Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme
Hej, no ja som sa nepresne vyjadril.....ja som normalne zadaval cislo....
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
cez paypal to je rychlo, par dni
Napiš konkretne, čo mysliš pod pojmom " par dni".
-
chlapec10
Addict
presne si to nepamatam ale bolo to tolko zopar, ze sa nestazujem 
Poradte prosim
objednaval som 8.1.2012 tri objednavky na everbuying a este dalsie na ioffer a stale mi neprisli
co myslite pridu mi este normalne alebo ze by tam bol sklz kvoli tym sviatkom? Dokedy mam podla vas cakat?
-
rufus59
Light Professional
Určite tam je sklz kvoli sviatkom toho sa neboj, mne prichadzaju teraz pomaly objednavky. Objednavane v podobnom datume ako je tvoj. Nemáš sledovacie čísla objednavok ?
Ja stále čakám na dve objednávky z Focalu, odosielané 31.12.2011 ... a pritom objednávka robená 7.jan. mi z iofferu prišla 18-19.jan
(Dnes mi odpísali, že ak zásielka nepríde ani do 28. februára
... mám im znova napísať )
Fakt niekedy netuším, čo robia s tými zásielkami
... niekedy sa proste stan, že balík putuje po svete aj dva mesiace než dorazí ku tebe domov
...raz darmo, ... čínska mafia (-.(-.(-.(-.-).-).-).-)
(Dnes mi odpísali, že ak zásielka nepríde ani do 28. februára
Fakt niekedy netuším, čo robia s tými zásielkami
...raz darmo, ... čínska mafia (-.(-.(-.(-.-).-).-).-)
-
rufus59
Light Professional
Ja čakám z Focalu objednávku od 10 Januara
A to som naňu už aj zabudol.
jasne mam na vsetky tri sledovacie cislo a ked to tam hodim tak mi vypise toto pri kazdej:

tak neviem kedy konecne dorazi hmmStatus: InDelivery
Shipping Address: ****
Detail :
·Sent to HK AMC mail center on 2012-01-13 20:45:11.(GZ)
·Processing in warehouse on 2012-01-13 20:45.(GZ)
·Order confirmed on 2012-01-13 20:44.(GZ)
·Order received on 2012-01-11 16:31.(GZ)
-
rufus59
Light Professional
Neskušal si kontrolovat tracking number na stranke : pošta.sk ?
na posta.sk mi to vobec nefunguje, neviem preco...
objednal som si z DX 3 polozky, no prisli mi len 2. ked si necham rozbalit tu objednavku, je tam, ze odoslane boli len 2, a link na tu chybajucu smeruje na 404. poslu to, ked im to pride, alebo im napisat mail, kedze je to zaplatene?
Dont worry. Pravdepodobne to nemali na sklade, ale pošlú to. Prípadne ak to ešte ani neodoslali isto by ti vrátili peniaze
kebyže ich o to požiadaš. Mne sa tiež veľa krát stane, že mi porozdeľujú objednávky a odošlú ich v niekoľkodenných intervaloch.
kebyže ich o to požiadaš. Mne sa tiež veľa krát stane, že mi porozdeľujú objednávky a odošlú ich v niekoľkodenných intervaloch.
toto je mesiac.Lubenečko napísal:Dont worry. Pravdepodobne to nemali na sklade, ale pošlú to. Prípadne ak to ešte ani neodoslali isto by ti vrátili peniaze
bral som to na 2 baliky, aj pre znameho a myslel som si, ze som omylom poslal tu jednu vec jemu. ale oni to ani neposlali...
Mne sa teraz tiež po mesiaci uráčili napísať, že čo som si objednal nemajú, BACKORDER ... objednávku som ani nemal zobrazenú medzi ostatnými.
Dopratal som sa k nej len cez potvrdzovací email. Tak som to zrušil a čakám na peniaze ... Najlepšie bude, ak im napíšeš správu, vložíš číslo objednávky a oni ti už odpíšu
z DX beriem len keď je naozaj niečo nevyhnutné ... inde to nemajú. Ale u mňa inak služby a rýchlosť nula bodov.
Dopratal som sa k nej len cez potvrdzovací email. Tak som to zrušil a čakám na peniaze ... Najlepšie bude, ak im napíšeš správu, vložíš číslo objednávky a oni ti už odpíšu
z DX beriem len keď je naozaj niečo nevyhnutné ... inde to nemajú. Ale u mňa inak služby a rýchlosť nula bodov.
este pockam tyzden, potom im napisem.
no tak rychlost je biedna, ale az tak mi to nevadi.... ved za free shipping nemozem cakat kolednikov
no tak rychlost je biedna, ale az tak mi to nevadi.... ved za free shipping nemozem cakat kolednikov
veď hej ... Ja objednávam z FocalPrice.com - tiež zdarma poštovné, ale naozaj že služby tip-top. Odoslané do pár dní. Omnoho lepší prehľad mám na stránke.
Keď nejaký problém, ihneď to vyriešia.
Keď nejaký problém, ihneď to vyriešia.
turisticky trojnohy varic, ktory stoji zlomok toho co original, aj ked vyzera rovnako som nasiel len na DX a pridal som si k tomu dalsie veci...
ale toto nevyzera zle. dakujem za tip.
ale toto nevyzera zle. dakujem za tip.
často sú tam tie isté veci ..možno o pár centov drahšie. Ale celkovo všetci píšu, že majú aj kvalitnejšie produkty.
Ja som už veľa objednával z DX ale prestanem bo v poslednom čase sú tie ich služby žalostné