Daronove sola

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Daronove sola

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Pacia sa Vam Daronove sola? Ak neviete kto to je tak je to ten gitarista zo skupiny System Of a Down ...

ktore sa Vam najviac pacilo a kde to bolo? mne na Rock Am Ring po piesni Chop Suey .. nieco ze lagisla bonita alebo take nieco .. funny ale pekna melodia :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

daron malakian,presnejsie

jednoznacne naj je pre mna

AERIALS
.:Toxic:.
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa .:Toxic:. »

Naj asi: Aerials, Lonely Day, Hypnotize, Lost in hollywood, Toxicity.... 8)
Daron je iny gitarista... :smt023
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Daron Malakian je nepochybne skwelý gitarista, ja som raz pri browsovaní v LimeWire narazil na niečo také
"Naučte sa hrať na gitare s Daronom Malakianom". :D Daron tam vysvetluje, že ako sa naučil hrať na gitare a ešte na začiatku spomína, že spočiatku chcel hrať na bubny, no tie boli moc veľké, tak mu rodičia kúpili gitaru.
Odporúčam nájsť, stiahnuť a pozreť, dobré pre tých, ktorí ovládajú angličtinu. :wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

neviem ja sa hre na gitaru uz celkom dlho venujem a aj system mam celkom opocuvany, ale fakt sa mi nezda ze daron hra nejak vela sol... az by som povedal , ze skoro ziadne, vsak napriklad na albume toxicity nie je ani jedno solo... na koncerte urcite hrava ako kazdy lepsi gitarista, ale koncert som videl jeden na ktorom nehral :D a nic proti jeho hre ved ja ho mam celkom rad je to sympatak a hra tak, ze sa to do ich hudby aj patricne hodi, ale fakt mi nepripada ako gitarista, ktory by bol na takej urovni aby natocil instruktazne video... inac ak niekto viete tak dajte link lebo by som si to rad pozrel, aby som pripadne zmenil nazor 8)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Vesper napísal:... inac ak niekto viete tak dajte link lebo by som si to rad pozrel, aby som pripadne zmenil nazor 8)
Pôvodne som to našiel v Gnutella sieti cez LimeWire, ale predsa som sa to rozhodol uploadnúť na sendspace.com

Kód: Vybrať všetko

mŕtva linka, kto chce reupload, súkromnou správou.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

pocul som niekolko albumov od soad, ale na ziadne solo si nespominam, sa mi dako nezda zeby nejake vobec mal, co pises ze v chop suey napr. tak tam je kde to jeho solo? :roll:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

jamess napísal:pocul som niekolko albumov od soad, ale na ziadne solo si nespominam, sa mi dako nezda zeby nejake vobec mal, co pises ze v chop suey napr. tak tam je kde to jeho solo? :roll:
napisal ze PO chop Suey na koncerte, ale inac tiez sa nepamatam, ze by niekde mal nejake sola... neviem pozriem video a potom riadna kritika pride :D
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

mno napriklad na koncertoch dajme tomu v holandsku ich mal asi 2 .... myslim ze ked dohraju nejaku skladbu tak on si este musi nieco zahrat .. neco na ten styl
.:Toxic:.
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa .:Toxic:. »

jamess napísal:pocul som niekolko albumov od soad, ale na ziadne solo si nespominam, sa mi dako nezda zeby nejake vobec mal
a co tak lonely day, roulette atd. tam nie su sola??? :)
Napísať odpoveď