Dell Inspiron 6400/E1505

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
merlin1x1
Light Expert
Light Expert

Dell Inspiron 6400/E1505

Príspevok od používateľa merlin1x1 »

co vravite na tento laptop??? cena sa mi zda perfektna len som si neni isty znackou Dell....ma niekto laptop Dell ??? Nekazi sa alebo nie su s nim nejake problemy???

http://cgi.ebay.com/New-DELL-Inspiron-6 ... dZViewItem

diky za help...
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

podobneho della som mal raz pozicaneho, a mozem povedat ze to bol vcelku dobry notebook :) dell je dobra znacka
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

masterdead napísal:podobneho della som mal raz pozicaneho, a mozem povedat ze to bol vcelku dobry notebook :) dell je dobra znacka
dobra ale draha si zabudol dopovedat
merlin1x1
Light Expert
Light Expert

draha sa mi praveze nezda ked aj na oficialnej stranke DELL sa da zohnat celkom kvalitny notebook ako ten co som tu ukazal pod 30,000 SK
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

na tvojom mieste ho berem..na to co ho budes pouzivat ti bude stacit no ne? ale jak som ti uz spominal..jediny probelm mozes mat s hlucnostou ked budes hrat..vtedy bude podla mojej skusenosti hucat :(
merlin1x1
Light Expert
Light Expert

praveze som si cital jedno review a pise sa tam ze hlucnost je minimalna...pri maximalnom zatazeni sa zapne jeden fan a ten trosku huci ale to iba pri hrani hier alebo zatazeni cpu na 100%...takze hlucnost je to najmensie co ma trapi pri tomto laptope...

skor ma zaujima kvalita LCDcka a kvalita materialov...
merlin1x1
Light Expert
Light Expert

to tu fakt nikto nema notebook DELL???
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

..neda mi nerypnut, ale neviem je to az podozrivo lacne a za ten cas co sa to rozhodujes a cakas ze ti iny povie, namiesto toho, aby si si precital recenzie na nete, tak ti ten NB niekdo vykupi skor :)

//ale k teme, co som sa docital tak dell ma problemy so zivotnostou baterie. V minulosti je zname ze musel stahovat 4mil. baterii pre vyrobnu vadu (aj ked myslim ze to nebola chyba ich ale Sony, kt. ich vyrabali)
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

DELLu by som sa nebal je to vseobecne kvalitna znacka, ale trosku draha no ked vies zohnat za dobru cenu tak by som do toho isiel. Kamarat ma DELL latitude D600, ziadne delo ale kvalitne spracovanie aj materialy a ani nehuci. Len ten odkaz co mas na ebay tak predavajuci posiela iba do USA
2Kukiak: ale to bola chybna seria velmi by som to nezovseobecnoval
merlin1x1
Light Expert
Light Expert

no tie baterie nie su ich chyba...a recenzie som cital a ma celkom dobre vysledky...sem tam ludia su nespokojny ale to su vzdy nejaky...a ja konkretne nechcem kupit presne ten laptop...este si pockam ale tam sa predavaju stale a za podobnu cenu takze kedy len chcem tak si ho tam najdem...
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

sam si mohol pouzivat ten DELL co som mal doma...vies ze za moc nestal...sice nebol novy..ale predsa...malokto tu na Slovensku pouziva tuto znacku...servis moze byt problem
merlin1x1
Light Expert
Light Expert

njn...polka ludi tvrdi ze dell su velmi kvalitne notebooky a druha ze nie...tak neviem...este zvazujem aj HP Pavilion dv6000t ... ma niekto tento??? bol by lepsi nez ten DELL?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

merlin1x1 napísal:njn...polka ludi tvrdi ze dell su velmi kvalitne notebooky a druha ze nie...tak neviem...este zvazujem aj HP Pavilion dv6000t ... ma niekto tento??? bol by lepsi nez ten DELL?
HP ma plnu podporu na slovensku, ale aj dell tusim, bracho mal dell pocitac este pred par rokmi. Ono, to HPcko Ti bude asi lepsie, aj ked DELL je prestiznejsia znacka :)...inac ten dell nema vobec zlu cenu, na to ake ma parametre....hmm...ale to len btw.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Osobne by som sa rozhodoval medzi HP a IBM/Lenovo.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

p4ra napísal:Osobne by som sa rozhodoval medzi HP a IBM/Lenovo.
a nejaky argument? Ako vies napr: HP a Lenovo[iBM] ma plnu podporu na SVK, Dell mozno nema, ktora firma ma dlhsiu tradiciu v oblasti vyroby notebookov, ktora znacka sa viacej kazi, vyrabaju sa v tej istej fabrike podobne ako HP a Asus, alebo nie...ci nic? Lebo veta "ja osobne by som" je dost "neobjektivny" argument...ale ked mu pomoze, tak preco nie.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

No, vychadzal som zo svojich osobnych skusenosti. Pre IBM som pracoval a rukami mi preslo xy IBM/Lenovo laptopov. Perfektne sasi, vyborna kvalita - horsi design, ale ked mas peniaze a chces kvalitny notebook, tak je to pre mna osobne jasna volba. Taktiez mas priamu podporu na Slovensku, v Bratislave oproti Au Parku, ale ak sa pamatam dobre, ty si Bratislavcan, takze to asi vies.

Co sa tyka HP. Osobne uz 2 roky vlastnim HP Compaq nc6000. Jedina vec, kt. som menil bol jeden odideny HDD, ale to je tak zanedbatelna vec, ze jednoducho sa to stava na vsetkych pocitacoch, kedze je to velice spotrebny a namahany komponent. Dokupoval som si nan RAM, lebo som chcel, ale nemusel som. Notebook je spolahlivy, dobra vydrz baterie aj po dvoch rokoch. Pri znizenom "brightness" mam vydrz aj po dvoch rokoch, pri nabitej baterii cca. 1:50, co je vyborne. Uptime mavam na nom aj mesiac a ziadne problemy. A o HP globalnej podpore na Slovensku si myslim, ze je uplne zbytocne hovorit. HP/Soitron v Bratislave pri Avione, resp. xy autorizovanych predajni, s autorizovanym servisom po celom Slovensku. Jedna z vacsich je K+K napr.

Preto by som osobne volil medzi tym, o com som sa presvedcil, ze je kvalitne a to je HP a IBM/Lenovo.

Snad mu to pomoze v rozhodovani. :)
merlin1x1
Light Expert
Light Expert

diky...pomohlo...ale predsa len asi dam prednost tomu DELLu kvoli tej cene...tie Hpcka su predsa len trochu drahsie...

este jedna otazocka...neviete niekto ako je to zo zarokou??? Ked si kupim noteobok v USA a je nan zaruka napr 3 roky tak je platne vsade na svete??? Ci len v USA? Lebo ak si ho kupim tam tak mi to moze byt ukradnute ze tu su vsade po slovensku autorizovane predajne ked mi nan nezoberu tu zaruku...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

No je take, ze Worldwide Global Warranty, co je vlastne celosvetova zaruka. Ak to ten tvoj bude mat, tak si v pohode. Ak nie, tak zaruka bude platit len v USA.
merlin1x1
Light Expert
Light Expert

hmmmm tak to tam musim dakde pozret lebo worlwide by sa celkom hodila...ale mozno to bude za extra priplatok...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vzdy je to extra priplatok, nikde sa to nedodava, ako standard.
Napísať odpoveď