Web stranka je robena v ASP.NET + C#.
User ma moznost exportovat urcite data do CSV suboru. Data dotahuje z DB serverova cast a vysklada z nich CSV string zavolanim metody v controlleri, ktora vrati File.
Server sa nachadza napr. v Amerike resp. ma inu lokalizaciu ako ma user. User si vo windowse nastavi decimal separator "@" a thousand separator "#".
Moja otazka znie. Ako ziskat nastavenie userovych custom decimal/thousand separatorov, aby som ich mohol potom pouzit pri nastaveni NumberFormatInfo classy.
Decimal/Thousand separator C#
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Decimal/Thousand separator C#
Je to ASP.NET alebo ASP.NET MVC ?
NumberFormatInfo ziskas z aktualnej kultury pouzivatela.
Ak sa pouzivatel prihlasuje, umozni mu to vyplnit ju v profile.
Ak nie tak mas jedinu moznost ziskat kulturu z hlavicky requestu, co moze byt nespolahlive a preto sa to nastavuje este aj v URL, alebo cookie manualne (klinkne na vlajku).
V ASP.MVC si na to spravis action filter, ktory do HTTP kontextu a vlakna nastavi ziskanu kulturu, v pripadeprofilu napr z claimsov, alebo hlavicky ci cookies.
NumberFormatInfo ziskas z aktualnej kultury pouzivatela.
Ak sa pouzivatel prihlasuje, umozni mu to vyplnit ju v profile.
Ak nie tak mas jedinu moznost ziskat kulturu z hlavicky requestu, co moze byt nespolahlive a preto sa to nastavuje este aj v URL, alebo cookie manualne (klinkne na vlajku).
V ASP.MVC si na to spravis action filter, ktory do HTTP kontextu a vlakna nastavi ziskanu kulturu, v pripadeprofilu napr z claimsov, alebo hlavicky ci cookies.
Ale ja praveze nechcem ziskanu kulturu ale custom decimal/thousand separator. Cize aj ked ma user nastavenu kulturu sk-SK, decimal separator moze mat nastaveny ako zavinac.
Je to ASP.NET MVC.
Je to ASP.NET MVC.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak v tom pripade odporucam implementovat si vlastny IFormatProvider.
A vrazit ho do prislusnych string.Format, alebo obdobnej metody.
A vrazit ho do prislusnych string.Format, alebo obdobnej metody.