psa?? nie nie... plus jedného ma, a vzhľadom na to, že nebýva často doma, by to bola úplná hlúposť a už len kúpiť niekomu psa po mesiaci čo sme vo vzťahu je už idiocia... kúpim asi nejakého pekné plyšáka s kvietkom, mám už jedného vyhliadnutého plus nejaký živý kvet
a hotovo 
-
aughostino
Medium Professional
http://www.maderna.sk/anne-geddes/hrack ... ne-geddes/
http://www.vtipnedarceky.sk/grow-it-ras ... -slnecnicu
ja rozmyslam nad puzzle skladackou kde bude jej fotografia kde je odfotena s konon (je zblaznena do koni a rada sklada puzzle)
http://www.vtipnedarceky.sk/grow-it-ras ... -slnecnicu
ja rozmyslam nad puzzle skladackou kde bude jej fotografia kde je odfotena s konon (je zblaznena do koni a rada sklada puzzle)
http://shop.hrackydomino.cz/katalog/pro ... m-6-druhu/
našiel som toto, lenže je veľká škoda, že je to CZ shop a neviem ako doporučujú na slovensko, zajtra im tam zrejme napíšem email, poprípade inak kontaktujem... rovnako ako ani spôsob výberu tej pravej kvetiny neviem...
našiel som toto, lenže je veľká škoda, že je to CZ shop a neviem ako doporučujú na slovensko, zajtra im tam zrejme napíšem email, poprípade inak kontaktujem... rovnako ako ani spôsob výberu tej pravej kvetiny neviem...
-
KaptMichal
King
tvl nemame tu istu?je zblaznena do koni a rada sklada puzzle
neviete niekto kde by sa dali zohnat plysove hracky na motivy alice in wonderland od TIMA BURTONA ?
-
aughostino
Medium Professional
dufam ze nieKaptMichal napísal: tvl nemame tu istu?![]()
Inak paradne si mi pomohol. Vies o nejakom obchode kde sa to da spravit?
mozno budu aj ine predajne podobne Fax copy, pisal som na viac miest no dostal som negativnu odpoved
pozri tuto temu http://www.hojko.com/z-fotky-puzzle-t130351.html mozno ta Zuzkina odpoved inspiruje, ja som pisal do vsetkych firiem no dostal som pozitivnu odpoved iba z faxcopy
//edit: dnes som dostal odpoved z Faxcopy robia aj format A3, rozlisenie fotografie ak je pomer 1:1 tak staci 150DPI
na slovensku som nenasiel nic ale ak poznas amazonColdRain napísal:neviete niekto kde by sa dali zohnat plysove hracky na motivy alice in wonderland od TIMA BURTONA ?
je ich tam celkom dost
-
kukiak
Addict
Nemate nejaky napad pre 18rocne dvojicky?? Chlapec a dievca.. Najlepsie nieco spolocne a nic ma nejak nenapada :-/
2x gamepad k XBOXU
Sadu nohavičky + boxerky s rovnakým motívom
MP3 ktorá má výstup na slúchadlá 2x
štople do uší 2 sady
kávovar na 2 šálky
adidasky teraz je taký model, že biele s čiernymi pásikmi a čierne s bielymi
Sadu nohavičky + boxerky s rovnakým motívom
MP3 ktorá má výstup na slúchadlá 2x
štople do uší 2 sady
kávovar na 2 šálky
adidasky teraz je taký model, že biele s čiernymi pásikmi a čierne s bielymi
-
triple
Guru wannabe
ja som mal teraz narodeniny a od priateľky som dostal tortu.. dobre ma pozná a vie, že W je moje
strašne veľmi ma to potešilo
(žltá je preto, lebo mám žlté auto)
jednoduché ale tip top
jednoduché ale tip top