Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Halo, nevie niekto po akej dobe sa da určiť na testoch v nemocnici THC v tele?
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja som bol vzdy verny brkam, z viacerych dovodov:
a) zmotat dobre brkinko je umenie a chce to mocny trening
b) da sa miesat s roznymi ochutenymi tabakmi
c) da sa "konzumovat" aj v baroch/krcmach
a) zmotat dobre brkinko je umenie a chce to mocny trening
b) da sa miesat s roznymi ochutenymi tabakmi
c) da sa "konzumovat" aj v baroch/krcmach
Aj po skoro pol roku.TenDruhy napísal:Halo, nevie niekto po akej dobe sa da určiť na testoch v nemocnici THC v tele?
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2011, 15:00)
http://sk.wikipedia.org/wiki/MarihuanaPo vyfajčení jednej marihuanovej cigarety (joint) sa dá preukázať 40%-50% THC v bunkových membránach, po 4–8 dňoch v krvi, 10%-20% po 30 dňoch a 1% po 48–138 dňoch v tukovom tkanive a vo vlasoch. Pri pravidelnom užívaní sa účinná látka THC hromadí v organizme.
Testy na obsah THC v krvi sú náročné a drahé. Jeden test stojí približne 100 €. Testy, ktoré sú schopné zistiť THC po jednom mesiaci stoja približne 133 - 166 € a trvajú okolo 18 hodín.
Mne ide skor o take preventivne testy, som si isty ze na prijmačkach na mna nedaju 150eur len aby zistili či mam THC v krvi.. to by trošku prerobili keby kazdeho takto testovaliLub0$ napísal: Aj po skoro pol roku.
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2011, 15:00)
http://sk.wikipedia.org/wiki/Marihuana
Cital soom ale ze ked budem prijmat viac tukov tak sa skrati ten čas čo mi to možu zistit, nema s tym niekto skusenosti osobne?
-
moosha
Darca
Boze moj, hluposti riesite... na Slovensku je zakazane marihuanu uzivat, distribuovat a mat v osobnom drzani. Nie je zakazane ju mat v sebe 
ina vec ked si podávaš prihlašku niekde a je tam otazka "uzivate alebo uzivali ste niekedy drogy?"moosha napísal:Boze moj, hluposti riesite... na Slovensku je zakazane marihuanu uzivat, distribuovat a mat v osobnom drzani. Nie je zakazane ju mat v sebe
odpoved: nie
no testy povedia niečo ine..
-
moosha
Darca
S testami mozes nesuhlasit a nemozu ta kvoli tomu neprijat
. Je to silny zasah do sukromia, nieco ako ked sa ta na pracovnom pohovore opytaju, ci planujes mat v buducnosti dieta (ak si zena samozrejme) alebo akeho si vierovyznania. Samozrejme, po podpise pracovnej zmluvy, v ktorej bude zakotvene aj opravenenie testovat zamestnanca na omamne latky, s tym uz vela urobit nevies.
kde od teba chcu pri prijimackach drogove testy ?
vojenska akademia v LMephramko napísal:kde od teba chcu pri prijimackach drogove testy ?
moj byvaly spoluziak tam chodi...a je totalny alkoholik...tyzdenne vypije niekolko flias tvrdeho alkoholu...a ako vidis, dari sa mu tam...staci brat statom preferovane drogy...
tak si zisti, ake testy tam robia...ci aj odoberaju krv...podla mna tam robia, len tie co maju mat teraz dopravni policajti...a tie neodhalia nic...
tak si zisti, ake testy tam robia...ci aj odoberaju krv...podla mna tam robia, len tie co maju mat teraz dopravni policajti...a tie neodhalia nic...
Ja som za legalizácii marihuany / predsa máme legalizované cigarety a alkohol / ,ale nech je majoritným distribútorom štát - tak ako je daň z alkoholu a tabakových výrobkov ,nech je aj daň z marihuany, aspoň peniaze pôjdu do štátneho rozpočtu a nie do vrecka dílerov ...a bude viac na školstvo, zdravotníctvo ....a tak...
A je každého osobná vec , čí ju bude užívať alebo nie ...o tom rozhodnú jeho mozgové bunky
A je každého osobná vec , čí ju bude užívať alebo nie ...o tom rozhodnú jeho mozgové bunky
No však ale tým že ju máš v sebe automaticky vedia že si ju užíval a mal v osobnom vlastníctve nie?moosha napísal:Boze moj, hluposti riesite... na Slovensku je zakazane marihuanu uzivat, distribuovat a mat v osobnom drzani. Nie je zakazane ju mat v sebe
nie zato ti nic nemozu spravit...bolo vela takych pripadov...
-
t0m4s3
Admin
To by ti museli dokazat. A to, ze ju mas v sebe dokaz sam o sebe nie je. Mohol si si potiahnut s kamaratovho speka.Rubiki napísal: No však ale tým že ju máš v sebe automaticky vedia že si ju užíval a mal v osobnom vlastníctve nie?
-
Nadeo
Guru wannabe
OT: Pocul som, ze pri zastaveni auta policajtmi uz vam nedavaju iba fukat, ale aj olizat tycinku ktora vie ukazat, ci ste pod vplyvom marihuany. Problem je, ze to vyjde pozitivne aj 3 dni po uziti. Ako sa proti tomu branit? Alebo co mozem spravit?
Kecali sme o tom s kamosmi - napad bol povedat, ze studujem v cechach a tam som si potiahol
Kecali sme o tom s kamosmi - napad bol povedat, ze studujem v cechach a tam som si potiahol
ale ved tam nejde o to, ze kde si to potiahol, ale ze to mas v sebe nie, ako alkohol? a za to ti daju pokutu lebo jazdis pod vplyvom omamnych latok. Ved je to presne ten isty pripad ako keby ti ho nasli nemocnicnymi testami,ci?
-
Nadeo
Guru wannabe
Lenze ide o to, ze po troch dnoch to uz davno neucinkuje ale ten pristroj to stale vyukaze, a oni nevedia, ze ci si to uzil pred troma dnami alebo pred 10 min.
aha tak ako to mozu teda objektivne posudit, ked maju tak strasne ''presne'' pristroje
pri dopravnej kontrole by ti to pomohlo, kedze trestnym cinom je prechovavanie drog alebo riadenie motoroveho vozidla pod jej vplyvom, to by ti ale museli dokazat ze si pod vplyvom drogy...sice by si mal pravdepodobne nejake problemy, mozno by ti rozobrali auto...Nadeo napísal:Kecali sme o tom s kamosmi - napad bol povedat, ze studujem v cechach a tam som si potiahol
tie testy, ktore maju mat policajti na drogy su strasne nespolahlive, pretoze pritomnost drogy ukazuju aj ked sa s nou clovek dostal do styku a pritom ju neuzil...na to absolutne staci ked sa dotknes predmetu, ktoreho sa predtym dotkla osoba ktora s drogou manipulovala...a uz ti ten test vyjde pozitivne...
kazdopadne tato vyhovorka by ti nepresla na pohovore u povolani, pri ktorych vyzaduju to, aby bol clovek spolahlivy a drogy nebral...napr. je to jednou z hlavnych podmienok prace pre SIS...
nejde o presnosť prístrojov ty expert, ale o to že nie je možný žiadny prenosný(a zrejme ani laboratórny) spôsob detekcie prítomnosti drogy v organizme ktorý by rozoznal čas užitia rádovo v hodinách koľko trvajú účinky drogy, keďže sa odbúrava z organizmu dlhšie ako trvajú jej účinky, čiže aj keď už nie si nafajčený ostáva ti THC v krvi, tukových tkanivách apod...Korag napísal:aha tak ako to mozu teda objektivne posudit, ked maju tak strasne ''presne'' pristroje