Decembrové zľavy v Bratislave - Zara
ahojte, chcem sa opýtať tých, čo žijú v BA, že či nevedia kedy približne začínajú decembrové zľavy v Avione a Auparku, presne v obchode " Zara ". Som zo ZA a rád by som prišiel si kúpiť nejaké veci do Zary
) ďakujem vám za odpovede 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Decembrové zľavy v Bratislave - Zara
Kedze pravidelne nakupujem v ZARA, viem, ze v januari po Vianociach budu lepsie zlavy. Ak ti to velmi nesuri, vydrz. 
Práveže chcem kúpiť kabát a topánky, tak aby tie najlepšie kúsky hneď nevypredali aj keď tam nebude veľká zľava, ale predsa len nejaká bude. Asi skočím hneď ten týždeň po vianociach, to by už nejaké tie zľavy mohli byť, nie ? len ešte uvidím či to tam vôbec, to čo chcem, budú mať, lebo to som kukal na www.zara.com, tak som zvedavy..p4ra napísal:Kedze pravidelne nakupujem v ZARA, viem, ze v januari po Vianociach budu lepsie zlavy. Ak ti to velmi nesuri, vydrz.
-
p4ra
Redeemer
pajkoo, jaj tak. No, skoda, ze to nemas do Madarska, do Gyoru tak blizko ako ja. Tam maju perfektne kabaty v ZARA za skvele ceny. Take, ze 120-150 EUR. Ale neskutocne dobre vyzeraju.
tento kabát http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... %2BBUTTONS
a tieto boty http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... BAT%2BBOOT
kvôli týmto dvom veciam idem do Zary, len dúfam, že ich tam budú mať, ale myslím si, že nie
ako chodíš do toho maďarska a ako dlho trvá cesta tam pls..
a tieto boty http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... BAT%2BBOOT
kvôli týmto dvom veciam idem do Zary, len dúfam, že ich tam budú mať, ale myslím si, že nie
-
p4ra
Redeemer
V Madarsku som videl fakt krajsie veci. Ale pekne su aj tieto. No, ja som z Novych Zamkov, takze do Gyoru to mam za priblizne 40 minut. A tak nejako to trva aj z Bratislavy. Su tam 2 obchody. Dolne poschodie len pre zeny. Horne pre panov.
a vieš cenovo porovnať Bratislavu vs Gyor ? lebo rozmýšľam, že sa tam pôjdem pozrieť...takže podľa teba je v Gyor krajší výber vecí ako v BA, hej ? sorry , že ťa takto otravujem, len keď v tej Žiline nie je nič a v podstate celkovo na Slovensku. Ja som doteraz na Slovensku moc vecí nekupoval, úplne minimálne, buď som si objednával z Ameriky alebo som kupoval v Londýne, lebo lacnejšie a neuveriteľný výber 
-
p4ra
Redeemer
Myslim, ze maju lepsie ceny, tak o 20 EUR. Neviem, ako je to s Vianocami teraz. Vyber je urcite vacsi. Len neviem nakolko sa ti to oplati tankovat auto a ist dialnicou (ak sa rozhodnes ist) kvoli tym 20 EUR. Keby kupujes 5-6 veci, tak tam uz sa da usetrit celkom pekne.
Ďakujem ti pekne za info, dúfam, že sa mi podarí niečo kúpiť
ahoj
-
p4ra
Redeemer
Pohoda. Prijemne nakupovanie.