Dexter
Re: DEXTER
Let´s roll! Tesim sa jak prasa, dufam ze to bude aspon tak epicke ako bola stvorka
-
lekoklatik
VIP
Ja verím že to bude výborné. Veď čo séria, to hodiny kvalitného pozerania. Zatiaľ
A podľa mňa majú fajn našliapnuté. Veď to skončilo úplne epicky, takže som naštopkovaný čo všetko sa bude diať. Zo zakončenia 4tej série podľa mňa vyťažia maximum.
A je to tam. Už mi PC Papá dexter hd.
//ja tuto temu zas od dnes nenavstivim nakolko to chcem vsetko zjest ked to bude cele vonku. Mna by roztrhalo cakat tyzden na dalsi diel. Hocijaky iny serial ozeliem, ale dextre ee. Proste by som pukol ako paradajka
A podľa mňa majú fajn našliapnuté. Veď to skončilo úplne epicky, takže som naštopkovaný čo všetko sa bude diať. Zo zakončenia 4tej série podľa mňa vyťažia maximum.
A je to tam. Už mi PC Papá dexter hd.
//ja tuto temu zas od dnes nenavstivim nakolko to chcem vsetko zjest ked to bude cele vonku. Mna by roztrhalo cakat tyzden na dalsi diel. Hocijaky iny serial ozeliem, ale dextre ee. Proste by som pukol ako paradajka
uz mi hlava papa dexter 5x01
:D problem je ze za 2 minuty musim ficat do skoly a to som este iba v polke dielu 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Fuuh..Tak prva cast to pekne odstartovala...Cakal, som uplne ine chovanie Dextera, ale toto..no bude to velmi zaujimave..Nemam co vytknut 
leko: ja som to doteraz robil so vsetkymi serialmi tak... ale momentalne bol mocny nedostatok + som sa nudil a rlslog mi hustil do hlavy ze serialy zacinaju nove sezony, tak som sa podvolil a idem kukavat tyzdenne asi no...
-
lekoklatik
VIP
Ja skôr premýšľam že si znovu pozriem od prvej po poslednú a pokiaľ sa ta dostanem, hopnem to hneď na túto 
-
t0m4s3
Admin
Pre mna ten zaciatok taky nemastny neslany, ale verim, ze sa to tradicne rozbehne. Hlavne dufam, ze to po tejto serii definitivne ukoncia a nebudu to natahovat na ukor kvality.
-
Soviet
Darca
No druha cast neviem neviem..Taka onicova..Nic sa neudialo vacsieho a len posunuli kusok dej dalej..Ako teraz sa zameriavaju na dexterovu psychiku a city..Snad sa to tym koncom zacina a pojde po zvieratkarovi 
-
goldenshit
Medium Expert
ty kokos tak toto dexter pekne posral
SPOILER!!! ktovie co teraz spravi z tou babou...
Neviem preco, ale po tejto casti mam uplne takeho jedneho tusaka aky bude koniec serie... Teda moze byt aj dalsej mno
... Kazdpadne uz sa to vykresluje a zacina to mat ako taky dej a je to zaujimave 
-
Soviet
Darca
Koniec trojky to dokonale odpalil..Teraz zacina skutocny Dexter
tesim tesim..Ide mu zacat priaharat..Juuj..teraz to idu byt tazke tyzdne medzi takymito castami..
Presne tak, prve dve casti nic moc, ale tak tato na konci to je to na co cakame!Soviet napísal:Koniec trojky to dokonale odpalil..Teraz zacina skutocny Dextertesim tesim..Ide mu zacat priaharat..Juuj..teraz to idu byt tazke tyzdne medzi takymito castami..
A podla mna, nebude moct zabit tu zenu, tak jej vsetko vysvetli, ona to akceptuje a daju sa dokopy...
Re: Dexter
Mozem sa podpisat pod posledne dva nazory....take nemastne neslane to z uvodu bolo ale ja som veril v dextera a ten to poslednou castou odpalol a je to v starych zabehanych no nehrdzavejucich kolajach
...len to tyzdenne cakanie uff 
-
mirak2
Hardcore addict
nemastne neslane to muselo byt...predsa zomrela jedna z hlavnych postav...trosku sentiment, v postavach sa to muselo prejavit a nedat tomu priestor by bol hriech...a teraz cakam ten pravy rocknroll
-
Soviet
Darca
Tak ako koniec 4tej casti? taketo som veru necakal, ze sa pravdepodobne spriahne s tou dievcinou a bude killovat tych dalsich ako bol Boyd..Juf.. 
njn a na konci sa daju dokopy 
-
Schelmy
Medium Star
Tak ten Quinn si nedá pohov.. Blondína je spať v Miami, možno nová priatelka? A Vinco Masuka bol dnes perfektný
Ako v tom salóne tak aj na mieste činu..
-
goldenshit
Medium Expert
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2010, 19:14)
tak siesty diel bol perfektny
...........SPOILER: Zda sa ze Harrison bude po tatovy
.....die-die
tak siesty diel bol perfektny
Toto bol super diel
"die-die"
:D:D
-
Soviet
Darca
Tak ako dlho som sa schuti nenamial, ako ked Masuka zacal vysvetlovat co sa na mieste vrazdy stalo
Konecne to zacina byt fucking zaujimave
Presnejsie toto:
Konecne to zacina byt fucking zaujimave
Presnejsie toto: