Detsky Tabor

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
spanoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa spanoo »

to je dost zly vek..najneposlusnejsie deti...cize v prvom rade si musis ziskat respekt...za kazde pindanie im daj klikovot chalanom viac..babam menej...ked som bol ja na tabore, tak to na deti platilo..a co sa tyka hier tak najcastejsie boli prechadzky..lebo to ich unavi...a potom mali dost radi milionara...to sa hralo kazdy vecer...vyhry boli kadejake hluposti..ale islo o to ze popri hre museli aj rozmyslat...Takze Milionara doporucujem(priprava je jednoducha..otazky a moznoszi vymysli kazdy :wink: )
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

hm a ako ich donutis klikovat ? he blbost.. kebyze som v neakom "tabore" co by ste ma tam nedostali.. tak by som tam asi neklikoval..
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

ako? no prirodzenou autoritou..sak predsa musia pocuvat svojich veducich...a ak sa mu nepaci moze ist domov...a ja som ich nikdy nemusel nutit..vzdy to urobili hned ako som povedal...ak ak nechcele..velmi zriedkave..tak som ich ignoroval az kym to neurobili..pre deti je pozornost nutna a ked ju nemaju..tak si ju vyzaduju :wink:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

nazov ?? :? fiha to je dost tazke to vy by ste mali uz vediet ked ste ten tabor robili pred tym ja neviem co tak npr : SUPER TABOR, LETNY TABOR, TABOR PRE TEBA, :( mna napadaju same debiliny neviem ako ti pomoct ale necham to na lepsiych vymyselnikov
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

nechcem rozpisovat svoje zazitky, ale len tak trosku: pozri knihu Stalker, nejake fantasy, pripadne Pirati z Karibiku... to su namety. Ak si vies podla nich spravit program tabora, vsetko OK, ale nie je uz trocha neskoro? :oops:

pripadne mrkni sem, pomerne slusne napady, ktore sa daju bud priamo pouzit alebo ich zaclenit inam: http://www.taborovehry.wz.cz/
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

no jo...tabor sa uz pripravuje...dopadlo to nakoniec tak, ze zvitazil navrh dobrodruzstvo v azii...ci afrike ci kde to ma byt...pojde o to ze skupinky ktore vytvorime z deciek pridu akoze kazda z inej casti sveta do vycvikoveho tabora ...budu lanove drahy a uz sme aj zohnali zahranara ktory nam predvedie kurz prvej pomoci...mozno pridu hasici trosku ospliecht decka a tak :D...uvidime ...ale ak by mal este dakto navrh tak je vytany, vsetko sa zide...a dakujem za web stranky ;)
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

ETieNne napísal:No ja som robil vedúceho presne pre také deti. Keďže sme boli neskúsení zvolili sme klasiku... Indiánov, ako bolo to celkom dobré, ale dnes sa asi vyžaduje niečo modernejšie. :) Na tých Indiánov sme mai dosť dobré prostredie. Dokonca aj kone, keďže to bol konský tábor.

Hlavne filmové témy a také by som nedával lebo o hlavné postavy bude veľká bitka.

Skúsim sa opýtať kamošky, ona to robí už roky. :wink:
Presne mi ideme v auguste robit tabor a tiez v style Indiani >deti rozdel do roznych indianskych kmenou napr:Apaci, Siuxovia a pod. a program uz nie je problem vymysliet bude to bavit aj chalanov aj baby. Hl veduceho nazvite sitting bull > teda sediaci byk co bol najslavnejsi indian a taktiez bol v kuse nadrbany ....
Napísať odpoveď