Devil May Cry 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Hulkm napísal:uz toi niekto ztiahol???,volake prve dojmy z PC dema??? :wink:
no ja som to stiahol,ide mi to na 8800GT na 1280x1024 16x AA,16xAF asi 90fps v priemere,ovladanie je WSAD a komba IJKL,takze s mysou si nezahrate co ma trochu prekvapilo,inak som nepresiel ani jeden level,nejak mi nejdu tie bitky :D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Daggertail napísal:no ja som to stiahol,ide mi to na 8800GT na 1280x1024 16x AA,16xAF asi 90fps v priemere,ovladanie je WSAD a komba IJKL,takze s mysou si nezahrate co ma trochu prekvapilo,inak som nepresiel ani jeden level,nejak mi nejdu tie bitky :D
tie nastavenia sami pacia na tej grafe takze si to zahram aj na lepsej grafike :wink: ...mmm takze ovladanie od 3 nezmenili co ale velmi nevadi ekdze som aj 3 presiel na kvasnici a teraz hram na gamepade a stou myskou neviem co by si chcel robit, kedze je staticka kamera sama sa prepina(na samostatne prepinanie kamery v 3 sa nemozem stazovat) tak by bolo kus blbe keby si iba na tlacitkach klikal a nic snou nerobil...toho neprejdenia level sa nebojim volako si stym poradim :D ...THX za report
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Tu mate nejake mirrory pozbierane: http://www.recenzeher.eu/demo/devil-may-cry-4/
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

takze pred par dnami mi vratili NB a hend som tahal demo...ako prve osm si dal 10 minutovu cast pre zoznamovanie sa z novymi tahmi a uzival si grafiku...potom prislo na rad bitka s bossom, dal som ho na prvy krat ale potom ked som to zapol znova nie a nie ho porazit ale uz som sa cez to dostal prisiel som ako na to...hra na mna vlemi zaposobila po grafickej stranke ale aj hratelnej a uz teraz sa velmi tesim na plnu(urcite jeden z mojich top titulov tohoto leta) :wink:

//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 0:10 )
to je zradloooooooo... konecne mam plnu a keby zajtra nemusim ist do roboty tam taham aspon dvanacku pri tom :D ...pribeh zacina a vyzera to byt na dobru zapletku z prekvapeniami zatial som v 3 leveli...konecne neico viac ako pol roka a konecne to mam :smt009 :aasmile1: :mnam:
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

ja som predosle diely sice nehral, ale vobec t oani nelutujem.. z tejto stvorky som hral prvu "misiu" a potom som to hned vypol, odinstaloval a vymazal image.. grafika sice celkom pekna, ale to je tak vsetko
FreeZeFiRe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FreeZeFiRe »

no mne sa DMC 4 paci grafika super, hram to na gamepade takze v pohode :D
ale neviem zatial presjt 6 kolo... neviem co mam robit kde ist:(
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

FreeZeFiRe napísal:no mne sa DMC 4 paci grafika super, hram to na gamepade takze v pohode :D
ale neviem zatial presjt 6 kolo... neviem co mam robit kde ist:(
jj aj ja to hram na gamepade, na nom je to spica :wink: ...sa mi zda ze ja som akurat v 6 tak ak sa to mne podari tka ti napisem sem....velmi sa mi paci ako stou rukou robi ine veci skorou s kazdou inou jednotkou a hlavne s bossmi
FreeZeFiRe
Light Expert
Light Expert

njn uz som to presiel som nasiel video navod :)
ked budes chciet vediet stranku pisni PM :)
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

skusil som si to aj ja zahrat ale toto je prvy diel Devil May Cry ktory som hral ale celkom ma to chytilo ... ovladanie na klavesnici sa mi moc nepaci a je to tachsie ako na gamepade .... s gamepadom som uz presiel ten trening a bola to haluz len som nevedel co mam stlacat bo tam niesu tlacidla z klavesnice/gamepadu ale asi z PS3 gamepadu... teraz som v 2 leveli a hre davam hodnotenie 8/10 :)

PS: ja taketo hry s demonmi nehravam ale zistil som ze je to sranda :lol:
FreeZeFiRe
Light Expert
Light Expert

mno uz som to presiel :) ... niektory bossovia boli fakt silny ale dalo sa to :)
moje hodnotenie 9/10 :)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

FreeZeFiRe napísal:mno uz som to presiel :) ... niektory bossovia boli fakt silny ale dalo sa to :)
moje hodnotenie 9/10 :)
chodim teraz na brigadu tka vela casu na hranie nemam ale aj tka si to vychutnavam...co ti to odomkne po prejdeni???a od ktoreho levela pojdem za Danteho???
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Od levelu 13 ides za danteho a s nim prechadzas celu hru reverzne, aj s bossmi.
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Shark_360 napísal:Od levelu 13 ides za danteho a s nim prechadzas celu hru reverzne, aj s bossmi.
skoda ze si to tu napisal ... ja som sa chcel prekvapit :lol: ... pls posli mi ten video navod bo nwm prejst jednu vec

// tam este ani niesom :lol:
// uz sa mi to podarilo takze netreba ale keby ze som daco nevedel tak ti napisem Dik
Shark_360
Star
Star

Posli mi PMku, alebo pis na ICQ :D 279817555, helpnem ti, len niesom este na konci

// typnem, ze nevies prejst ten les s dantem...
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pls poradte nwm prejst misiu 6 kde su tie mece a ten Agnus ci ako sa vola ... nwm co tam mam robyt .. pozeral som na youtube ze chytil dako tie mece a potom to hodil do toho skla ale nwm ako ich chytim ... ja si ich vzdy iba pritiahnem :(

// pls mozte pisat aj na icq 486-129-547
spect
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spect »

Prosim vas nevi nekto poradit co mam urobit v tej 4.misii sak mozno je to len nejaka malickost ale nevim co mam spravit. Beham po celom tom hrade a jedine co som spravil ze som v hale rozbil tu vec co to tam bola .. a co potom?
Shark_360
Star
Star

upresni co nevies....
spect
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spect »

co je tam v chodbe taka stena tak pred nou musia byt 4 veze. 3 mam a za tou modrou branou je posledna 4. neviem ako ju mam otvorit ... sorry za otravovanie :lol: uz som zistil ze to rozbijem s jednou z tych vezi :)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

D34Dlife napísal:pls poradte nwm prejst misiu 6 kde su tie mece a ten Agnus ci ako sa vola ... nwm co tam mam robyt .. pozeral som na youtube ze chytil dako tie mece a potom to hodil do toho skla ale nwm ako ich chytim ... ja si ich vzdy iba pritiahnem :(

// pls mozte pisat aj na icq 486-129-547
ok ked si ich pritiahnes tak ich potom hod...drz zameriavanie a on aj ked je chrbtom ku sklu tka sa otoci a hodi to tam....
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Mne stacilo utocit na to okno co ho ochranuje a tiez to funguje tak
Napísať odpoveď