debilni rodicia
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
debilni rodicia
ahojte seci hojkaci.....v prvom rade sa chcem ospravedlnit za chyby(pravopisne a gramaticke......blbne mi tiez klavsnica)........ale k veci.......ide o to ze chodim s jednou babou asi pol roka a moc ju lubim
....ale jej rodicia mi brania byt snou.....dokonca mi nedali ani sancu aby ma mohli spoznat............lubime sa obydvaja ale sme ako keby iba spoluziaci....vydime sa iba v skole a raz za mesiac sa stretneme na 3hodiny....OPAKUJEM 3HODINY......v cajovni.......obydvaja mame 16 a podla jej rodicov je to velmy skoro a ze ked sa rozideme tak ju nikto nebude cciet lebo z bude uz pouzita.......moja mama pozvala jej mamu na nastevu(nastasti moja mama ma somnou sucit)jej mama pvedalaa ze nema cas.....ja fakt nviem co mam robit velmy ma a to mrzi....a nasa laska koli tomu ochlada....co ma velmy ale velmy mrzi........potrebujem pocut vase nazory,popripade rady....moc krat vam dakujem

-
dexter7007
Zablokovaný
-
jin
VIP
Re: debilni rodicia
Ad.01 - Čo je toto za vzťah vážne nepochopím vy "fungujete" iba v škole a raz za mesiac vonku? Nechápem, čo je toto za vzťah... Opíš mi trochá váš vzťah, nakoľko takto mi z toho vychádza niečo divné...nemalo by to chladnúť totiž vôbec vzhľadom na to, ako píšeš, ako sa strašne ľúbitedexter7007 napísal:ahojte seci hojkaci.....v prvom rade sa chcem ospravedlnit za chyby(pravopisne a gramaticke......blbne mi tiez klavsnica)........ale k veci.......ide o to ze chodim s jednou babou asi pol roka a moc ju lubim....ale jej rodicia mi brania byt snou.....dokonca mi nedali ani sancu aby ma mohli spoznat............lubime sa obydvaja ale sme ako keby iba spoluziaci....vydime sa iba v skole a raz za mesiac sa stretneme na 3hodiny....OPAKUJEM 3HODINY......v cajovni.......
Čo som vyznačil hrubým je to, čo považuješ za problém - ergo názor jej rodičov.dexter7007 napísal:obydvaja mame 16 a podla jej rodicov je to velmy skoro a ze ked sa rozideme tak ju nikto nebude cciet lebo z bude uz pouzita.......moja mama pozvala jej mamu na nastevu(nastasti moja mama ma somnou sucit)jej mama pvedalaa ze nema cas.....ja fakt nviem co mam robit velmy ma a to mrzi....a nasa laska koli tomu ochlada....co ma velmy ale velmy mrzi........potrebujem pocut vase nazory,popripade rady....moc krat vam dakujem![]()
![]()
Každopádne keď má holka 16 nemôže povedať, že ide von s kamoškami? Poviem ti takto - kde je vôla, tam je cesta (s HZDS na večné časy a nikdy inak
-
dexter7007
Zablokovaný
chapem jej rodicov ze sa boja ze ju nabucham a vykaslem sa nanu ale oni mi nedali sancu spoznat ma...chapes to?!?!?!?! uz ztoho saliem........mam pocit ze mi pune .............................Lub0$ napísal:Ved aj v 16 moze existovat laska, ci nie?
Ja som zahlasoval za to, ze chybou su jej komunistiscky rodicia, ktory sa asi chystaju svojej dcere sami vybrat zenicha ked nastane ta prava chvila.
No nechcel by so mmat takych buducich svokrovcov
jin 1.:uz to nie je taake ake to bolo na zaciatku.....ztoho som vydedukoval ze to chladne...ale stale ju lubim.....
2.:nechce klamat rodicov....a ja ju ktomu nenutim a ani nechcem lebo klamstvo vyde vzdy na povrch
-
jin
VIP
Dávaš im dôvod na takéto obavy, alebo je to iba ich predsudok? Nemáš náhodou zlú povesť, laebo podobne? Prečo vlastne majú o Tebe takú zlú mienku?dexter7007 napísal:chapem jej rodicov ze sa boja ze ju nabucham a vykaslem sa nanu ale oni mi nedali sancu spoznat ma...chapes to?!?!?!?! uz ztoho saliem........mam pocit ze mi pune hlava
No prave, ze o to sa boja asi kazdy normalny rodicia, ale toto je podla mna uz extrem, a nechcu pochopit, ze ich dcera ma 16 a uz v plnom prude hlada/chce chlapca, ved to je bezne nie. Kazdeho to zasiahlo/zasiahne. Tak kde je problem, a ak oto tu uz je spomenute, keby sa s tebou naozaj chcela stretnut, tak sa stretne aj keby neviem co bolo, rodicom by natrepala do hlavy halusky, ze ide s kamratkami von, alebo do mesta a pustili by ju. 
-
bolek
Guru
To čo je preboha za kravinu?ze ked sa rozideme tak ju nikto nebude cciet lebo z bude uz pouzita
-
dexter7007
Zablokovaný
zlu povest nemam lebo som sa akrat pristahoval do piestan .....byval som v BB...su to iba predsudki.......potom som tinapisal este o par riadkov vyssiejin napísal:Dávaš im dôvod na takéto obavy, alebo je to iba ich predsudok? Nemáš náhodou zlú povesť, laebo podobne? Prečo vlastne majú o Tebe takú zlú mienku?
-
jin
VIP
Už to nie je také, ako na začiatku, ale ty sa to ešte snažíš udržiavať. Aha... Čo ona vlastne ke Tebe ona cíti? Neodradili ju jej rodičia náhodou od tohto vzťahu až tak, že sama začala pochybovať?dexter7007 napísal:jin 1.:uz to nie je taake ake to bolo na zaciatku.....ztoho som vydedukoval ze to chladne...ale stale ju lubim.....
Neche klamať rodičov. Nuž takto: Keby vážne chcela byť s Tebou, tak je jej jedno, či rodičov klame, nakoľko Ty by si jej bol prednejší. Čiže možno teraz vyslovím strašnú conspiracy, ale mám dojem, že už rodičov pomaly používa ako štít proti tomu, aby sa s Tebou stretla. Ono keby Ťa fakt ľúbila, tak vetu ako: "Nechcem kalmať rodičov... ...klamstvo vždý výde napovrch..." by vživote nevypustila z úst...dexter7007 napísal:2.:nechce klamat rodicov....a ja ju ktomu nenutim a ani nechcem lebo klamstvo vyde vzdy na povrch
//Edit:
Potom sú to predsudky - case closed.dexter7007 napísal:zlu povest nemam lebo som sa akrat pristahoval do piestan .....byval som v BB...su to iba predsudki.......potom som tinapisal este o par riadkov vyssie
-
dexter7007
Zablokovaný
presne takzuzuzu napísal:No kebyže chodím s niekým a záleží mi na ňom tak sa s ním stretnem aj keby čo bolo. Rodičom predsa môžem povedať že som šla s kamarátkami keď ma nechcú pustiť s ním... Ale tiež kebyže mi na ňom záleží tak sa o tom porozprávam s rodičmi...
v živote som nepočul väčšiu kktinu ako je toto...dexter7007 napísal:podla jej rodicov je to velmy skoro a ze ked sa rozideme tak ju nikto nebude cciet lebo z bude uz pouzita....
Až tomu neverím
čo Ti vyhráva ? keby Tak uvažoval každý rodič, tak nieje na svete jeden pár, o ktorom by to vedeli ich rodičiadexter7007 napísal:chapem jej rodicov ze sa boja ze ju nabucham a vykaslem sa nanu ale oni mi nedali sancu spoznat ma...chapes to?!?!?!?!
// omg čo Vám je
a čo normálny rodič si myslí, že keď jeho dcéra má 16 a s niekým chodí dlhšiu dobu, tak sa hrajú na indiánov povečeroch ?Carkiller napísal:a nemusia sa obavat ze by ste prevazdkovali sex
bože
v tomto pripade neechapem tycch rodicov, ja som mal 19 a holka 16 ked sme sa dali dokopy a nebol zieden problem. Ale podla mna laska je silnejsia a prekona mnoho, tak neviem ci tam je ta prava laska ktora by bola takas silna aka ma byt
Skus ked tak sa s nou stretnut niekde pod blokom aby jej fotrovci viedeli ze si pohode a nemusia sa obavat ze by ste prevazdkovali sex alebo ja neviem...tak by to neslo?alebo prist k nim aby proste ta spoznali a aby videli ze si pohode. A ak sa to takto neda tak vam ostava jedine oje*** fotrikovcov a sa stretavat po tajme. dufam ze vam to vyjde led sa ozaj nejak mate k sebe.
Skus ked tak sa s nou stretnut niekde pod blokom aby jej fotrovci viedeli ze si pohode a nemusia sa obavat ze by ste prevazdkovali sex alebo ja neviem...tak by to neslo?alebo prist k nim aby proste ta spoznali a aby videli ze si pohode. A ak sa to takto neda tak vam ostava jedine oje*** fotrikovcov a sa stretavat po tajme. dufam ze vam to vyjde led sa ozaj nejak mate k sebe.
dexter7007 napísal:nie lubi ma to som si isty lebo mi kazdy den napise ze a lubi a vzdy je pri mne proste nebudem rozpisovat...lubima a jeto dam ruku do ohn za to
...a podla mna aj navacsi somarbaba napísal:Ach Dex...tak velmi ta lubim, tesim sa ked sa s tebou zas o mesiac stretnem...a ty ma opat pobozkas...moje srdce bije len pre teba...nepotrebujem nic ine, okrem tvojej lasky...si ten najkrajsi, najbohatsi, naobletovanejsi...
neverim ze ta lubi tak ako si to myslis...o tom, ze ju lubis ty zrejme niet pochyb...inac by tu tato tema nebola...
ale ona?...keby to bola 12 (pozdravujem Babyho), tak to skor pochopim...ale aby 16tke vadilo klamat rodicov?...a kvoli laske?
ved to viac casu stravis na zachode ako sam s nou...
odporucam ti nejako to zacat riesit...idealne rozhovorom...samozrejme ak ti to prekaza...ak ti to takto staci, tak nieje problem