dev c++ winapi

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dev c++ winapi

Príspevok od používateľa refr0 »

zdravim proste kukam youtube a vidim toto neviem proste ani co to je v tom dev c++ vidim nieco take 1x(myslim to windows form application a ten designer)... kde to stiahnem :D ? kukal som gugel a proste nic som take nenasiel konkretne... teda ak to nieje daky fake lebo ta verzia dev c++ 4.9.9.4 mi dako nesedi :D
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keď si dáš vytvoriť win32 aplikáciu, tak ho tam budeš vidieť. Ty zrejme robievaš iba konzolové aplikácie. Inak je to klasický dev c++, ktorý je najnovší vo verzii 5 (zatial iba beta)
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nieje to len daky plugin ? nic kaslat nato nemam nato nervi asi predsa ostanem pri .net....
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

To na tom videu je najaká upravená verzia Dev-C++.

Ak chceš programovať pomocou WinAPI, tak ti Dev-C++ úplne stačí (keďže na programovanie pomocou WinAPI stačí akýkoľvek textový editor). Ak ti ale ide o program, pomocou ktorého by si mohol jednoduchšie navrhovať rozhranie (a teda v podstate editovať .rc/.res súbory) tak Dev-C++ nič také pravdepodobne neobsahuje.

Na niečo také existuje kopec programov, ja som používal Resource Workshop, keďže k tomu programu som si mohol doprogramovať knižnicu, ktorá sa starala o zobrazovanie mojich vlastných ovládacích prvkov. Ten program bol dodávaný k niektorým verziám Delphi a C++ Builder, ale ide o 16 bitovú aplikáciu, takže to nemusí byť najvhodnejší program.

Pozeral som nejaké resource editory a z tých, čo sú zadarmo celkom použiteľne vyzerá napr. ResEdit.

PS: A áno, .net je pre teba asi vhodnejšie ako používanie WinAPI + .rc súbory. ;)
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nj... .net nieje zly len ma stve to obmedzenie ze treba mat framework 3.5...
Napísať odpoveď