Hororová survival FPS Dead Island vzniká ve studiích polského Techlandu (autorů Call of Juarez) již třetím rokem a nejen proto si zaslouží připomenutí.
Nejtypičtějším zombíkem ve hře klasický model od George Romera, tzn. oplzlá a hnijící kostra s limitovanou inteligencí a zásobou strašidelných jeků a skřeků.
Častá interakce s ostatními obyvateli ostrova, s nimiž budete moci uzavírat pakty, zradit je nebo na ně dokonce poslat monstra - lidé si to však budou pamatovat a v budoucnu vám podobná rozhodnutí třeba zkomplikují život nebo odepřou výhodný quest.
Otevřený herní svět s téměř celým ostrovem přístupným od samotného začátku a spoustou míst, kde se budete moci poflakovat, vyhledávat nepovinné úkoly apod.
Častými nepřáteli skupinky pomalých zombíků, při bojích proti lidem budete muset osvědčit jinou taktiku (ti budou totiž spolupracovat, krýt se apod).
Různé druhy poškození, od vnějších (nepronikajících pod kůži) až po vnitřní zlomeniny apod.
Chrome Engine 4 s dynamickým osvětlením, volumetrickými plyny i pokročilou mimikou obličeje.
Dead Island vyjde letos pro PC a X360
Tak co tesite sa? Ja osobne ano. Filmy zo zombikmi mam celkom rad a ked mam po ruke si vzdy pozrem .Co sa tika grafiky tak je taka stredna ale tesim sa na otvoreni herny svet(Ostrov).Co vravite vy?
Screeny na:http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9226
vyzera to zaujimavo hlavne ten volny svet ako bude rieseny a interakcia s obyvatelmi......... zaujimave bude pouzivat namiesto strelnych zbrani predmety
rochedo napísal:No ten napad pouzivat predmenty namiesto zbrani uz sme mali a to v hre Dead Rising od Capcomu. Tato hra akoby chcela kopirovat Dead Rising.
moze byt ale treba si pockat az vyjde a uvidi sa co skopirovala a ake to vlastne bude
rochedo napísal:No ten napad pouzivat predmenty namiesto zbrani uz sme mali a to v hre Dead Rising od Capcomu. Tato hra akoby chcela kopirovat Dead Rising.
Nech pokojne kopiruje, pretoze Dead Rising vyslo iba na X-Box
inak nejake trailery:
a interview (najlepsia je posledna veda )
//inak dufam, ze grafiku nebudu velmi zlepsovat, lebo chcem aby mi to islo na mojej 8600 GT
Čo ti ja viem. Asi nič nové no. Podľa mňa L4D výborne zastáva úlohu zombie akcie.
Všetko ďalšie mi príde podobné, i keď áno je mi jasné že urobiť niečo nové asi nie je jednoduché.
Všimol som si teda že sa to hralo na xbox (aspoň tie tlačidlá boli z xboxu, ak sa mýlim, opravte ma), tak teda konzolisti budú asi radi.
L4D na konzolu nie je, alebo áno?
lekoklatik napísal:Čo ti ja viem. Asi nič nové no. Podľa mňa L4D výborne zastáva úlohu zombie akcie.
Všetko ďalšie mi príde podobné, i keď áno je mi jasné že urobiť niečo nové asi nie je jednoduché.
Všimol som si teda že sa to hralo na xbox (aspoň tie tlačidlá boli z xboxu, ak sa mýlim, opravte ma), tak teda konzolisti budú asi radi.
L4D na konzolu nie je, alebo áno?