Current Status: Shipped. (updated on 1/21/2010)
If you have not received your package 14 business days after it is shipped, please do the following:
1. Confirm if your shipping address is correct.
2. Check Hong Kong Post tracking (link shown above, if available). If tracking does not show "returned", then the package is either delivered to the shipping address you specified, or is still on the way to you.
3. Please check with your local post office to see whether your package is with them, waiting for pick up.
4. If all of the above fail, click the "No" button below.
Did the above information solve your problem? Yes / No
Current Status: Shipped. (updated on 1/21/2010)
If you have not received your package 14 business days after it is shipped, please do the following:
1. Confirm if your shipping address is correct.
2. Check Hong Kong Post tracking (link shown above, if available). If tracking does not show "returned", then the package is either delivered to the shipping address you specified, or is still on the way to you.
3. Please check with your local post office to see whether your package is with them, waiting for pick up.
4. If all of the above fail, click the "No" button below.
Did the above information solve your problem? Yes / No
Chcem objednavat z dx.com, mohol by som si kazdu vec rozdelit do jednej objednavky? Cize kupi si asi 15 roznych veci, a kazdy si dam poslat jednym balikom. Z dovodu keby nemali tu jednu vec, aby dalsich 14 veci necakalo, kym sa doda ta 15. Ma niekto s tym skusenosti?
Dx.com nezlucuje taketo objednavky? Ako je to s takymi objednavkami na colnici?
12/3/2009 1203Z5L7 1203Z5L7 Temporary stock shortage, contact us if necessary
Teda mi píšu, že to zatial nemajú.
Prosím o radu, ako mám od nich dostat peniaze naspät, teda cez pay pal.
Ked som sa to snažil urobit cez pay pal, tak to pýta nejaký ich email, nerozumiem tomu.
Prosím Vás o pomoc.
badboy007 napísal:Chcem objednavat z dx.com, mohol by som si kazdu vec rozdelit do jednej objednavky? Cize kupi si asi 15 roznych veci, a kazdy si dam poslat jednym balikom. Z dovodu keby nemali tu jednu vec, aby dalsich 14 veci necakalo, kym sa doda ta 15. Ma niekto s tym skusenosti?
Dx.com nezlucuje taketo objednavky? Ako je to s takymi objednavkami na colnici?
nie nikdy nezlucuju, preto je najlepsie ich rozdelit aj kvoli skladu aj kvoli colnici, najlepsie rozlozit veci po objednavky po 20 eur, potom si colnici mozu piskat
Písal som im, či mi nemôžu dať nejaké informácie o stave mojej objednávky a odpoveď bola, že si ju mám tracknúť v systéme EMS Express, ale žiadne takéto číslo som k objednávke nenašiel...Mohol by mi niekto napísať, kde by som ho mohol zistiť?
co vam ja viem... podla mna skor je problem s postou, a aj to asi s tou Europskou
Objednal som 6. Januara, odoslali 9 Janura, opustilo HK 14. Januara(to je horsi priemer, cakania na opustenie HK)
Paradoxne ale od opustenia HK to byva u mna 7 az 8 dni kym pride ku mne do Bratislavy, zatial ale neprisiel...