Deň má len 24 hodín
-
nejakymarko
Addict
ja vstavam rano o pol 7mej a v robote som o 7:00 (chvala bohu ze kancelarie su par metrov od domu a nejak sa tam nenarobim) do 15:00 trcim v robote. potom idem domov, nieco zjem a 16:00 uz zacina trening. Z treningu pridem tak okolo 18:00 (unaveny) potom nejaka hygiena + jedlo + zorientovanie sa..to mi trva tak do 19:00. Potom pozriem bud telku, alebo PC, kedze vsetci kamosi su po brigadach niekde mimo mesta, alebo dovolenky. Vecer cakam tak do 23:00 alebo az 24:00 kym priatelka dojde z roboty (svjaciarsko) na hotel, ze jej troska zavolam + sms. Spat idem tak okolo 01:00-01:30
Rano vstavam absolutne nevyspaty a opat sa opakuje rutina
Rano vstavam absolutne nevyspaty a opat sa opakuje rutina
-
JohnFrusciante
Star
neviem co sa vsetci stazujete, ze chodite o 18-19 domov z roboty...si zoberte kedy zacinate...napr ja chodim domov cca 22:45, ale zacinam az o 14:00...
ale na druhej strane, ked mam rannu som doma 14:40, ale vstavam o 5...
co by som ja dal za taku pracu, kde sa zacina 8:00 a konci 16-17:00 - by som sa asi zblaznil
ale na druhej strane, ked mam rannu som doma 14:40, ale vstavam o 5...
co by som ja dal za taku pracu, kde sa zacina 8:00 a konci 16-17:00 - by som sa asi zblaznil
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ja dojdem z prace tak cca o 17.30, ale vstavam dost skoro lebo kazdy den cestujem vlakom cca 20 minut, cize dokopy cesta do roboty a spat je skoro hodinu, este mam v robote hodinovy obed
takze dojdem domov, za compom sa mi byt uz ani nechce lebo som bol za nim cely den v robote...takze si obcas doma tak lightovo zacvicim, chcel by som vybehnut, aj na bike, s kamosmi na pivo pripadne do parku nejaku aktivitu a pokecat...pripadne si na vecer kuknut doma este nejaky film na compe alebo zahrat nejaku hru..ale stiham vacsinou iba dve veci pripadne jednu takze den by mi vyhovoval jedine kebyze nemusim spat...a to som cez tyzden nespal 8 hodin ani nepamatam 
-
xivo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Náš profesor vždy hovorievalAlofok napísal:Keby mal den 25 hodin aj tak by ti tie svine v robote dali hodinu prace navyse......
k téme ... ja zatial všetko stíham fpohodeDeň má 24 hodín, vstaň o hodinku skôr a máš 25
konyk87 : posledný týždeň vstávam do práce o 5(o 6 zacinam) a končím okolo 9ej ... to ti je sila ...