Dedinčanky vs meštanky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Zeny

Dedinčanky
35
51%
Meštanky
33
49%

Celkom hlasov: 68

Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dedinčanky vs meštanky

Príspevok od používateľa Blastbit »

Taký moj osobný prieskum, ktoré baby sú podla vás lepšie chovaním,vzhladom na vzťah? Tým nechcem zovšeobecnovať/generalizovať všade sa nájdu výnimky aj v meste dobré-zlé aj na dedine dobré-zlé ženy ale ktoré ženy z týchto dvoch skupín sú vhodnejšie?
Som z mesta
jax90
Expert
Expert

Re: Dedinčanky vs meštanky

Príspevok od používateľa jax90 »

Podla mna percentuálne su na tom lepšie dedinčanky :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Pred 100 rokmi kedy boli badateľné rozdiely medzi mestskými a dedinskými povahami by takáto diskusia mala zmysel, ale vývojom a urbanizáciou sídel sa tieto rozdiely zmazávajú, ak nie úplne odstránili, takže. :smt006
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Andi_Cibula - ale tych 14-15 rokov zivota, kde nemusi dochadzat do skoly do mesta sa myslim tiez nejako prejavi na povahe
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Osobná skúsenosť je taká, že dedinčanky sú častejšie hlboko veriace. V ostatných veciach nepozorujem žiadny rozdiel. Takže z môjho pohľadu radšej mešťanky.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Moja skúsenosť je taká, že záleží od dediny v ktorej vyrastala. V niektorých dedinách úplne super baby a v niektorých vypatlané štetky, ktoré sa kurv**** všade po diskotékach. Ožralo sa to, vyspalo s kadekým, narobilo bordel a šli domov. Teda aspoň za mojich stredoškolských čias to tak bolo. Stačilo, že otvorila hubu a hneď sme vedeli, s ktorej dediny prišla.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Spytam sa takto: stretnes uz dnes klasicku dedincanku?

Kym kedysi ludia prezili prakticky cely svoj zivot od narodenia po smrt vo svojej rodnej dedine a jej okoli, v dnesnej dobe uz po skoceni zakladky sa ide na strednu/gympel do mesta. Pokracuje sa bud na vyske - zase mesto, ale zacina pracovny zivot - taktiez vacsinou mesto, kedze pracovnych prilezitosti na dedine je minimum a ze by sa nejakej mladej chcelo starat sa o statok / zvierata, pole ../ tak to sa mi nechce verit..
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Samozrejme dnes je blbost nazyvat dedincanku len taku ktora zije cisto v dedine. Ale taktiez nemozno vsetky oznacovat za mestanky ked vyrastali na dedine.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Zaujímavá téma, len čo je pravda. Stretol som sa v živote so všelijakými ženami a s kľudným svedomím môžem prehlásiť, že ženy, ktoré sa narodili na dedine a žijú v nej celý svoj život, sú omnoho viac späté s prírodou - pre mňa teda príťažlivejšie ako ženy z mesta. Majú pozitívny vzťah k zvieratám, neboja sa zašpiniť, keď niečo robia, vedia si vychutnať ticho dediny, sú empatickejšie, citlivejšie, skrátka mi prídu viac naturálnejšie ako ženy z mesta, ktoré sú chladnejšie.
petulko362
Novice
Novice

Príspevok od používateľa petulko362 »

Tak z mojich skúseností (mal som priateľky aj z dedín aj z miest) môžem povedať, že každá ktorá bola z dediny bola k**** a z miest som mal väčšinou normálne dievčatá. Nechcem ich selektovať že tu žijú len také a tam zas také, ale predtým som si stále myslel že v dedinách žijú len slušné vychované dievčatá a v mestách samé k***. No postupné skúsenosti ukázali presný opak.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Petulko362- presne aj ja mám takéto skúsenosti s dedinskými babami.
A súhlasím aj co napísal Pinco, ze záleží z ktorej dediny pochádza.
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

ja suhlasim s bindo011, ale mam aj taku skusenost, ze niektore zeny z dediny su take zaostalejsie alebo ako by som to nazval a take az prilis jednoduche. No samozrejme neda sa to zovseobecnit na vsetky, len som sa s par takymi stretol. No ajtak suhlasim s bindom.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

za posledne leto musim konstatovat, ze aj ked som z dediny a keby som mal hladat babu opat doma, tak by z dediny nebola. hlavne preto, ze pre 99% dedincaniek nie som pritazlivy.
lebo nie som: vysoky, svalnaty, prislusnik policajneho ci hasicskeho zboru, vlastnik ci dedic traktora a k tomu kusu lesa a luky...
preto ma vzdy pritahovali intelektualky z mesta, alebo baby, ktore patria medzi to 1% dedincaniek, ktore nepotrebuju vyssie opisaneho po svojom boku
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

K nazoru doplnte, ci aj vy ste z dediny alebo mesta
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Som z dediny a sice dochadzam do skoly do mesta, moje byvale spoluziacky (isiel som na osemrocny gymel), museli 9 rokov skoro stale trcat v dedine. To mesto beru ako nieco uzasne, takze vzdy ked sa tam dostanu sa len ozieraju.
A tiez suhlasim s tym, ze drviva vacsina z nich ma mensi rozhlad, lebo nemali tolko moznosti co v meste.

To som hovoril o veku +-16, casom sa tie rozdiely zmensia ;)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Bývam v dedine a čo ja viem nedá sa to generalizovať, kur*y sú všade. Ale tiež mam radšej dievčata ktore maju rady dedinu/vidiek/prírodu :)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Nemôžem jednoznačne povedať že z dediny sú iné ako z mesta. Ale z dediny sa mi zdajú jednoduchšie, nemajú také ciele ako dievčatá z mesta, možno preto že nemali také/toľko možnosti ako keby žili v meste. Vídam ale viac a viac výnimiek či už u dievčat v meste alebo na dedine. Takže si myslím že dnes už je to viac menej jedno. Autobusy ale chodia do mestá každú chvíľu, čiže neni problém vidieť dedinské dievčatá v meste častejšie ako doma v dedine.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no neviem chlapi, ci to s tymi kurvami nie je iba vasa negativna skusenost. inac podla mna ak sa nejedna o nejaku polozapadnutu guberniu, kde nemaju sancu vypadnut prec a ich jedina zabava su miestne ozranteky s povinnou bitkou a fajkou na hajzli, ale normalnu dedinu par km od mesta, tak tie rozdiely nie su velke a stru sa, ked zacnu chodit na strednu do skoly. samozrejme aj my mame v dedine miestne dute krasky, co obklopuju futbalovy mancaft a policajny zbor, ale ich ekvivalent najdete aj v meste.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Možno je to aj tým, že v meste sa takéto štetiny skôr stratia v dave. Predsa len, ak je na dedine len pár ženských v zhruba rovnakom veku a väčšina z nich sa kurví po diskotékach, tak sú viditeľnejšie a hneď si človek zaškatuľkuje tú ktorú dedinu, ako dedina, kde sú samé štetky.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Chýba mi tam nejaká neutrálna možnosť. Zahlasoval som za mesto, ale neviem si to oddôvodniť. Keby je neutrálna možnosť, tak dám takú. Ide len o nejaké vnútorne cítenie a viac sa priklaňam k možnosti mesto
Napísať odpoveď