Dexter
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
sedia aj na verziu HDTV od aAF aj 2hd, ale 2hd je nuked, ku koncu nesedi zvuk s obrazomŠu-Do napísal:tie od karasmana nesedia na HDTV verziu.. su robene na DVDscr., ale zas ked si ich posunies dopredu o cca 7 sekund tak sedia cely diel.. akurat prvych 5 minut tam nie je prelozenych... to je len ten flashback...
-
pinacolada
Guru wannabe
utrapeny?? sak sa tam cely cas usmieva jak nafajceny.a ta zapletka sa mi nezda svetoborna ako to bolo v s1 a v s2.len dufam ze sa to vytiahnu a nestane sa z toho sedy priemer...Šu-Do napísal:3x01
dalsia super cast ako kazda jedna... seria sa zacala skvelo.. uz sa tam chyta dej, riesi sa to a koniec bol tiez cool.. je to stale ten isty utrapeny Dexter ako aj v druhe serii..
cela jedna cast je zaujimava, ma to svoju postupnost.. nenapadny skvely serial.. cakam na dalsi diel
-
Šu-Do
Redeemer
lol thx... titulky.com
K+
SPOJLERS
SPOJLERS
stary dobry Dexter.. perfektna cast.. stale sa da na to pozerat.. koniec bol fakt vrazedny... co sa to vlastne stane, ako to vysvetli... vyslo to ok.. a teraz ma spojenca... co ta krv ale ??
velmi ma potesilo ako sa Prado zachoval a ze mu podakoval, Dexter bol z toho nateseny... najlepsie bolo ako hovoril, ze to bolo v sebeobrane.. keby tam dosiel Prado a tam sputany Freebo.. lol
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Bastian0389
Amateur
-
Šu-Do
Redeemer
spoilers
dobra cast.. som len chcel vediet ako to bude pokracovat s tym co ho nasiel Miguel Prado s nozom v ruke.. vidno ze Prado mu za kazdu cenu leze do riti.. ale uz si Dexter na to zvykol.. kto vie kto zabija tych ludi a stahuje im kozu... pomalicky sa k tomu dostaneme...
dexter si uz zvykol na to, ze bude mat dieta a dokonca je uz aj fakt rad a tesi sa
paci sa mi ze kazdu seriu uzavru, ze moze ale aj nemusi pokracovat...
-
lekoklatik
VIP