Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
maskov1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maskov1 »

Ja si myslim ze "tragicke" je, pretoze cakam od 19.1 do teraz (5.2) a vsetko napisane waiting for supplier, obe objednavky boli robene s produktami na sklade...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

nj ja som si z dealextreme objednaval 26.1 tovar ktory bol dostupny a stale mam waiting for supplier.....

sice mi to nesuri ale inak by to bolo dost naprd kedze od odoslania este treba pocitat cca 8-10 dni pokial to dojde
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

No super, ako ja mam za stastie...
Na dealextreme po mesiaci co to tam mam zaplatene mi pise "processing, contact us for update" ..a ako som si cital na ich stranke, tak to bezne znamena ze danu vec dostali, ale dali ju niekomu inemu, pripadne sa pomylili.... stalo sa vam to uz niekedy?
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

nie nestalo,
ale pred mesiacom som si urobil objednavku, a stale je "waiting for supplier"
kua-fix
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

ani mne sa to este nestalo..ale tu objednavku z 26.1 mi uz 8.2 poslali...tak dufam, ze dojde cim skor :cookies:

//sa mi zda ze vtedy to len k nim pride, zvykne tam byt aj napisane nieco ako, ze to objednali a vtedy toma prist
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

neviete niekto ze ked mam pri produkte Ships on 2/17/2009 (6 days) tak to znamena ze to 17.2 pride len k nim alebo to uz odoslu mne v ten den?
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Pride len k nim

Inac ako robite multiple orders? Naraz objednate viac veci? alebo surovo ak chcete objednat 10 veci, spravite 10 objednavok?

Ja napr mam spravene dve objednavky, jedna 24.1 ma status processing ako som pisal, dalsiu z 19.1 odoslali (ale len 5 predmetov z 6), zvlastne je ze objednavka sa rozdelila na shipping 1 (odoslana) a shipping 2 (pending), ktora ma zaroven status Expedited Order Received - in stock a zaroven na v detailoch ma status: "Expedited Order Received - in stock via Tracked Air Mail" ... maju v tom pekny chaos, viac ma ale stve ta objednavka 24.1 s tym zvlastnym statusom, je to darcek na narodky, preto dufam ze to stihnu poslat...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

maskov1 napísal:No super, ako ja mam za stastie...
Na dealextreme po mesiaci co to tam mam zaplatene mi pise "processing, contact us for update" ..a ako som si cital na ich stranke, tak to bezne znamena ze danu vec dostali, ale dali ju niekomu inemu, pripadne sa pomylili.... stalo sa vam to uz niekedy?
stalo, vacsinou to znamena ze nemaju na sklade, a nevedeia kedy budu, moze to byt 1 tyzden ale aj 1mesiac, taksito aj 1 den...
ked to je tak, tak ich bombardujem ticketami, vacsinou to zrychli objednavku
viper1993 napísal:neviete niekto ze ked mam pri produkte Ships on 2/17/2009 (6 days) tak to znamena ze to 17.2 pride len k nim alebo to uz odoslu mne v ten den?
Teoreticky by to malo znamenat ze vtedy poslu tebe, ale pocitaj ze moze trvat o den,dva dlhsie..
maskov1 napísal:Inac ako robite multiple orders? Naraz objednate viac veci? alebo surovo ak chcete objednat 10 veci, spravite 10 objednavok?
Zalezi podla mnozstva co chcem, ale vacsinou to delim vzdy na cele 10ky dolarov, aby som nazbieral co najviac bodov, a potom podla toho aby co maju na sklade, takze aby jedna objednavka isla hned ku mne s tym co maju, a druha postupne
Ja napr mam spravene dve objednavky, jedna 24.1 ma status processing ako som pisal, dalsiu z 19.1 odoslali (ale len 5 predmetov z 6), zvlastne je ze objednavka sa rozdelila na shipping 1 (odoslana) a shipping 2 (pending), ktora ma zaroven status Expedited Order Received - in stock a zaroven na v detailoch ma status: "Expedited Order Received - in stock via Tracked Air Mail" ... maju v tom pekny chaos, viac ma ale stve ta objednavka 24.1 s tym zvlastnym statusom, je to darcek na narodky, preto dufam ze to stihnu poslat...
Podla mna to chaos neni
Mna tesi ked to rozdelia, aspon dostanem to co maju, a napr 5 veci necaka na 1 vec.
Expedited Order Received - in stock via Tracked Air Mail znamena, ze ta vec co neposlali uz je na sklade, a a druha cast uz odisla..
takisto moze byt Waiting for supplier via Tracked Air Mail alebo Processing contact..... via tracked email
V podsate takto vidis stav ked objednavku rozdelia na viac balikov
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Hmm, tak uz to odoslali, 200USD drahu vec poslali cez airmail, pretoze EMS k nam nedonasa, co uz. Horsie je len jedine:
Destination - Oman, Sultanate of
The item (RA951486192HK) was posted on 16-Feb-2009 and is being processed for delivery to the addressee.
Ako vidite Oman namiesto Slovakia..... DX ma ubezpecuje, ze to HK posta len poplietla na stranke...

Aky mate nazor?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

maskov1 napísal:Hmm, tak uz to odoslali, 200USD drahu vec poslali cez airmail, pretoze EMS k nam nedonasa, co uz. Horsie je len jedine:
Ako vidite Oman namiesto Slovakia..... DX ma ubezpecuje, ze to HK posta len poplietla na stranke...

Aky mate nazor?
paradoxne :) aj som tam uz mal Oman, neviem preco, a takisto cca na 50% mam Slovenia(Slovinsko)
NO, a zatial prislo vsetko.

Ono, sa nemusis bat, ak sa to nahodou strati, neni to tvoja vina, a mas narok na vratenie penazi resp. poslanie nahrady

PS: sice k nam EMS neposiela, ale za cca 15 eur priplatok mozes mat DHL
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak ma napada, neni to len "prestupna stanica"? Ci to neposielaju napr. jednym lietadlom do Omanu, tam to prelozia a dalsim to poslu niekam blizsie odkial to ide klasickou cestou.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:Tak ma napada, neni to len "prestupna stanica"? Ci to neposielaju napr. jednym lietadlom do Omanu, tam to prelozia a dalsim to poslu niekam blizsie odkial to ide klasickou cestou.
ee, nakolko

Kód: Vybrať všetko

Destination - Slovakia Republic
The item (RA931169788HK) left Hong Kong for its destination on 31-Dec-2008
Destination = Ciel, a co som naposledy pozeral Slovensko a Hong Kong zatial priame letecke spojenie nema :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

chlapec10: Si robis srandu??? Je logicke, ze to pojde na prekladku, ved Slovensko ma spojenie s par letiskami..., takze ci to pojde do Viedne ci Budapesti, pripadne niekde inde a pride na Slovensko, tak tebe to moze byt predsa jedno, pokial k tebe zasielka pride. Ci mas na to iny nazor???
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:chlapec10: Si robis srandu??? Je logicke, ze to pojde na prekladku, ved Slovensko ma spojenie s par letiskami..., takze ci to pojde do Viedne ci Budapesti, pripadne niekde inde a pride na Slovensko, tak tebe to moze byt predsa jedno, pokial k tebe zasielka pride. Ci mas na to iny nazor???
myslim ze si ma nepochopil,
Ja tvrdim ze stranka HK posty neuvadza prestupovu ale FINALNU destinaciu,, ktora ale niekedy moze byt uvedena nespravne(Vid Oman, alebo Slovinsko)

Nikdy som nepovedal nic o tom to ze to leti priamo Hong Kong - Slovensko, a ked si presnejsie precitas co som napisal, tak vidis ze som napisal:
Destination = Ciel, a co som naposledy pozeral Slovensko a Hong Kong zatial priame letecke spojenie nema :lol:
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

inak nvm preco nechcu posielat cez EMS, ked EMS na slovensku je, nvm ako je to prepojene so slovenskou postou, ale nedavno mi poslali balik cez slovensku postu a bola nanom nalepka EMS a taktisto to mate aj tu: http://www.posta.sk/page/74 :roll:

//600 prispevok
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Kód: Vybrať všetko

Customers from other countries please contact us for EMS upgrade details.
Kto by to bol čakal, je to nacapené pod vecami ako sú mobily a iné drahšie itemy :roll:
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Ked som sa ich pytal, povedali mi ze to dali EMS ale ten to odmietol ze na SVK neposiela (vazne mi to napisali do ticketu) a odpisali ze poslu to postou, pretoze DHL aktualne s dealextremom nespolupracuje (kto vie preco)

Tak som zvedavy ci to pride mne ci do omanu, dalsia zasielka odoslana 8.2 este neprisla...
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

ja som si objednal vecicku 10.2.2009..dnes je 17.2.2009 a stale mi neprisiel mail ,ze je to poslane.
status pise Expedited Order Received - in stock.
tak dufam ,ze mi to cim skor dojde
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

toto omeskanie je sposobene kvoli CNY
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

pisalo tam nejaky lunarny rok..ale ja som si pockal kym zmizne pri mojej poziadavke zmizne napis lunar year a vtedy objednal
Napísať odpoveď