Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
natrafil som na paradneho barbara a konecne padol
parada gratz... este ukaz celkovy hraci cas a aj toho barbara aku ma vystroj, to by ma zaujimalo...
lebo este na zaciatku ked sme sa tu bavili o sekerach a ze nemam kupovat ze mi padnu, tak prd makovy... keby mi jeden zpriatelov nehodil dve sekery na ktore musim mat lvl 45 a teraz mam tusim 43 tak neviem s cim by som siel dalej, pretoze teraz mi max padaju vedi do 70 dmg a tie sekery maju nad 150... momentalne som v nightmare v acte 2 niekde v strede
lebo este na zaciatku ked sme sa tu bavili o sekerach a ze nemam kupovat ze mi padnu, tak prd makovy... keby mi jeden zpriatelov nehodil dve sekery na ktore musim mat lvl 45 a teraz mam tusim 43 tak neviem s cim by som siel dalej, pretoze teraz mi max padaju vedi do 70 dmg a tie sekery maju nad 150... momentalne som v nightmare v acte 2 niekde v strede
s barbarom alebo s hunterom si zabil diabla?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
s hunterom , v publicu som natrafil na barbara co mal 130k HP, 1000+ resist
hraci cas
DH- 91 hod
Barbar- 87hod
s barbarom som stale zaseknuty v acte 2 asi mam naho*no build a gear
hraci cas
DH- 91 hod
Barbar- 87hod
s barbarom som stale zaseknuty v acte 2 asi mam naho*no build a gear
jaj tak ja ze ste boli dvaja barbari...
no 2ka akt bol zatial pre mna najtazsi oriesok prave koli tomu zelenemu jedu co vypustaju na ktory nemam resist a strasne mi to zere zivot... aj belail bol pre mna najtazsi zo vsetkych 4roch... dnes sa mozno k nemu dostanem ak bude cas tak som zveravy ci nebudem musiet najskor nafarmit lvl 45 aby som mohol zobrat tie dve sponinane sekery...
no 2ka akt bol zatial pre mna najtazsi oriesok prave koli tomu zelenemu jedu co vypustaju na ktory nemam resist a strasne mi to zere zivot... aj belail bol pre mna najtazsi zo vsetkych 4roch... dnes sa mozno k nemu dostanem ak bude cas tak som zveravy ci nebudem musiet najskor nafarmit lvl 45 aby som mohol zobrat tie dve sponinane sekery...
-
sobrancan16
Star
cavte naco je Diablo 3 starter edition (guest pass)
-
lekoklatik
VIP
na lyzovanie
na donovaloch mas vlek na pol roka zadarmo.
na donovaloch mas vlek na pol roka zadarmo.
to iste ako beta verzia
na vyskusanie si hry mozes v nom prist az ku skeleton kingu za kazdu postavu
max lvl je tusim 13
cize demo
na vyskusanie si hry mozes v nom prist az ku skeleton kingu za kazdu postavu
max lvl je tusim 13
cize demo
ludia nemáte niekto ešte jeden guest pass ?
hru mám stiahnutú a kedže cez betu som skúsil len witch doctora tak by som rád otestoval lebo zajtra idem do košíč a plánujem ho kúpiť 
//autoeditácia príspevku (13 Jún 2012, 23:41)
Dneska som hral diablo3 starter edition a ked chodím atd sa to seká neviem prečo ked pozrem tak grafika neni ani na 50% vytažená a celkom mi to vadí . nemali ste niekto podobný problém ? grafika gigabyte gtx 560Ti
//autoeditácia príspevku (13 Jún 2012, 23:41)
Dneska som hral diablo3 starter edition a ked chodím atd sa to seká neviem prečo ked pozrem tak grafika neni ani na 50% vytažená a celkom mi to vadí . nemali ste niekto podobný problém ? grafika gigabyte gtx 560Ti
mne to na naj rozliseni mrzlo resp spomalovalo tam kde je voda a tak som dal doporucene nastavenia a slape to ako ma aj ked to nevyuziva cely 24" monitor ale kedze som mal nedavno odpalenu grafiku a mam iba nahradnu nvidiu gts7800 tak to nechcem tlacit vyssie... taktiez mam nastavenia na low alebo off pre plynulost, ale diablo je robene tak aby bezalo aj na slabsich strojoch v pohode... tak sa s tym pohraj mozno je hacik tam
btw nightmare azmadon zabity na prvy krat, uplne jednoducho sa mi islo cez cely 3 act, nasiel som vyborny mec na ah za 5000 ale na moj lvl a obtiaznost je to lahoda s nim chodit a do druhej ruky som si zaobstaral stit no a s tym je to naozaj rozpravka, to v acte 2 este pred lvl 45 som sa veru natrapil s barbarom...
teraz idem na diabla, som kusok od neho ale mam pocit ze to bude prechadzka ruzovym sadom...
p.s. je tu este niekdo kdo si nahrava boj s prime evils na video (fraps...)?
btw nightmare azmadon zabity na prvy krat, uplne jednoducho sa mi islo cez cely 3 act, nasiel som vyborny mec na ah za 5000 ale na moj lvl a obtiaznost je to lahoda s nim chodit a do druhej ruky som si zaobstaral stit no a s tym je to naozaj rozpravka, to v acte 2 este pred lvl 45 som sa veru natrapil s barbarom...
teraz idem na diabla, som kusok od neho ale mam pocit ze to bude prechadzka ruzovym sadom...
p.s. je tu este niekdo kdo si nahrava boj s prime evils na video (fraps...)?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Kochajte sa... Asi najlepšia kuš (zbraň) v EU 
Dropla včera večer jednému čechovi, približná predajná cena 2-4k € mimo auction house. Dnes ju možno predá.
Záznam streamu http://cs.twitch.tv/carpinustv/b/321447731
Dropla včera večer jednému čechovi, približná predajná cena 2-4k € mimo auction house. Dnes ju možno predá.
Záznam streamu http://cs.twitch.tv/carpinustv/b/321447731
-
vendo
Guru
hahaha ze 2-4 tisic e?
hahahahhahaha
hahahahhahaha
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
To musi byt KKT co kupi nejaky sprosty item do hry za 4 tisic e
A ako zistil tu predajnu cenu ??
A ako zistil tu predajnu cenu ??
-
Sarger
Guru wannabe
Kkt si ty keď postuješ svoje rýchlokvasné úvahy bez rozmyslenia. Kuša mu dropla a iný hunter athena (maniak) má o ňu záujem. Pri tom za akú cenu sa predávajú goldy nie je problém zarobiť € na tu kuš.
Všetko info je v zázname.
//ColdRain: podľa teba to obhajujem?
Všetko info je v zázname.
//ColdRain: podľa teba to obhajujem?
Seriozne...KKT je kazdy kto vycaluje za herny item 4 000 ,-E ... a kkt je tiez kazdy kto to obhajuje *facepalm* ...blizzard sheeps...
-
Nadeo
Guru wannabe
To nieje nic nezvycajne.. Poznal som ludi v TF2, ktori dokazali dat 1000$ za jednen klobuk v hre
. Boli to taki ludia, co si to ani nevsimnu.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Sarger lol tak u teba je clovek co kupi 1 item do hry za 4 tisic e normalny??
Ta cena je totalne prestrelena a ti ktori to kupia za tuto cenu a obhajuju to su dementi
Ta cena je totalne prestrelena a ti ktori to kupia za tuto cenu a obhajuju to su dementi
-
Sarger
Guru wannabe
To je jeho probém nie môj.. postol som sem info a ty z toho robíš vedu ako keby to máš platiť ty.
//jasne že len informačne. Aj ten chlapík čo to možno kúpi bude mať ten cash za pár dní spať z predaja itemov a zlata... takže tak.
//jasne že len informačne. Aj ten chlapík čo to možno kúpi bude mať ten cash za pár dní spať z predaja itemov a zlata... takže tak.
ano, mne to vyznelo ze to obhajujes, ale ked si to postol informacne, tak potom ok, no, chalan ma stastie, bude mat 4litre za item z hry, bral by som 
ja to budem kludne obhajovat, je predsa kazdeho vec co si robi so svojimi peniazmi, netreba mu za to nadavat.
ja si viem predstavit ze by som bol zazraty do nejakej hry a dal by som trebars 50-100 eur ze najlepsiu vec co mozem ziskat...
a si zober ze su ludia, ktory zarabaju 30-60x viac nez ja a pre nich 3000 eur je to co pre mna 100...
ja si viem predstavit ze by som bol zazraty do nejakej hry a dal by som trebars 50-100 eur ze najlepsiu vec co mozem ziskat...
a si zober ze su ludia, ktory zarabaju 30-60x viac nez ja a pre nich 3000 eur je to co pre mna 100...