Defaultný profil OS
-
metalbreath
Amateur
Defaultný profil OS
Ziaci sa prihlasuju na PC cez profil ziak, ktory je obmedzeny, kedze sa na pc prihlasuje vela ziakov a kazdy meni pozadie meni ikonky na ploche a pod. a ja potrebujem aby to co oni zmenia ako pridanie ikoniek, zmena pozadia, vymazanie ikoniek atd. aby sa neukladalo. Cize aby sa neukladali zmeny po odhlasi a aby sa nacital stale ten isty predvoleny profil. dakujem
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Defaultný profil OS
Ten profil ziak je domenovy, alebo lokalny? Najlepsie by im bolo odobrat prava, alebo sa pozabavat v group policy. Zalezi vsak od poctu pocitacov na ktorych chces tie nastavenia spravit. Ak na jednom, tak radsej sa pozabavaj v group policy a pozakazj zmenu pozadia atd.
group policy spustis v start --> spustit a napises gpedit.msc
Pozeram vsak, ze v group policy je presne na toto co ty hladas jednoduchsie riesenie a to, ze povolis nasledovne (vid screen).
A presne v tej kategorii, kde je to, mozes vsetko co sa tyka plochy nastavit/zakazat.
group policy spustis v start --> spustit a napises gpedit.msc
Pozeram vsak, ze v group policy je presne na toto co ty hladas jednoduchsie riesenie a to, ze povolis nasledovne (vid screen).
A presne v tej kategorii, kde je to, mozes vsetko co sa tyka plochy nastavit/zakazat.
-
metalbreath
Amateur
Re: Defaultný profil OS
Diky moc,profil je lokálny. Mám to už vyriešené tak,že som im všetko pozakazoval,ale nie je to ideálne riešenie,nakoľko sa budú žiaci učiť ako meniť pozadie,ako sa vytvárajú zložky a pod.