Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
hra je robena tak aby isla v pohode aj na slabsich masinach
http://us.battle.net/support/en/article ... quirements
mala by ist aj tebe v pohode
// tu mas este benchmark na ntbk grafickych kartach
http://www.notebookcheck.net/Diablo-III ... 918.0.html
http://us.battle.net/support/en/article ... quirements
mala by ist aj tebe v pohode
// tu mas este benchmark na ntbk grafickych kartach
http://www.notebookcheck.net/Diablo-III ... 918.0.html
Dakujem za odpoved ale kvoli grafike sa nebojim ze mi to nepojde mam skorej strach o procesor v minimalny je pisane 2,8GHZ a doporucenych 2,4GHz a ja mam iba 2,3GHz toho sa bojim ze mi to nepojde kvoli procesoru
ale ten minimalny je jednojadrovy 2,8 Ghz a ty mas dvojjadrovy cize by to malo ist v pohode
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
tak som dal na ľudí tu a vyskúšal som si to a dosť ma to baví
kto chce guest pass, tak na ebay za 1,5 eura sa dá kúpiť, ja som to tam takto kúpil a žiadny problém - som to kúpil, zaplatil a za 2,5 hodiny došiel mailom guest pass kód.
je tu niekto kto to aspoň raz prešiel do konca? pred kúpou by som rád vedel koľko hodín je herná doba, pretože 50-60e za hru nie je málo..... - nikde v žiadnej recenzii ani nikde som túto informáciu nenašiel, jediné, trošku znepokojujúce bolo od člena WoW guildy Vodka, že to týždeň hrali všetci takmer nonstop a celé to prešli....
kto chce guest pass, tak na ebay za 1,5 eura sa dá kúpiť, ja som to tam takto kúpil a žiadny problém - som to kúpil, zaplatil a za 2,5 hodiny došiel mailom guest pass kód.
je tu niekto kto to aspoň raz prešiel do konca? pred kúpou by som rád vedel koľko hodín je herná doba, pretože 50-60e za hru nie je málo..... - nikde v žiadnej recenzii ani nikde som túto informáciu nenašiel, jediné, trošku znepokojujúce bolo od člena WoW guildy Vodka, že to týždeň hrali všetci takmer nonstop a celé to prešli....
-
Sarger
Guru wannabe
Prejdeš to aj za 14 hodín ak sa hecneš na normále. Pointou je dostať na Inferno a tam začne sranda... farmiť gear a podobne. + v ďalšom patchy pribudne PVP arena takže tak.
-
aruN
Professional
herná doba je individuálna, môžeš explorovať všetky kúty, rozbiť každý sud a prehľadať každú mŕtvolu a niekto si pôjde len obyčajne po chodníku rovno za questom.
ja som exploroval všetko a normal som spravil do nejakých 12-14 hodín.
ale ako povedal sarger, hra samotná začína na inferne.
ja som exploroval všetko a normal som spravil do nejakých 12-14 hodín.
ale ako povedal sarger, hra samotná začína na inferne.
Plus s kazdou obtiaznostou ti samozrejme herny cas pribuda, ak ides rovnakym exploration stylom, co sa hlavne na tazsich obtiaznostiach oplati.
ja mam 15 hodin a este som ju nepresiel ale blizim sa ku koncu... takze zalezi od pristupu hraca k hre
a hra nestoji 50-60e teda mozno niekde ano ale ktory blbec by si ju kupil ked sa da zohnat aj za 42e, uz som to tu spominal viackrat ale tak zjavne chces obetovat min 50ku e..
a hra nestoji 50-60e teda mozno niekde ano ale ktory blbec by si ju kupil ked sa da zohnat aj za 42e, uz som to tu spominal viackrat ale tak zjavne chces obetovat min 50ku e..
-
Grond
Medium Professional
kde za 42 ? tie ceny co boli v predobjednavkach uz neplatia najlacnejsie je v progamingu ale stejne s kurierom ta to vyjde do 48 eur
jj zmenili cenu na 44.99 vsimol som si to aj ja dnes, berem spat moje predchadzajuce vyhlasenie 42 evri... a link na ten neznamy shop co som mal este pred 15tym som vymazal a neviem si spomenut aky obchod to bol... ale asi by aj oni navysili cenu na 45 evri
kuriera do ceny nepocitam pretoze to nie je cena produktu a ked niekdo byva v meste obchodu tak to ma bez toho...
stale to ale nie je 50 - 60 euri a ak za to niekdo da 60 evri tak je BLBEC podla mna a kosh mozes mi davat minusovej karmy kolko chces, je to proste fakt!
ale cena kodu ma prekvapila, ked je vyssia ako krabicovy kus...
kuriera do ceny nepocitam pretoze to nie je cena produktu a ked niekdo byva v meste obchodu tak to ma bez toho...
stale to ale nie je 50 - 60 euri a ak za to niekdo da 60 evri tak je BLBEC podla mna a kosh mozes mi davat minusovej karmy kolko chces, je to proste fakt!
ale cena kodu ma prekvapila, ked je vyssia ako krabicovy kus...
menej ako tych 50 eur (plus minus euro) za to proste dnes nedas. sice je pekne ze ty kuriera do ceny neratas, ale zaplatit to treba. najlacnejsi to ma progamingshop a pokial clovek nie je z BB (co si priznajme ze vacsina nie je) tak proste tie 4 eura musi priratat.
myslim ze teraz nie je ani tak problem cena (ci da clovek 48 alebo 52 euro to je uz predsa jedno) ale skor to ze diablo nie je nikde na sklade, ja som si povedal ze nepojdem so stadom a nemusim to mat predobiednane ani hned prvy den (nemam moc casu na hranie) ale teraz to trosku lutujem, pretoze diablo proste neviem zohnat.
na pgs maju ze 1.6. dostanu 10ks, na alze by dnes mali nieco naskladnit, ale nemaju tam kusy...
myslim ze teraz nie je ani tak problem cena (ci da clovek 48 alebo 52 euro to je uz predsa jedno) ale skor to ze diablo nie je nikde na sklade, ja som si povedal ze nepojdem so stadom a nemusim to mat predobiednane ani hned prvy den (nemam moc casu na hranie) ale teraz to trosku lutujem, pretoze diablo proste neviem zohnat.
na pgs maju ze 1.6. dostanu 10ks, na alze by dnes mali nieco naskladnit, ale nemaju tam kusy...
Pripravte sa na otrepaný príspevok. Nemáte náhodou voľný guest pass? Chcel som hrať public betu, ale nedostal som sa cez tie error-y. A keďže hra má dosť kontroverzné názory, rád by som ju pred tým vyskúšal. Ak by sa teda niekto našiel, uvítam SS. 
-
Sarger
Guru wannabe
Ak nezoženieš GP tak mi pošli SS a posuniem ti na skúšku môj acc s GP.
-
uplink
VIP
Včera som sa konečne dostal ku Prime Evilovi [nemôžem napísať Diablovi, je to predsa len 7 v 1 či 3 v 1 či ako] a poviem Vám, v tých častiach kde ste v pekle som šiel do kolien s HW, na 15-20 fps. A to nemám žiadnu šunku. Náročné to veru je na HW. Ale tak 90% hry mám vyťaženú grafiku na 40-50% max [na monitorovanie používam EVGA Precision X, mám zapnutú teplotu GPU a vyťaženie GPU].
Hrám to na maximálnych detailoch v 1920 x 1200 na Core i7 2600K, GTX 580 OC, 16 GB RAM, 2x Intel 520 120 GB @ raid 0 [reálne 1101 MB/s čítanie, 1050 MB/s zápis podľa ATTO]. Neviem no, možno to len nemajú doladené, kto vie.
Btw. aj Vám z času na čas skočí latencia nad 500 ms? Alebo 1000 ms? Potom keď hráme s kamošmi, tak niekedy čumím len ako striela kamoš a nič sa nedeje.
Hrám to na maximálnych detailoch v 1920 x 1200 na Core i7 2600K, GTX 580 OC, 16 GB RAM, 2x Intel 520 120 GB @ raid 0 [reálne 1101 MB/s čítanie, 1050 MB/s zápis podľa ATTO]. Neviem no, možno to len nemajú doladené, kto vie.
Btw. aj Vám z času na čas skočí latencia nad 500 ms? Alebo 1000 ms? Potom keď hráme s kamošmi, tak niekedy čumím len ako striela kamoš a nič sa nedeje.
-
Wishmaster
Medium Professional
Komu sa nechce cakat na naskladnenie, tak jedina moznost digital download.. Aj ked zase dat za to 60 eciek..
za krabicku usetrenych 15 eciek, mas na pivo ;D
ved to, ta cena to je horor! a aj to si treba dat pozor lebo nie kazdy download je dostupny... co som nasiel za 49 eur dig. dwnld tak bude dostupny az od 1.6. ...
no lutujem teraz ze som nezobral z tesca tych hier viac za 28 eur, lebo aj brat a par znamych co chceli cakat kym opadne prvotny napor to chceli ale budu musiet pockat
uplink co sa tyka latencie tak tam som si to zatial nevsimol aj ked cooperativ hram velmi malo... obcas mi behne lag ale nic tragickeho...
hdd zatial v pohode a to mam vypozicanu staru grafiku gtx 7800 ale nehram to na najvyssich detailoch... nechcem aj tu odpalit, lebo posledna mi odisla z podobneho dovodu, co uz s dochodcami je to tak
no lutujem teraz ze som nezobral z tesca tych hier viac za 28 eur, lebo aj brat a par znamych co chceli cakat kym opadne prvotny napor to chceli ale budu musiet pockat
uplink co sa tyka latencie tak tam som si to zatial nevsimol aj ked cooperativ hram velmi malo... obcas mi behne lag ale nic tragickeho...
hdd zatial v pohode a to mam vypozicanu staru grafiku gtx 7800 ale nehram to na najvyssich detailoch... nechcem aj tu odpalit, lebo posledna mi odisla z podobneho dovodu, co uz s dochodcami je to tak
-
Wishmaster
Medium Professional
Ved oficial downlad od blizzardu, cez account management v bnet acc..
to mas dostupne hned.
to mas dostupne hned.
-
t0m4s3
Admin
Tak som si supol novy char - monka a normal dohrany za 7.5hodiny
Ja som tiez presedlal na monka, barbarian ma akosi prestal bavit
v hracovi v ke auparku som videl vcera plagat ze maju diablo 3 za 42 eur...