Diaľkové ovládanie na notebook

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
marecik
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Diaľkové ovládanie na notebook

Príspevok od používateľa marecik »

Mám HP Pavilion dv6500....myslim ze presnejsie tento model dv6660ec a Windows XP Professional. Mam k nemu aj dialkove ovladanie, no nejako nefunguje. Potrebujem nieco nainstalovat, resp. niekde nieco nastavit?, nevie mi niekto s tym pomoct? Vdaka
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Diaľkové ovládanie na notebook

Príspevok od používateľa hojko »

Co tak sa pozriet na stranku vyrobcu notebooku, co je to za ovladanie a co za software je na stiahnutie k tomuto notebooku, resp. sa pozriet na CD/DVD???
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

A mimochodom, čo chceš dálkovo ovládať na NB pod Win ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

media player
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

To by malo ísť po základnej inštalácii. Manuál by tiež mal pomocť, a www stránka výrobcu tiež, prípadne aj dodávateľ NB. Je to špecifický problém.

Možnosť je aj v kontrole ovládačov HW - štart - ovládacie panely... a prípadné doinštalovanie z priloženého CD alebo z www výrobcu /žlté výkričníky/
marecik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa marecik »

jarda.j napísal:To by malo ísť po základnej inštalácii. Manuál by tiež mal pomocť, a www stránka výrobcu tiež, prípadne aj dodávateľ NB. Je to špecifický problém.

Možnosť je aj v kontrole ovládačov HW - štart - ovládacie panely... a prípadné doinštalovanie z priloženého CD alebo z www výrobcu /žlté výkričníky/
nasiel som na strankach nieco, ze funguje to iba pri nainstalovanom quick play a to funguje iba na windows vista, co ja uz mam preinstalovane na xp....ale aj napriek tomu by sa to nedalo nejako obist?......CD som prilozene nemal.....vypalil som si nejake disky pri prvej instalacii Windowsu, hned ked som ho kupil, no samozrejme ze je tam Win. Vista.....kedze teraz mam XP, zrejme uz budu na toto zbytocne...
Napísať odpoveď