Detsky Tabor
to je dost zly vek..najneposlusnejsie deti...cize v prvom rade si musis ziskat respekt...za kazde pindanie im daj klikovot chalanom viac..babam menej...ked som bol ja na tabore, tak to na deti platilo..a co sa tyka hier tak najcastejsie boli prechadzky..lebo to ich unavi...a potom mali dost radi milionara...to sa hralo kazdy vecer...vyhry boli kadejake hluposti..ale islo o to ze popri hre museli aj rozmyslat...Takze Milionara doporucujem(priprava je jednoducha..otazky a moznoszi vymysli kazdy
)
ako? no prirodzenou autoritou..sak predsa musia pocuvat svojich veducich...a ak sa mu nepaci moze ist domov...a ja som ich nikdy nemusel nutit..vzdy to urobili hned ako som povedal...ak ak nechcele..velmi zriedkave..tak som ich ignoroval az kym to neurobili..pre deti je pozornost nutna a ked ju nemaju..tak si ju vyzaduju 
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nechcem rozpisovat svoje zazitky, ale len tak trosku: pozri knihu Stalker, nejake fantasy, pripadne Pirati z Karibiku... to su namety. Ak si vies podla nich spravit program tabora, vsetko OK, ale nie je uz trocha neskoro?
pripadne mrkni sem, pomerne slusne napady, ktore sa daju bud priamo pouzit alebo ich zaclenit inam: http://www.taborovehry.wz.cz/
pripadne mrkni sem, pomerne slusne napady, ktore sa daju bud priamo pouzit alebo ich zaclenit inam: http://www.taborovehry.wz.cz/
no jo...tabor sa uz pripravuje...dopadlo to nakoniec tak, ze zvitazil navrh dobrodruzstvo v azii...ci afrike ci kde to ma byt...pojde o to ze skupinky ktore vytvorime z deciek pridu akoze kazda z inej casti sveta do vycvikoveho tabora ...budu lanove drahy a uz sme aj zohnali zahranara ktory nam predvedie kurz prvej pomoci...mozno pridu hasici trosku ospliecht decka a tak
...uvidime ...ale ak by mal este dakto navrh tak je vytany, vsetko sa zide...a dakujem za web stranky 
-
Hannibal
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Presne mi ideme v auguste robit tabor a tiez v style Indiani >deti rozdel do roznych indianskych kmenou napr:Apaci, Siuxovia a pod. a program uz nie je problem vymysliet bude to bavit aj chalanov aj baby. Hl veduceho nazvite sitting bull > teda sediaci byk co bol najslavnejsi indian a taktiez bol v kuse nadrbany ....ETieNne napísal:No ja som robil vedúceho presne pre také deti. Keďže sme boli neskúsení zvolili sme klasiku... Indiánov, ako bolo to celkom dobré, ale dnes sa asi vyžaduje niečo modernejšie.Na tých Indiánov sme mai dosť dobré prostredie. Dokonca aj kone, keďže to bol konský tábor.
Hlavne filmové témy a také by som nedával lebo o hlavné postavy bude veľká bitka.
Skúsim sa opýtať kamošky, ona to robí už roky.