Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Blizzard zda sa ze pracuje viac na cinematics nez na hrach 
-
Wishmaster
Medium Professional
Crusaderka lepsia hot chick ako mončica
) Ale na wizardku nema ;D
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak stava sa to trendom uz vo vacsine hrachRadioactive_Mouse napísal:Blizzard zda ze pracuje viac na cinematics nez na hrach
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2013, 20:36)
KONECNE !
http://us.battle.net/d3/en/blog/1097497 ... -9-17-2013
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
asi sa uz blizz dost nabalil z ah 
A keď som vtedy napísal, že sa mi nepáči, keď niekto prechádza tak, že si na seba pohádže veci, ktoré sám ani nenašiel, len si ich kúpil od cudzieho človeka, tak to bol z mojej strany vraj názor za všetky drobné.
Nikdy som nechápal, aký to má zmysel a čo je to za pôžitok z hry, keď si kúpim brutálnu zbraň alebo armor a pomaly celú úroveň len prebehnem, aby som sa dostal do ďalšej úrovne, kde zase kúpim inú zbraň a tak dookola. Keď si vec nájdem sám, tak je to iné, ale keď ju kúpim, tak je to akoby to prešiel za mňa niekto iný. Či to len ja mám taký názor na to?
Nikdy som nechápal, aký to má zmysel a čo je to za pôžitok z hry, keď si kúpim brutálnu zbraň alebo armor a pomaly celú úroveň len prebehnem, aby som sa dostal do ďalšej úrovne, kde zase kúpim inú zbraň a tak dookola. Keď si vec nájdem sám, tak je to iné, ale keď ju kúpim, tak je to akoby to prešiel za mňa niekto iný. Či to len ja mám taký názor na to?
myslim ze v tom urcita pravda je...
na druhej strane diablo 3 oproti dvojke nasadilo ovela vacsi dropp leg a set items, no drvivu vacsinu z nich som nielze nepredal ale ani nemohol pouzit pretoze to bol total shit...
ak zrusi ah a znizi dropp tychto items ale ak padne nieco bude to naozaj stat zato tak tomu budem len rad...
len poznamenam ze v diablo 2ke tiez existoval maly pomocnik na tieto veci a volal sa shadowmaster, tak som zvedavi ako to nakoniec cele dopadne...
mimochodom spravil som si moj prvy hell ring a ehm... no skoncil v kosi za 2000 goldov pricom plan ma stal 2 mil
ale to je ako o vyrobe amuletov zo 100 vyrobi jeden naozaj brutalny resp naozaj kvalitny... coz je cena priblizne 10 mil len za vyrobu nehladiac na kamene cize to moze byt niekde k 20 mil...
na druhej strane diablo 3 oproti dvojke nasadilo ovela vacsi dropp leg a set items, no drvivu vacsinu z nich som nielze nepredal ale ani nemohol pouzit pretoze to bol total shit...
ak zrusi ah a znizi dropp tychto items ale ak padne nieco bude to naozaj stat zato tak tomu budem len rad...
len poznamenam ze v diablo 2ke tiez existoval maly pomocnik na tieto veci a volal sa shadowmaster, tak som zvedavi ako to nakoniec cele dopadne...
mimochodom spravil som si moj prvy hell ring a ehm... no skoncil v kosi za 2000 goldov pricom plan ma stal 2 mil
nepredavate niekto diablo III? kupim
-
Wishmaster
Medium Professional
lol ked sa pozeram na tu sumu, ja som to v den vypustenia kupil za 28 evri, asi jedina akcia v tescu ktora sa naozaj vyplatila 
-
Wishmaster
Medium Professional
Nojo.. ja nejake 3 mesiace po vydani, v Nayke za 55 ervy 
ty vlastnis ten e-shop? keby som si to chcel kupit z obchodu nepytam sa na fore vtipalekWishmaster napísal:hej .. http://www.xgames.sk/?product=119diablo-3&category=75
-
Wishmaster
Medium Professional
Tak trocha uvazujem, nie? Isto su ludia, co maju okrem d3 aj na wow alebo sc2 na ucte .. A ked su v nejakych vyssich ligach, tak isto sa toho len tak nevzda za par ecok..
tak isto su aj ludia, ktori nehraju cely den hry ako ty a nie su v 400 ligach, tak uvazujWishmaster napísal:Tak trocha uvazujem, nie? Isto su ludia, co maju okrem d3 aj na wow alebo sc2 na ucte .. A ked su v nejakych vyssich ligach, tak isto sa toho len tak nevzda za par ecok..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
To je obchod ktorý má značnú reklamu na tomto fóre.... Neviem kto by to odtiaľ kúpil keď za 1€ príplatok má krabicovú verziuyankee napísal:
ty vlastnis ten e-shop? keby som si to chcel kupit z obchodu nepytam sa na fore vtipalek
-
Wishmaster
Medium Professional
No jasne, v praci nemam co robit 8 hodin, len mastit SC2tak isto su aj ludia, ktori nehraju cely den hry ako ty a nie su v 400 ligach, tak uvazuj
// a este k tym ligam .. http://starcraft.wikia.com/wiki/League_(StarCraft_II) - prv si to radsej nastuduj alebo rataj do 10 a potom pis
prepac ze som ta ranil, ja si nepotrebujem ani nechcem nic studovatWishmaster napísal:
No jasne, v praci nemam co robit 8 hodin, len mastit SC2
// a este k tym ligam .. http://starcraft.wikia.com/wiki/League_(StarCraft_II) - prv si to radsej nastuduj alebo rataj do 10 a potom pis
-
Wishmaster
Medium Professional
Gibbsovo pravidlo c.6 - neospravedlnuj sa. Je to prejav slabosti.
nepis mu sem nejake pravidla, on predsa nepotrebuje a nechce nic studovat 
ale inac skusil by som skor bazar, bud priamo tu na fore alebo napriklad bazos.sk do tejto diskusie to moc nepatri...
ale inac skusil by som skor bazar, bud priamo tu na fore alebo napriklad bazos.sk do tejto diskusie to moc nepatri...