Dexter
Re: Dexter
stred serie ako sa patri. aj ked mne by sa viac pacil navrat Lumen. nebola sice kraska ako Hana, ale povahovo mi k Dexovi sedela viac
Spoiler
jj zena je to pekna, ale tiez sa mi jej postava nepaci, Lumen bola lepsia, na tu som aj zabudol, keby si ju nespomenul.
Tiez som to necakal, som myslel, ze Debra sa zas chcela otravit alebo co.
Tiez som to necakal, som myslel, ze Debra sa zas chcela otravit alebo co.
Spoiler
Hannah tomu dáva šťavu. Myslel som, že ten Miles (alebo ako sa volal) pobudne nažive trochu dlhšie a trochu sa s Dexom ponaháňajú, no nič. Azda prvýkrát v S08 môžem konštatovať, že diel bol dobrý. Hádam to už bude len lepšie, pekne sa to zamotáva so Zachom, Quinnom, Debrou, Hannah.. Výborné.
Podla wikipedie bude mat táto síeria opat iba 12 častí, vravelo sa že bude mať viac. Čo je zaujímavé tak dextera sleduje v amerike cca 2.5 milíona ludí a take himym 8.5 .... čakal som že je dexter v USA populárnejší
jukel: Dexter beží na platenej stanici Showtime, HIMYM beží na voľne dostupnej stanici CBS
Spoiler
Vždy úplne tá istá šablóna:
Dexter sa zoznámi s nejakým bláznom, s ktorým na začiatku to ako tak funguje, skôr to bol Miguel Prado, Hannah, meno tej ženy z druhej série ma už ani nenapadá. Potom na konci príde na to, že so šialencami vychádzať je problém a ich zabije.
Druhou líniou je nejaký násilník, sériový vrah, ktorého naháňa cez celú sériu ale v poslednej časi ich chytí a tiež zabije.
Tieto dve dejové línie sa tam opakujú z roka na rok, je to absolútne všetko predvídateľné, vždy to isté dookola, len v inom prostredí a s inými protivníkmi, inými vrahmi ale je to v podstate vždy to isté.
Ja sa čudujem, že to má ešte aj takú sledovanosť akú to má. Mali tam robiť nejaké zmeny, aspoň v tejto poslednej sérii, že by sa každý dozvedel, že on je vrah, naháňali by ho alebo niečo podobné. Celkom nádejne to vyzeralo vtedy, keď Debrah sa dozvedela, že je sériový vrah, bol to dobrý krok ale ďalšie neprišli a zase to pokračuje všetko po starom.
Teraz je dobrým kandidátom ten chlapec, ktorého aj tak sa mu nepodarí naučiť to, čo robí on, budú s ním problémy a na konci skončí aj tak v plastových vreciach v mori.
Seriál by nebol zlý ale bolo by tam nejaké zmeny nie to isté dávať dookola.
Dexter sa zoznámi s nejakým bláznom, s ktorým na začiatku to ako tak funguje, skôr to bol Miguel Prado, Hannah, meno tej ženy z druhej série ma už ani nenapadá. Potom na konci príde na to, že so šialencami vychádzať je problém a ich zabije.
Druhou líniou je nejaký násilník, sériový vrah, ktorého naháňa cez celú sériu ale v poslednej časi ich chytí a tiež zabije.
Tieto dve dejové línie sa tam opakujú z roka na rok, je to absolútne všetko predvídateľné, vždy to isté dookola, len v inom prostredí a s inými protivníkmi, inými vrahmi ale je to v podstate vždy to isté.
Ja sa čudujem, že to má ešte aj takú sledovanosť akú to má. Mali tam robiť nejaké zmeny, aspoň v tejto poslednej sérii, že by sa každý dozvedel, že on je vrah, naháňali by ho alebo niečo podobné. Celkom nádejne to vyzeralo vtedy, keď Debrah sa dozvedela, že je sériový vrah, bol to dobrý krok ale ďalšie neprišli a zase to pokračuje všetko po starom.
Teraz je dobrým kandidátom ten chlapec, ktorého aj tak sa mu nepodarí naučiť to, čo robí on, budú s ním problémy a na konci skončí aj tak v plastových vreciach v mori.
Seriál by nebol zlý ale bolo by tam nejaké zmeny nie to isté dávať dookola.
Spoiler
podla mna to skonci tak, ze dextera zatknu / zabiju a ten mlady Hamilton bude pokracovat v jeho slapajach .. mozno sa da dokopy s debrou
a budu spolu vychovavat to jeho decko .. moj tip 
super diel, len tak dalejA kolko to bude mat teda dielov? 12, alebo 16? Vie to niekto naisto?
Spoiler
ja si skor myslim, ze Zack, v poslednom diely zabije Dexa
Neviete kde sa natáča Dexter ? Je to originál Miami alebo sú to všetko kulisy niekde v Hollywoode ? Rád by som tie miesta navštívil ked tam už budem.
//edit pogooglil som a našiel som super stránku
http://seeing-stars.com/dexter/
je tam adresa všetkého
postnem potom nejaké foto
//edit pogooglil som a našiel som super stránku
http://seeing-stars.com/dexter/
je tam adresa všetkého
-
mirak2
Hardcore addict
nedavno som videl rozhovor michaela halla u conana, ci kimmela ci koho a hovoril, ze v LA ( http://en.wikipedia.org/wiki/Sunset_Gower_Studios ) a na Long Beach a ze sa ospravedlnuje vsetkym ludom, ze fakeuju miami 
hej na tej stranke som sa dočital že par časti že prvej serie je z realneho apartmanoveho domu v Miami a neskor spravili repliku v LA. Každopádne budem aj v LA tak dufam že studio robí prehliadky
Dexter je už officialne celý natočený ?
Dexter je už officialne celý natočený ?
-
mirak2
Hardcore addict
podla toho rozhovoru u kimmela spred par tyzdnov vtedy tocili ppsledny diel... takze da sa ratat, ze ano, uz je natoceny cely
10. diel sa bude volať Goodbye Miami, takže asi vieme čo nás čaká trocha. 
Spoiler
Páni to bol diel :O ... čo myslíte Quinn je mozgový "chirurg"? Aký by mal dôvod?
dnes som ostal prekvapkany ako kava
Spoiler
Alebo žeby sama pani doktorka si posielala darčeky?
Spoiler
praveze podla mna sa tvarila dost prekvapena ked si pozerala tu nadobku. Alebo to bol taky uchvateny vyraz nad vlastnou pracou? Kto vie, kazdopadne super diel, zacina to naberat obratky.
Spoiler
Bombová časť, zbožňujem tie jeho voiceovers na konci dielov. Krásne sa to zase zamotalo, som rád, že Hannah ostáva a mladý Hamilton je out. Už teraz sa teším na ďalší diel. Btw. Quinn mi naozaj nepríde ako brain surgeon, skôr si myslím, že to spravila Vogel sama, veď ho brala, keď Dex odchádzal s Hannah.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Spoiler
veď práve preto by to bolo moc obvious.. a neviem si postaršiu ženu predstaviť ako mu sama rozrezáva gebuľu a následne presúva telo. práve keď som si začal mladého obľubovať
aj tu susedku odpratal ten istý človek imho, to bude zase niečo osobné s dexterom, možno niekto z minulosti. quinn určite nie, ten nejde podľa príručky, ale takto ďaleko by určite nezašiel.
Spoiler
super časť. Zaujímalo by ma ako natáčajú tie erotické scény, herci sú už uplne holý ?
všimli ste si že zach mal dokonca oblečené aj dexterove tričko ked ide na lov ?