Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 oficiálne!
Dnes 15:35 mi prišiel mail:
"Milí hráči,
ďakujeme za Vašu registráciu, ktorá prebehla úspešne.
PC hru DIABLO III si môžete vyzdvihnúť 15. 5. od
8:00 hod. na informačnom pulte v predajni, ktorú ste
si zvolili pri registrácii. Tu hru zároveň zaplatíte.
Za hru bude účtované 39,99 €.
Vaše Tesco"
"Milí hráči,
ďakujeme za Vašu registráciu, ktorá prebehla úspešne.
PC hru DIABLO III si môžete vyzdvihnúť 15. 5. od
8:00 hod. na informačnom pulte v predajni, ktorú ste
si zvolili pri registrácii. Tu hru zároveň zaplatíte.
Za hru bude účtované 39,99 €.
Vaše Tesco"
ano mne sice napisali ze ho poslu vcera ale dnes prisiel mail... mozem potvrdit z viacerych zdrojov
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak isto mi prišiel mail, nečakal som teda 40 eur, to je mi špičková akcia 
Táto téma je o Diable alebo o vašich akciách a tescu? Už 3 strany tu točíte o tom istom 
Niekedy sa mi rozum pozastavuje akí dokážu byť ľudia kvôli ušetreným dvom, štyrom či ôsmim eurám
Jeden večer nechoď na pivo a máš to to isté. Aj tak keď pôjdeš do Tesca povedzme autom tak prevezieš pekné 3 eurá... A riešiť porovnanie eshopov či to bude o 50 centov lacnejšie je už fakt trapné.
Ak ste už takí strašní geekovia a musíte mať doma hru 15. 5. o 00:01 aby vám náhodou niečo neušlo, tak si hru objednajte v serióznom e-shope kde vám to príde pekne domov až ku dverám, a nemusíte tu na tri strany spamovať o serioznosti či neserioznosti TESCA.
Myslenie niektorých ľudí na Slovensku mi fakt vyráža dych, a to nie som zalovený, som normálny študent.
Niekedy sa mi rozum pozastavuje akí dokážu byť ľudia kvôli ušetreným dvom, štyrom či ôsmim eurám
Ak ste už takí strašní geekovia a musíte mať doma hru 15. 5. o 00:01 aby vám náhodou niečo neušlo, tak si hru objednajte v serióznom e-shope kde vám to príde pekne domov až ku dverám, a nemusíte tu na tri strany spamovať o serioznosti či neserioznosti TESCA.
Myslenie niektorých ľudí na Slovensku mi fakt vyráža dych, a to nie som zalovený, som normálny študent.
napísal ten, čo závidí, že nevychytal akciu 
-
aruN
Professional
mne ide o to, že pod pojmom diabolská cena/špičková akcia a neviem ako ešte to nazvali si nepredstavujem akciu o 6 eur, ak to dajme tomu v čechách majú za 700czk
k tescu to mám nejakých 10 minút, takže neprejazdím.
za to, že vyjadrím(e) nespokojnosť, sme nerdi.
wake up.
k tescu to mám nejakých 10 minút, takže neprejazdím.
za to, že vyjadrím(e) nespokojnosť, sme nerdi.
wake up.
Tu je akože nejaký obmedzený počet strán na jednu tému?! Pokiaľ viem, tak nie. Čo sa klepete, že sa to tu zaplní a už nebudete mať možnosť prispieť?
Je to téma o hre a všetko, čo k nej patrí, to znamená hra samotná, postavy, dej, atď. a takisto aj nákup hry, problémy s hrou a proste všetko možné. Keď sa niekomu nepáči, že sa nedokáže zapojiť do diskusie o cenovej akcii, tak nech sa ďalej baví napríklad na tému "akú postavu si vyberie", alebo hocičo iné. Veď z toho nerobte tragédiu. Alebo keď sa to niekomu nezdá, tak to nahlás moderátorovi.
Je to téma o hre a všetko, čo k nej patrí, to znamená hra samotná, postavy, dej, atď. a takisto aj nákup hry, problémy s hrou a proste všetko možné. Keď sa niekomu nepáči, že sa nedokáže zapojiť do diskusie o cenovej akcii, tak nech sa ďalej baví napríklad na tému "akú postavu si vyberie", alebo hocičo iné. Veď z toho nerobte tragédiu. Alebo keď sa to niekomu nezdá, tak to nahlás moderátorovi.
hra este nevysla tak je logice ze sa bavime o jej cenovych ponukach na internete...
ak to niekomu vadi nech sa ide hrat sims...
a co ked sa tu prebera tesco na 3 strany... ked ta diskusia je ohladne hry a jej terminu vydania a ceny nevidim v tom absolutne nic zle...
na 15 si beriem dovolenku
ale nie koli hry ale koli narodeniu kamosovej dcery.. ide sa zapit takze si hru podla stavu mysle a zaludka vychutnam asi az 16teho, ak si to teda jeho zena nerozmysli... nahlasene je to na nedelu/pondelok
len kdo mi vyzdvihne hru z tesca 
ak to niekomu vadi nech sa ide hrat sims...
a co ked sa tu prebera tesco na 3 strany... ked ta diskusia je ohladne hry a jej terminu vydania a ceny nevidim v tom absolutne nic zle...
na 15 si beriem dovolenku
-
spider1029
Expert
D2 som nehral, takze neviem ako funguje MP. Je to tak, ze cim viac hracov, tym lepsi loot a rychlejsie expenie?
-
t0m4s3
Admin
Rychlejsie expenie urcite nie. V D2 expy stupali logaritmicky s poctom hracov. Loot bude padat kazdemu zvlast, takze tiez v tom nie je vyhoda. V com ja vidim vyhodu, je vyuzivanie skillo ako su napr. Barbarove taunty, alebo Monkove aury. Proste kooperacia, napr. tank vpredu, Wizard ako damager vzadu.
-
Fatall
Medium Star
Co mna troska zarazilo na D3 je pocet postav v parte, zatial co v diable2 mohlo byt v parte 8 ludi v trojke to blizzard zredukoval na 4, ja som ckal aspon minimalne tych 5 ked aj classov je tolko
ak chcem mat hru na dvoch kompoch desktop a ntbk ale hrat len jednu postavu ako je to riesene? ntbk mam totiz v praci a na nocnej sa mi bude dobre hrat ale aj doma chcem zbierat expy...
Keby si hral Betu tak ta ten pocet 4 ludi vobec nezaraza ale chapes preco to tak je a blizzard to uz povedal preco len 4 postavy v multiplayeri.Fatall napísal:Co mna troska zarazilo na D3 je pocet postav v parte, zatial co v diable2 mohlo byt v parte 8 ludi v trojke to blizzard zredukoval na 4, ja som ckal aspon minimalne tych 5 ked aj classov je tolko
-
t0m4s3
Admin
Nerozumiem otazke. Kedze su vsetky postavy ulozene online na servroch, tak je to snad jasne. Hocikde kam prides sa lognes na svoj ucet a hras za svoju postavu(y)Polo-X napísal:ak chcem mat hru na dvoch kompoch desktop a ntbk ale hrat len jednu postavu ako je to riesene? ntbk mam totiz v praci a na nocnej sa mi bude dobre hrat ale aj doma chcem zbierat expy...
nebol som si isty, myslel som si to ale reku opytam sa... tak to je vyborna sprava... tak to na nocnej naexpim vela 
aku mas pracu ze tam mozes hrat hry na ntb, taku chcem aj jaPolo-X napísal:nebol som si isty, myslel som si to ale reku opytam sa... tak to je vyborna sprava... tak to na nocnej naexpim vela
kolko gb ma ten pre download ? dik
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
7,6
Ti co mate objednane v tescu ide niekto pre hru uz o 8:00?? Potreboval by som vediet ci sa tej tesco objednavke da verit aby som zbytocne neprecestoval
Ti co mate objednane v tescu ide niekto pre hru uz o 8:00?? Potreboval by som vediet ci sa tej tesco objednavke da verit aby som zbytocne neprecestoval
-
Fatall
Medium Star
ja som betu hral, ale 4 celnna parta namiesto 8 je failhypper napísal: Keby si hral Betu tak ta ten pocet 4 ludi vobec nezaraza ale chapes preco to tak je a blizzard to uz povedal preco len 4 postavy v multiplayeri.
-
lekoklatik
VIP
Ak by bol niekto tej lásky, odmením sa aspoň karmou za guest pass - http://games.tiscali.cz/datum-vydani/ne ... -iii-59397
Teda pokiaľ sa mi to podarí stiahnuť.
Teda pokiaľ sa mi to podarí stiahnuť.