Deň má len 24 hodín

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja keby som bol doma z prace o 16:00 tak som stastny ako male decko. A aj ta tretina dna prespata by bola fajn. No a keby sa nahodou naslo viac casu tak by som rad sportoval, cital, chodil po okoli, hral na gitare, ucil sa jazyky.. Proste veci je tolko ze by stale na nieco nevysiel cas
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ja vstavam rano o pol 7mej a v robote som o 7:00 (chvala bohu ze kancelarie su par metrov od domu a nejak sa tam nenarobim) do 15:00 trcim v robote. potom idem domov, nieco zjem a 16:00 uz zacina trening. Z treningu pridem tak okolo 18:00 (unaveny) potom nejaka hygiena + jedlo + zorientovanie sa..to mi trva tak do 19:00. Potom pozriem bud telku, alebo PC, kedze vsetci kamosi su po brigadach niekde mimo mesta, alebo dovolenky. Vecer cakam tak do 23:00 alebo az 24:00 kym priatelka dojde z roboty (svjaciarsko) na hotel, ze jej troska zavolam + sms. Spat idem tak okolo 01:00-01:30
Rano vstavam absolutne nevyspaty a opat sa opakuje rutina :?
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

priatelia, priateľky, knihy, nejaky film je toho veľa
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

neviem co sa vsetci stazujete, ze chodite o 18-19 domov z roboty...si zoberte kedy zacinate...napr ja chodim domov cca 22:45, ale zacinam az o 14:00...
ale na druhej strane, ked mam rannu som doma 14:40, ale vstavam o 5...

co by som ja dal za taku pracu, kde sa zacina 8:00 a konci 16-17:00 - by som sa asi zblaznil :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ale zober si to tak, ze do 14:00 mas cas pre seba. vyspis sa a mas aj nejaky cas. ja sa vyspim, ale rano pre seba cas nemam. hned po vstavani idem do prace. ale nestazujem sa. mne to takto vyhovuje viac ako mat cas rano. i ked teraz v lete by som si to s tebou vymenil :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja dojdem z prace tak cca o 17.30, ale vstavam dost skoro lebo kazdy den cestujem vlakom cca 20 minut, cize dokopy cesta do roboty a spat je skoro hodinu, este mam v robote hodinovy obed :? takze dojdem domov, za compom sa mi byt uz ani nechce lebo som bol za nim cely den v robote...takze si obcas doma tak lightovo zacvicim, chcel by som vybehnut, aj na bike, s kamosmi na pivo pripadne do parku nejaku aktivitu a pokecat...pripadne si na vecer kuknut doma este nejaky film na compe alebo zahrat nejaku hru..ale stiham vacsinou iba dve veci pripadne jednu takze den by mi vyhovoval jedine kebyze nemusim spat...a to som cez tyzden nespal 8 hodin ani nepamatam :?
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

Alofok napísal:Keby mal den 25 hodin aj tak by ti tie svine v robote dali hodinu prace navyse......
Náš profesor vždy hovorieval
Deň má 24 hodín, vstaň o hodinku skôr a máš 25
k téme ... ja zatial všetko stíham fpohode :D ... aj keď sem tam by to chcelo o hodinku viac .. ale no ... všetko sa nedá :P

konyk87 : posledný týždeň vstávam do práce o 5(o 6 zacinam) a končím okolo 9ej ... to ti je sila ... :D
Napísať odpoveď