Ahojte, má z Vás niekto nainštalovaný Dark GDK do VC08E ?
Lebo mne to nechcefungovať robil som všetko podľa návodu
http://gdk.thegamecreators.com/?f=install
Bežín na Win Xp, no ale tak mal som nainstalovaný VC08E aj som ho už spustil aspoň ray ako to píšu, potom som nainstaloval august 2007 DirectX SDK nainštaloval som ho žiadnu novšiu veryiu som nemal nainštaovanú ako to tam píšu.
Nakoniec som nainštaloval Dark GDK hotovo vetko úspešne nainstalované spustím VC dám File---New Project... a mal bz som tam mať také dačo, že Wizards, ale nemám.
Potom som skúšal všetkz možné veci poyeral som návody na youtube
pridal som manuálne cestu k Include a k Lib, ale stále tam nemám to Wizards.
Máte niekto s tým skúsenosti? Hocikto ak to máte nainštalované ozvite sa mi aj keď mi neviete poradiť aj s tým mi pomôžete ak mi poviete, že čo máte nainštalované a čo nie vo windowse. Či mi to nejaký program nekazý.
Dark GDK + Visual C++ 2008 Express edition
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mam uplne ten isty problem... vsetko sem nainstaloval presne podla navodu a ziaden Wizard sa mi neobjavil...
jo este musim spomenut, ze mam rozdeleny disk a Program Files nie je na C: ale na D: ... neviem, mozno je to podstatne...
EDIT: Trochu sem hladal a nieco sem nasel, takze:
1. Chod do priecinka, kde je GDK, presnejsie do:
D:\Program Files\The Game Creators\Dark GDK\Tools
a spusti Wizard.exe
2. Potom skopci zlozku Wizards z
D:\Program Files\The Game Creators\Dark GDK\
do
C:\Documents and Settings\Administrator\Dokumenty\Visual Studio 2008
(Namiesto Administrator daj svoj ucet, ak pouzivas eng windows tak namiesto Dokumenty bude My Dokuments)
3. V zlozke
C:\Documents and Settings\Administrator\Dokumenty\Visual Studio 2008\Wizards\Projects\Dark GDK - 2D Game\Dark GDK - 2D Game\
najdes subor Dark GDK - 2D Game.vsz a v nom prepises
Param="ABSOLUTE_PATH = na cestu, ktoru mas ty. Toto urobis aj v ostatnych zlozkach - 3D Game a Game
4. Potom urobis to, co je na tom videu z youtube, co je vyssie
Buhuzial este ostava problem s chybovou hlaskou ze chyba Default.js alebo default.vdb v danej zlozke, skusim najst aj to...[/u]
EDIT2 Takze na odstranenie chybovej hlasky musis prepisat tie iste subory aj v:
C:\Documents and Settings\Administrator\Dokumenty\Visual Studio 2008\Wizards\Files
jo este musim spomenut, ze mam rozdeleny disk a Program Files nie je na C: ale na D: ... neviem, mozno je to podstatne...
EDIT: Trochu sem hladal a nieco sem nasel, takze:
1. Chod do priecinka, kde je GDK, presnejsie do:
D:\Program Files\The Game Creators\Dark GDK\Tools
a spusti Wizard.exe
2. Potom skopci zlozku Wizards z
D:\Program Files\The Game Creators\Dark GDK\
do
C:\Documents and Settings\Administrator\Dokumenty\Visual Studio 2008
(Namiesto Administrator daj svoj ucet, ak pouzivas eng windows tak namiesto Dokumenty bude My Dokuments)
3. V zlozke
C:\Documents and Settings\Administrator\Dokumenty\Visual Studio 2008\Wizards\Projects\Dark GDK - 2D Game\Dark GDK - 2D Game\
najdes subor Dark GDK - 2D Game.vsz a v nom prepises
Param="ABSOLUTE_PATH = na cestu, ktoru mas ty. Toto urobis aj v ostatnych zlozkach - 3D Game a Game
4. Potom urobis to, co je na tom videu z youtube, co je vyssie
Buhuzial este ostava problem s chybovou hlaskou ze chyba Default.js alebo default.vdb v danej zlozke, skusim najst aj to...[/u]
EDIT2 Takze na odstranenie chybovej hlasky musis prepisat tie iste subory aj v:
C:\Documents and Settings\Administrator\Dokumenty\Visual Studio 2008\Wizards\Files