Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Vypis z uctu nie je uradna listina
Aj ja som už potreboval mierne upraviť cenu pre colnicu. Myslím, že tomuto štátu na daniach dávame dosť, netreba to preháňať.
-
guess.whoo
Redeemer
inak presne tohto som sa aj ja obaval ked som naposledy bral telefon z ciny..nakoniec som priznal vsetko 
mne cez colnicu nepresla keramicka pinzeta, noznicky a odporové drôty .. nechápem prečo. Veci ako lithiova baterka, nabijacka, ohm meter presli v pohode.
Nepresli znamena, ze to dali na colne konanie?
Poslali to naspäť do Číny. Mala to hodnotu cca 10 dolárov
-
hojko
Site Admin
Dnes, 11. novembra ma AliExpress den oznaceny za najvacsie vypredaje. Udavaju neskutocne zlavy. Mam pridanych medzi oblubenymi polozkami par veci (resp. wish list). V tomto zozname som si vsimol dve veci, ktore urcite zmenili cenu. Prva stala 36 eur dolarov, druha nieco malo cez 8 dolarov. Ta prva vyletela s cenou na 67,88 dolarov a dnes, 11.11. maju neskutocnu akciu a dali to za takmer polovicu, teda za 37.89 dolarov. Prakticky stoji este o euro viac, ako pre akciou AliExpressu. Tento cenovy rozdiel moze byt sposobeny ale aj zmenou kurzu. Druha polozka isla hore z 8 na 9 dolarov, dnes je v akcii za 8 dolarov. Ale nasiel som aj jednu sportovu vec, ktora stala povodne 6,42 a teraz sa predava za 5,95, takze tam zlava je 
no dost zalezi od predajcov samotnych, kazdy si moze s cenami robit co chce.
ja som rozmyslal nad tymto tabletom, v inych obchodoch ho maju za cca 350, takze tam ta zlava ozaj je.
ja som rozmyslal nad tymto tabletom, v inych obchodoch ho maju za cca 350, takze tam ta zlava ozaj je.
-
hojko
Site Admin
aacid: 270 je cisto tablet, s klavesnicou 327 eur, s klavesnicou a perom 356 eur. Pri tejto cene by som uz rozmyslal kupit na Slovensku Acer Aspire Switch 12 za 430 eur, kde mam plnu zaruku a 2 na displeji viacej.
no ja by som ho bral zrovna kvoli tymu stylusu. tiez 2" naviac nepovazujem za vyhodu.
ked uz by som bral tablet bez stylusu tak sa dostavam v cine na cenu 250 eur a to uz sa s tym acerom fakt neda porovnavat.
ked uz by som bral tablet bez stylusu tak sa dostavam v cine na cenu 250 eur a to uz sa s tym acerom fakt neda porovnavat.
To mas to iste, ako ked nakupujes v tescu alebo hockde inde
stale viac a viac schovavaju postup reklamacie, kaslal ich pes. Naposledy cez tinydeal nedosli sluchadla (prve v poho) - reklamacia sa niekde stratila, neda sa ani doklikat. DX to iste, ze poslali novy tovar, ten tiez nedorazil.. nejak to tam flakaju..
Audiotrack, este dodam k tomu vypisu vyssie. Sice vypis z uctu nie je uradna listina, ale tu by ti v klude nasili paragraf, napriklad podvod. Co je horsie, v tvojom pripade ide o kratenie dane a colny unik, tu su paragrafy celkom slusne. Ja len tolko, aby si buducna s tym pocital. Ak ta tu nahodou 6 rokov neuvidim, tak budem vediet, ze si kupoval nove radio z Ciny 
21.10. som objednával a včera mi to prišlo domov, 2x Xiaomi powerbank za 45 USD, žiadne DPH, žiadne clo. Na krabičke Xiaomi boli nejaké akoby kolky potvrdzujúce originalitu, ale keďže som originál Xiaomi powerbank nikdy v živote nevidel, neviem potvrdiť ich pravosť..peter8 napísal:Dobrý večer : ) chcel by som sa informovať či ste už niekto kupovali mobil cez Cinskú stránku everbuying.net a či to prišlo všetko v poriadku ? : ) pretože nechcem kúpiť nejakú napodobneninu.. chcem len vedieť či sú dôveryhodný
neviem ktoru si kupoval, ja som kupoval tu 10600mAh a bol to fake (objednaval som z aliexpressu).
zistim som to az tak ze v recenzii pisali ze sa da sucasne aj nabijat powerbank aj zariadenie pripojene k nemu. mne to neslo, tak som vygooglil ako spoznat fake ukazalo sa ze je to tak.
akoze normalne funguje ale trochu sa ju bojim pouzivat, lebo zopar ludi pisalo ze mu skratovala a skoro zacala horiet. ale predajca mi normalne vratil peniaze, takze sa nestazujem
zistim som to az tak ze v recenzii pisali ze sa da sucasne aj nabijat powerbank aj zariadenie pripojene k nemu. mne to neslo, tak som vygooglil ako spoznat fake ukazalo sa ze je to tak.
akoze normalne funguje ale trochu sa ju bojim pouzivat, lebo zopar ludi pisalo ze mu skratovala a skoro zacala horiet. ale predajca mi normalne vratil peniaze, takze sa nestazujem
-
rufus59
Light Professional
S everybuing mam tri telefony objednane cez DHL. Vsetko je tam original priama distribucia od xiaomi.
aacid.. na 16000ke to ide a druhú 10000 ku som ešte neskúšal. Cez aliexpress by som to však určite nekupoval..
Inak všetky Xiaomi vrátane týchto powerbaniek sú teraz ešte lacnejšie na gearbest.com, ale ten obchod nepoznám..
Inak všetky Xiaomi vrátane týchto powerbaniek sú teraz ešte lacnejšie na gearbest.com, ale ten obchod nepoznám..
-
rufus59
Light Professional
S gearbest som kupoval s ich EU skladu tablet. Dosiel do 5 dni cez hungary post.
Moje skusenosti -
Banggood.com - objednana original Xiaomi powerbank a Xiaomi Mi Band (vyborne ceny, original produkty) - dodacia doba cca 3 tyzdne, funguju bez problemov
Gearbest.com - objednany mobil Xiaomi Mi4i - poslane z europskeho skladu z Madarska, dodanie nieco vyse tyzdna, mobil funguje bez problemov
Everbuying.com - z tohto obchodu som si objednal na predobjednavku novy Xiaomi MI Band. Ake su vase skusenosti s dodaciou dobou co sa tyka free shippingu?
Banggood.com - objednana original Xiaomi powerbank a Xiaomi Mi Band (vyborne ceny, original produkty) - dodacia doba cca 3 tyzdne, funguju bez problemov
Gearbest.com - objednany mobil Xiaomi Mi4i - poslane z europskeho skladu z Madarska, dodanie nieco vyse tyzdna, mobil funguje bez problemov
Everbuying.com - z tohto obchodu som si objednal na predobjednavku novy Xiaomi MI Band. Ake su vase skusenosti s dodaciou dobou co sa tyka free shippingu?
-
ja_som
Star
peto9110 od odoslanania to trvalo niečo cez 2 týždne kým to prišlo, kým odoslali od objednania pár dní, tak asi 3 týždne od objednania po doručenie.