Defaultný profil OS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
metalbreath
Amateur
Amateur

Defaultný profil OS

Príspevok od používateľa metalbreath »

Ziaci sa prihlasuju na PC cez profil ziak, ktory je obmedzeny, kedze sa na pc prihlasuje vela ziakov a kazdy meni pozadie meni ikonky na ploche a pod. a ja potrebujem aby to co oni zmenia ako pridanie ikoniek, zmena pozadia, vymazanie ikoniek atd. aby sa neukladalo. Cize aby sa neukladali zmeny po odhlasi a aby sa nacital stale ten isty predvoleny profil. dakujem
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Defaultný profil OS

Príspevok od používateľa Soviet »

Ten profil ziak je domenovy, alebo lokalny? Najlepsie by im bolo odobrat prava, alebo sa pozabavat v group policy. Zalezi vsak od poctu pocitacov na ktorych chces tie nastavenia spravit. Ak na jednom, tak radsej sa pozabavaj v group policy a pozakazj zmenu pozadia atd.
group policy spustis v start --> spustit a napises gpedit.msc

Pozeram vsak, ze v group policy je presne na toto co ty hladas jednoduchsie riesenie a to, ze povolis nasledovne (vid screen).
A presne v tej kategorii, kde je to, mozes vsetko co sa tyka plochy nastavit/zakazat.
Prílohy
ScreenHunter_03 Nov. 21 10.54.jpg
metalbreath
Amateur
Amateur

Re: Defaultný profil OS

Príspevok od používateľa metalbreath »

Diky moc,profil je lokálny. Mám to už vyriešené tak,že som im všetko pozakazoval,ale nie je to ideálne riešenie,nakoľko sa budú žiaci učiť ako meniť pozadie,ako sa vytvárajú zložky a pod.
Napísať odpoveď