DEFTONES
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
DEFTONES
myslím že aj táto band ma plno fanúšikov po slovensku tak si si podla môjho názoru zaslúžia topic aj tu na hojkovi.
ja ich počúvam už dosť dlhšiu dobu.. ale teraz nedávno (pred dvoma min) som si uvedomil že to veľmi dobre nepôsobí na mna.. ak si dobre spomínam tak posledné dva mesiace proste vkuse.. 24 hodín denn mi Chino vrieska do uší.. a zistil som že som už prepnutý, podráždený, každého posielam do prdele.. bez nálady som a vkuse len slúchatka na ušiach.. aj v robote repráčiky zapnuté.. tak som uvažoval nad tým či nebude tým Deftonesom..
čo si myslíte vy? aké máte s týmto skúsenosti?
ja ich počúvam už dosť dlhšiu dobu.. ale teraz nedávno (pred dvoma min) som si uvedomil že to veľmi dobre nepôsobí na mna.. ak si dobre spomínam tak posledné dva mesiace proste vkuse.. 24 hodín denn mi Chino vrieska do uší.. a zistil som že som už prepnutý, podráždený, každého posielam do prdele.. bez nálady som a vkuse len slúchatka na ušiach.. aj v robote repráčiky zapnuté.. tak som uvažoval nad tým či nebude tým Deftonesom..
čo si myslíte vy? aké máte s týmto skúsenosti?
Chino ma v hlase silnu davku melancholizmu, farba hlasu klesa casto smerom dole + skoro kazde slovo konci akoby citoslovesnym povzdychom. Je to vsak silne umenie, posobi to celkom pritazlivo. No a aky ma s toho clovek potom dojem? Ja som kedysi davno celu noc az do rana kracal lesom dedinou a pod. deftones v usoch hlavne album White ponny a citil som sa akoby nemalo zmysel na tento svet hladiet pozitivne, u mna myslienky dost pesimisticke, a to koli tomu ze som precitil prave tie "down-slidy".. necitis v tom hlase akoby mierny narek? trochen EMO 
OK, ale spojitost sa tam trosku nukala. Suhlasim ze nie v style, ale v melancholii samotnej.
citat pana google: Finally, it is important to note that there are a number of bands that are not "emo" but are often referred to as "emo"; Deftones ("White Pony", in particular) is basically nu-metal, although incorporating elements of melodic post-hardcore..
citat pana google: Finally, it is important to note that there are a number of bands that are not "emo" but are often referred to as "emo"; Deftones ("White Pony", in particular) is basically nu-metal, although incorporating elements of melodic post-hardcore..
-
triple
Guru wannabe
jj na depky deftones poznal a adrenaline sa mi celkom pozdával.. a ked som sa rozišiel s kočkou ..strašne ma to vzalo a vtedy som sa do deftonesu "Zalubil" proste celé noci presedené osamote v parku so slúchatkami a fakto to aj pomáhalo..mirak2 napísal:kapela ako stvorena na tazke chvile, na depky...ale NIE JE TO EMO!!!!
len čo si myslíte neškodí ked ho počúvate dlhšiu dobu napr ako ja:24 hodín denne dva mesiace vkuse.. môže byť že som bol z toho tak podráždený?
neviem lebo kamarát vďakak ktorému som to spoznal to počúva už hádam od začiatku a žije celkom v pohode.. nevidno na nom že by nezvládal
kazdy sme iny...je mozne ze teba to zobralo trochu viac uz len pre to, ze si bol po rozchode a vtedy sa tazko hladaju dobre myslienky...ale ked mas pocit, ze si z toho zblbnuty, tak to nepocuvaj...ved je kopu kludnejsej muziky pri ktorej sa mozes deptat
...a budes len zdeptany a nie podrazdeny 
sam som si zo zaujmu wo co go zohnal jedno ich CD a je to tak nechutne melancholicka a depresivna muzika ze ju urcite niekedy vyuzijem
...
//Prave White pony mam
...je fakt dost dobry...a to aj napriek tomu ze takuto muziku casto nepocuvam
da best je song Change
sam som si zo zaujmu wo co go zohnal jedno ich CD a je to tak nechutne melancholicka a depresivna muzika ze ju urcite niekedy vyuzijem
//Prave White pony mam
da best je song Change
-
jin
VIP
Deftones sú proste klasa! Narazil osm na nich úplnou náhodou na lamkách a počúval osm ich aktívne asi rok a pól - tiež depky. Veľmi špecifická muzička so silne melancholickým podtónom, silnými giratami. V niektorých pasážach mi troška pripomínajú Radiohead.
Njalepšie veci od nich: Lucky you, Shove It, Change a pecka s názvom Pink Maggit!
triple: Prídávam sa na koncert!!
Njalepšie veci od nich: Lucky you, Shove It, Change a pecka s názvom Pink Maggit!
triple: Prídávam sa na koncert!!
-
triple
Guru wannabe
pre mna sú to
Fireal
samzrejme Bored - tým som začal (to bol prvý kontakt)
Minus Blindfold
Nosebleed
lucky you - shock
unniversary of an unteresting event - pri tomto som už aj reval
no a nejdem to sem už vypisovať lebo som len z Adrenalinu začal vypisovať ale písal by som sem všetky skladby.. všetko je to super
a čo si myslíte o Saturday night wrist? B-side and rarities?
Fireal
samzrejme Bored - tým som začal (to bol prvý kontakt)
Minus Blindfold
Nosebleed
lucky you - shock
unniversary of an unteresting event - pri tomto som už aj reval
no a nejdem to sem už vypisovať lebo som len z Adrenalinu začal vypisovať ale písal by som sem všetky skladby.. všetko je to super
a čo si myslíte o Saturday night wrist? B-side and rarities?
-
seth82
Darca
Re: DEFTONES
nova piesen od Deftones. Uvolnili ju zadarmo k stiahnutiu na http://warnerbrosrecordsstore.com/redee ... 3893367E05. Uz sa tesim na novy album aj ked skoda ,ze album Eros odlozili.
-
lekoklatik
VIP
Hlásim sa k fanúšikom.
K Deftonesu ma dostal kamarát.
Nie každá skladba mi sedí, a k názorom že je to skladba na nedobré nálady no neviem.
Podľa toho ako je to myslené. Ak tak že v ťažkých chvíľach nám deftones rozumie tak áno, ale že by nám Dft pomáhal z tej smutnej nálady von tak to neviem. : D
K Deftonesu ma dostal kamarát.
Nie každá skladba mi sedí, a k názorom že je to skladba na nedobré nálady no neviem.
Podľa toho ako je to myslené. Ak tak že v ťažkých chvíľach nám deftones rozumie tak áno, ale že by nám Dft pomáhal z tej smutnej nálady von tak to neviem. : D
-
triple
Guru wannabe
von nepomáha ale v tej situácii sa hodi.. skôr depresie prehlbuje - ale aj tak sú u mna nr.1 
-
awtt
Medium Professional
deftones som počúval pred 4-5 rokmi, a stále si ich rád vypočujem (ale len tie staršie veci)
be quiet and drive
be quiet and drive