Darcek na 60-ku pre otca
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Darcek na 60-ku pre otca
kamoska darovala otcovi na 50tku kušu..celkom sa s nou vraj vie zabavit
Zdravim, tiez hladma nieco pre stareho otca na 65, nejaky navrh ? celkom aktivny clovek, sem tam chodi na turistiku ked sa da, rad bicykluje a stara sa o zahradu
ktore z vyssie vymenovanych darcekov ti nevyhovuju?
nechcem mu ziadny zajazd kupovat, jemu je velmi tazko v tomto ohlade vyhoviet tak isto neviem ci a mu do casu trafim
Tak mas tri moznosti - nieco k turistike, ku biku alebo do zahrady.
no k tomu biku mozno, som rozmyslal nad nejakou kamerou to by mozno aj vyuzil na turistiku
Bude 65-rocny clovek natacat nieco na sposob GoPro kamery? Podla mna nebude, nie to este strihat a pozerat.
Hej to mas pravdu. Tak mozno nejaky fotak, nejaky kompakt ?
Fotak je vec, ktoru uz skor vyuzije. Len sa treba zamysliet nad tym, ze ci nema mobil s dobrym fotakom a ci neostane len pri mobile. Aky mas rozpocet na ten fotak?
navigaciu by si na ten bike nechel? nasi si to kupili a dost to vyuzivaju
Aku navigaciu maju? Lebo ak ma kupit daku od Garminu s TOPO mapami, tak sa pohybuje v cene niekde cez 300 eur a vyssie.
https://www.mioshare.com/landing - ale neviem presne ktore zariadenie.
do 150 eur ten fotak urcite
mobil ma samozrejme aj s fotakom, ale to je katastrofa, to je nejaka tlacitkova sranda s fotakom asi 1,5 MPX
Ja úplne súhlasím s hekerom. Kameru nie. Ja by som možno ani ten foťák nebral.
Bude si mať kde pozrieť tie fotky? Nemá smartphone, notebook či pc asi tiež nebude mať....za druhé, má vôbec foťák? Ak nie, tak k tomu asi nemá ani vzťah, bude to zbytočný dar. Ja by som do toho šiel iba ak by som vedel že ho baví fotiť, ale má nejaký lacný model a ja by som mu kúpil niečo o triedu dve lepšie. Také niečo by určite ocenil...
Bude si mať kde pozrieť tie fotky? Nemá smartphone, notebook či pc asi tiež nebude mať....za druhé, má vôbec foťák? Ak nie, tak k tomu asi nemá ani vzťah, bude to zbytočný dar. Ja by som do toho šiel iba ak by som vedel že ho baví fotiť, ale má nejaký lacný model a ja by som mu kúpil niečo o triedu dve lepšie. Také niečo by určite ocenil...
Ma fotak ale tiez nejaky stary a myslim ze ho uz ani nepouziva lebo je to naozaj strasne stary fotak. Takze nejaky novy by sa hodil urcite
mate nejaky typ teda do 150 eur ?
Ja som rok dozadu kupoval dedkovi tiez fotak na taketo narodeniny, kedze vsetko stale fotil svojim tlacitkovym mobilom a vsetkym to posielal, lenze ta kvalita bola hrozna, tak som mu kupil fotak, vysledok - zapol ho v den ked ho dostal a nadalej vsetko foti mobilom lebo mu je to vraj "pohodlnejsie", a to je celkom technicky zdatny, pouziva pc, tablet, dokonca mi fotky posiela cez facebook, ale proste na fotak si nezvykol:)
Tak to je skoda no, ja ale teda budem dufat ze si na to zvykne
pride mi to velmi dobry darcek, a viem ze pred tym fotak pozival tak by nemusel mat problem so zvykanim si nan 
S predrazenych chlastom nikdy nic nepokazis. Viem ze dnes chce byt kazdy originalny ale niekedy je najlepsie sa vykaslat na cely mainstream a vsadit na klasiku
Dali sme mu k tomu fotaku (kodak fz201) samozrejme aj flasku whiskey, nie nejaku predrazenu ale myslim ze celkom fajn -DALMORE 12 Y.O.