Death Proof- Autozabiják.. totálne sklamanie
Death Proof- Autozabiják.. totálne sklamanie
Od tohto filmu som si dosť sluboval a zo začiatku sa mi aj dosť pozdával. Prvá časť filmu po "nehodu" hlavného predstaviteľa to malo stály štýl, kvalitne stupňovaný dej a premakané scenáre a zábery...
Čo nasledovalo potom boli keci, uspávanky a rozprávky na dobrú noc. Už sa to len zhoršovalo a konečná naháňačka to síce napravila ale tým mizerným koncom to iba potvrdila... oničom
Aké máte vy názory?
Čo nasledovalo potom boli keci, uspávanky a rozprávky na dobrú noc. Už sa to len zhoršovalo a konečná naháňačka to síce napravila ale tým mizerným koncom to iba potvrdila... oničom
Aké máte vy názory?
-
lekoklatik
VIP
Re: Death Proof- Autozabiják.. totálne sklamanie
Kamos ma bar, kde z casu na cas s partiou pozerame filmove novinky. Pravdupovediac, vacsinu filmu som odpozeral z lojality k tomu, komu by sa to nahodou pacilo. Po filme sme sa vsak vsetci do jedneho zhodli, ze aj ked od Tarantina sa da ocakavat vselico, toto bola kktina par excellance. Z mojho pohladu sklamanie- snad jeden z najhorsich filmov, ake som minuly rok videl.sydneycan napísal:Aké máte vy názory?
no musim povedat ze mne sa to pacilo (a nie len kvoli vanesse a rosario
). myslim ze sa to oplati pozerat, hoci po tej prvej vrazde dej trocha strati dynamiku. tarantino chcel aby sa film podobal na beckove horrory zo 70-tych rokov co mu v podstate vyslo ... tym tarantinovskym sposobom. samozrejme nemozu chybat jeho miestami absurdne dialogy, ktore mam velmi v oblube. takze este raz - film sa mi pacil, urcite to bolo lepsie ako kill bill
tak tento film bol maximalne uzasny, vsetky tie tarantovske seky scen, dialogy, farby, soundtrack, a tie take drobne veci vo filme (ako napr. zvucka kill bill v mobilnom telefone), ktore tam tarantino dava, no proste nemam slov. Po pozreti filmu som mal taky pocit, ako keby tarantina napadli dve sceny, a ty si k nim dotovoril vsetky tie dialogy a veci co tomu predchadzali, aby mohol urobit film
. a podarilo sa mu to perfektne.
-
her_cool_ass
Medium Expert
tarantinove filmy sa ti bud pacia vsetky alebo ziadny podla mna....ked si to kukal s tym ze si cakal ze to bude nejaky americky blockbuster tak ta to urcite sklamalo, ale ked vies co od tarantina cakat tak podla mna ani ne...podla mna sa to kuknut dalo aj ked ma aj lepsie filmy...len skoda ze planet terror nijako nenadvazoval, aj tie fiktivne trailery boli celkom vpoho co boli v ramci projektu grindhouse natocene, sakra ale skoda ze su len fiktivne, lebo ten film machete by som si fakt kukol
skor to myslel tak ako to bolo vo filme, len najprv sa to tocilo oklo tych pipiek v bare a tak...potom ich vsetkych val kilmer nabral...a ked sa zotavil tak isiel burat dalej, do dalsieho statu. o objavil tie druhe holky..a vpodstate by som povedal ze ten film je tak logicky vo dve rozdeleny...v prvej casti vyhral death proof car owner, no a v tej druhej tie zenske...Šu-Do napísal:aka prva cast a druha cast ?
-
her_cool_ass
Medium Expert