Vie niekto poradiť, o aký súbor sa jedná?
*.dfc
Ako sa dá vytvoriť, prípadne konvertovať?
Mal by to byť súbor v súvislosti s evidenciou pomerových rozdeľovačov vykurovacích nákladov.
*.dfc
Re: *.dfc
http://www.fileinfo.com/extension/dfc vidis tam aj program, s ktorym by si s tym vedel narabat, popripade daj do google "dfc converter" a malo by ti najst nejake tie programy s ktorymi to dostanes do MP3 napriklad.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Myslíš, že konvertor do MP3 mu pomôže keď tam má byť
Vytvoriť ho teda dokáže ten a skonvertovať hocijaký konvertor na nete.
Inak nepomýlil si sa? Lebo všade píšu, že to je zvukový súbor pre Defractor.usvit napísal:súbor v súvislosti s evidenciou pomerových rozdeľovačov vykurovacích nákladov
Vytvoriť ho teda dokáže ten a skonvertovať hocijaký konvertor na nete.
No lenze *.dfc sluzi na zaznam nejakej video/audio stopy, nepametam si uz presne ako to tam bolo. Popripade nejaky unknown program moze existovat z domacej sceny, ktory sluzi na to co on potrebuje ale my o nom nevieme. Ty si mozes vytvorit subor s akym kolvek formatom v tebe vytvorenom programe. Moze dokonca aj obsahovat co ja viem text, to je len potom tvoja chyba ze mu uz das nejaky format, ktory existuje.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
S tým samozrejme súhlasím.
No potom nevidím dôvod na takúto otázku.
Buď ten program mám, tým pádom ma to netrápi.
A keď ho potrebujem kvôli niečomu(práca,škola,...) tak chcem vedieť aspoň názov programu čo pracuje s takouto príponou.
No potom nevidím dôvod na takúto otázku.
Buď ten program mám, tým pádom ma to netrápi.
A keď ho potrebujem kvôli niečomu(práca,škola,...) tak chcem vedieť aspoň názov programu čo pracuje s takouto príponou.