Dešifrovanie odmietnutia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Dešifrovanie odmietnutia

Príspevok od používateľa Blastbit »

Keby si drbnem trošku gelu na vlasy,tak som nadpriemer,takto som len priemer :).Kamos veru tiez vyzerá docela priemerne,dá si gel na vlasy,oholí sa,trošku lepšie sa oblečie a nestalo sa,aby nezbalil babu,ktorá sa mu páčila.Dokonca jedna baba jeho zbalila(a to musím uznať ze bola velmi krásna) :wink:
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Blastbit, len zalezi na tom co konkretne myslis pod pojmami "baba" a "zbalit"...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Fiiha. Gel robi z chlapov nadpriemer a pritahuje dievcence. To by si mali dat do reklamy.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

tak na pripitu 16-17 rocnu herecku na diskoteke mozno gel a kamienok v uchu posobia ocarujuco :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale no tak chalani nerobte si srandu so mna :D Ja som len opísal situáciu mojho kamoša a vidím ze to naozaj funguje na niaky tip báb :)

//autoeditácia príspevku (11 Nov 2012, 17:11)
ArkanoviTigrovi napísal:Blastbit, len zalezi na tom co konkretne myslis pod pojmami "baba" a "zbalit"...
Pojem baba-To ten kamos chodil s babami ktoré velmi slusne vyzerali,ale sa aj dobre správali.Takže s kurv.mi len šukával,ale so slusnými babami chodil a naozaj ich lubil.
Pojem zbaliť-namotať ju tak,aby myslela na tvoj výzor,charizmu,povahu a pod,čo sa jemu velmi darí,narozdiel odomna :)
Možno to inak myslís a zrejme som ťa ani nepochopil cosi tým ty myslel.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

V prípade tvojho kamaráta si nemyslím že je to o géle na vlasy, ale skôr o "dare výrečnosti". :)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

na vyzore az tak nezalezi....kazdy chlap zo seba dokaze urobit priemerne dobre vyzerajuceho chlapa...ostatne je naozaj len o vyrecnosti a charizme ktoru clovek vyzaruje :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Alebo o plnej bukse :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Vysvetlite mi,čo je charizma ako z chlapa vyžaruje?
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

Blastbit: je to imaginarna cast ludskeho tela, alebo skor duse, ktora pozitivne alebo negativne posobi na ludi okolo teba
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Kabul- Za charizmu sa moze este pokladat aj usmev,oči a pod???
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Ja si myslím, že áno, jednoznačne k tomu patria.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

moze to byt teoreticky jej sucast, je to fakt nieco ako dusa cloveka (kto v nu teda veri), ale nebral by som to takto doslovne
ten usmev este ano, ked sa budes usmievat, budes posobit priatelskejsie, inymi slovami, budes vyzarovat lepsiu charizmu ako vecne zamraceny mumak
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No ako každý jeden chalan alebo dievča vie rozdávať pozitívnu energiu okolo seba,pokiaľ má dobrú náladu.Ja samozrejme tiež chcem stále robiť radosť okoliu,ale v poslednom období bývam moc nahnevaný(kvoli dievčaťu) tak ma račej obchádzajú. Jj diky za stručné a jasné vysvetlenie :wink:
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Nepriame dmietnutie: Nemam cas, mam priatela (aj ked nemam), sustredim sa teraz na studium, sme prilis odlisni, jasne - mozme ist spolu von a zavolame aj kamaratov, potrebujem najst vnutornu rovnovahu/ spracovat minulost..
To je taky problem povedat veci priamo? Nepacis sa mi, nechcem ta, daj pokoj?
Preco nie priamo? Lebo nechcem mat na svedomi niekoho zranenie alebo komplex. Od chalanov som zazila tiez len frazy, ze som super a bla, bla, ale nemaju zaujem. Nikdy mi nikto nepovedal rovno dovod. Vacsinou sa ten dovod neda zmenit zo dna na den, cize ked poviete tomu druhemu, ze vam vadi napr. jeho viera, co tym vyriesite?
Alebo ked vam vadi telesna vona niekoho? To je biologicky podmienene. Zbytocne si bude chalan trieskat hlavu o mur, ze jeho rod v evolucii nema miesto. A pritom len potrebuje najst niekoho kompatibilneho.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

co je to za blbost s tym komplexom a zranenim? :o myslim, ze ludom by viac pomohla takato studena sprcha ako sa vecne v nejakej maybe zone, kde si nie su isty, co si vlastne ten druhy o nich mysli..a usetrilo by to mesiace a mesiace casu
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

To je úplne jasné. Ak má žena záujem, tak povie áno...ak nie, tak nie. Čas sa dá nájsť vždy keď sa naozaj chce. Ďalej napr. ak vidíte že dotyčná slečna sa vám neozýva, ale stále sa musíte opakovane ozývať len vy jej...to sú jasné náznaky...
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

uz len zily by som si rezal pre niekoho kto o mna nestoji :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

M142 napísal:co je to za blbost s tym komplexom a zranenim? :o myslim, ze ludom by viac pomohla takato studena sprcha ako sa vecne v nejakej maybe zone, kde si nie su isty, co si vlastne ten druhy o nich mysli..a usetrilo by to mesiace a mesiace casu
pozri, ked mam niekomu povedat, ze je pod moju intelektualnu uroven, radsej mu poviem, ze mam priatela. poviem to hned na zaciatku a urobim si odstup. ziadne maybe. alebo mu mam polhodiny vysvetlovat vyznam slova "intelektualny"?

ked sa so mnou chce zoznamit niekto, kto sa mi absolutne nepaci, vyhovorim sa, ze nemam naladu. inej babe sa mozno bude pacit, tak naco ma chodit kvoli mne na plastiku? (obrazne povedane) alebo je napr. nizky. kolko chalanov ma z tohto komplex.. naco to mam niekomu pripominat? ved mozno najde za rohom babu, ktorej to vadit nebude.
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

V prvom rade ak chalan nie je blbý, tak pochopí, či šancu má alebo nie...slovo "áno" hovorí samo za seba...ostatné omáčky typu "možno, neviem, neskôr, asi..." je automaticky nič (možno až na pár výnimok, keď žena naozaj z nejakých dôvodov nemôže...)
Napísať odpoveď