Dell Inspiron 6400/E1505
Dell Inspiron 6400/E1505
co vravite na tento laptop??? cena sa mi zda perfektna len som si neni isty znackou Dell....ma niekto laptop Dell ??? Nekazi sa alebo nie su s nim nejake problemy???
http://cgi.ebay.com/New-DELL-Inspiron-6 ... dZViewItem
diky za help...
http://cgi.ebay.com/New-DELL-Inspiron-6 ... dZViewItem
diky za help...
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
praveze som si cital jedno review a pise sa tam ze hlucnost je minimalna...pri maximalnom zatazeni sa zapne jeden fan a ten trosku huci ale to iba pri hrani hier alebo zatazeni cpu na 100%...takze hlucnost je to najmensie co ma trapi pri tomto laptope...
skor ma zaujima kvalita LCDcka a kvalita materialov...
skor ma zaujima kvalita LCDcka a kvalita materialov...
-
kukiak
Addict
..neda mi nerypnut, ale neviem je to az podozrivo lacne a za ten cas co sa to rozhodujes a cakas ze ti iny povie, namiesto toho, aby si si precital recenzie na nete, tak ti ten NB niekdo vykupi skor 
//ale k teme, co som sa docital tak dell ma problemy so zivotnostou baterie. V minulosti je zname ze musel stahovat 4mil. baterii pre vyrobnu vadu (aj ked myslim ze to nebola chyba ich ale Sony, kt. ich vyrabali)
//ale k teme, co som sa docital tak dell ma problemy so zivotnostou baterie. V minulosti je zname ze musel stahovat 4mil. baterii pre vyrobnu vadu (aj ked myslim ze to nebola chyba ich ale Sony, kt. ich vyrabali)
DELLu by som sa nebal je to vseobecne kvalitna znacka, ale trosku draha no ked vies zohnat za dobru cenu tak by som do toho isiel. Kamarat ma DELL latitude D600, ziadne delo ale kvalitne spracovanie aj materialy a ani nehuci. Len ten odkaz co mas na ebay tak predavajuci posiela iba do USA
2Kukiak: ale to bola chybna seria velmi by som to nezovseobecnoval
2Kukiak: ale to bola chybna seria velmi by som to nezovseobecnoval
-
uplink
VIP
HP ma plnu podporu na slovensku, ale aj dell tusim, bracho mal dell pocitac este pred par rokmi. Ono, to HPcko Ti bude asi lepsie, aj ked DELL je prestiznejsia znackamerlin1x1 napísal:njn...polka ludi tvrdi ze dell su velmi kvalitne notebooky a druha ze nie...tak neviem...este zvazujem aj HP Pavilion dv6000t ... ma niekto tento??? bol by lepsi nez ten DELL?
-
uplink
VIP
a nejaky argument? Ako vies napr: HP a Lenovo[iBM] ma plnu podporu na SVK, Dell mozno nema, ktora firma ma dlhsiu tradiciu v oblasti vyroby notebookov, ktora znacka sa viacej kazi, vyrabaju sa v tej istej fabrike podobne ako HP a Asus, alebo nie...ci nic? Lebo veta "ja osobne by som" je dost "neobjektivny" argument...ale ked mu pomoze, tak preco nie.p4ra napísal:Osobne by som sa rozhodoval medzi HP a IBM/Lenovo.
-
p4ra
Redeemer
No, vychadzal som zo svojich osobnych skusenosti. Pre IBM som pracoval a rukami mi preslo xy IBM/Lenovo laptopov. Perfektne sasi, vyborna kvalita - horsi design, ale ked mas peniaze a chces kvalitny notebook, tak je to pre mna osobne jasna volba. Taktiez mas priamu podporu na Slovensku, v Bratislave oproti Au Parku, ale ak sa pamatam dobre, ty si Bratislavcan, takze to asi vies.
Co sa tyka HP. Osobne uz 2 roky vlastnim HP Compaq nc6000. Jedina vec, kt. som menil bol jeden odideny HDD, ale to je tak zanedbatelna vec, ze jednoducho sa to stava na vsetkych pocitacoch, kedze je to velice spotrebny a namahany komponent. Dokupoval som si nan RAM, lebo som chcel, ale nemusel som. Notebook je spolahlivy, dobra vydrz baterie aj po dvoch rokoch. Pri znizenom "brightness" mam vydrz aj po dvoch rokoch, pri nabitej baterii cca. 1:50, co je vyborne. Uptime mavam na nom aj mesiac a ziadne problemy. A o HP globalnej podpore na Slovensku si myslim, ze je uplne zbytocne hovorit. HP/Soitron v Bratislave pri Avione, resp. xy autorizovanych predajni, s autorizovanym servisom po celom Slovensku. Jedna z vacsich je K+K napr.
Preto by som osobne volil medzi tym, o com som sa presvedcil, ze je kvalitne a to je HP a IBM/Lenovo.
Snad mu to pomoze v rozhodovani.
Co sa tyka HP. Osobne uz 2 roky vlastnim HP Compaq nc6000. Jedina vec, kt. som menil bol jeden odideny HDD, ale to je tak zanedbatelna vec, ze jednoducho sa to stava na vsetkych pocitacoch, kedze je to velice spotrebny a namahany komponent. Dokupoval som si nan RAM, lebo som chcel, ale nemusel som. Notebook je spolahlivy, dobra vydrz baterie aj po dvoch rokoch. Pri znizenom "brightness" mam vydrz aj po dvoch rokoch, pri nabitej baterii cca. 1:50, co je vyborne. Uptime mavam na nom aj mesiac a ziadne problemy. A o HP globalnej podpore na Slovensku si myslim, ze je uplne zbytocne hovorit. HP/Soitron v Bratislave pri Avione, resp. xy autorizovanych predajni, s autorizovanym servisom po celom Slovensku. Jedna z vacsich je K+K napr.
Preto by som osobne volil medzi tym, o com som sa presvedcil, ze je kvalitne a to je HP a IBM/Lenovo.
Snad mu to pomoze v rozhodovani.
diky...pomohlo...ale predsa len asi dam prednost tomu DELLu kvoli tej cene...tie Hpcka su predsa len trochu drahsie...
este jedna otazocka...neviete niekto ako je to zo zarokou??? Ked si kupim noteobok v USA a je nan zaruka napr 3 roky tak je platne vsade na svete??? Ci len v USA? Lebo ak si ho kupim tam tak mi to moze byt ukradnute ze tu su vsade po slovensku autorizovane predajne ked mi nan nezoberu tu zaruku...
este jedna otazocka...neviete niekto ako je to zo zarokou??? Ked si kupim noteobok v USA a je nan zaruka napr 3 roky tak je platne vsade na svete??? Ci len v USA? Lebo ak si ho kupim tam tak mi to moze byt ukradnute ze tu su vsade po slovensku autorizovane predajne ked mi nan nezoberu tu zaruku...